Srednja škola

poruka: 18
|
čitano: 3.188
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Srednja škola

Upit je malo čudan...  Ljudi molim pomoć ... Zanima me koja srednja škola mi je bolja od ove 2 ( druge ne dolaze u obzir nemojte ni navoditi ) za informatiku : HTT ili Opća gimnazija , zanima me jer za 2 i pol mjeseca su već upisi , a da se ne odlučujem u zadnji čas želim sada odlučiti . I u jednu i u drugu školu mi ide puno frendova pa me svatko poziva , a meni su iovako te dvije škole najbolje, idem radi ženskih isto heh Cool ali ipak mi je najvažnije koja mi je bolja kasnije za faks neki dobar informatički. Imat ću 50-53 boda na kraju pa vi procijenite i po tome , ne znam jako sam neodlučan najviše tj najvažnije stvari za srednju su mi : društvo , dobre cure i naravno znanje koje ću steći . Isto me zanima to je možda malo nevezano direktno uz temu , a trener mi ne zna ništa reći heh a nisam ga ni pitao pošto je opća gimnazija 1. i 3. razred popodne , kako ću na treninge , a HTT 2. i 4. razredi su popodne, ne znam dali ću imati treninge ujutro ili navečer kako već ako bi netko možda mogao procijeniti ili zna kako je to nek mi odgovori . Upit je malo čudan kao što sam rekao na početku , ali molim pomoć pls .

L.Đ
17 godina
neaktivan
Srednja škola

Opća gimnazija.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan
Srednja škola

P.S pojasnite mi malo zašto bas taj izbor po vama ... pls trebam detaljnije malo saznati o svakoj školi a i vaša iskustva

L.Đ
17 godina
neaktivan
Srednja škola

ja idem u opću gimnaziju i sigurna sam da znam fiziku i matematiku koja će mi trebat na upisu za faks bolje od 90% strukovnjaka.

nothing lasts forever, even cold November rain
17 godina
neaktivan
Srednja škola

Ja sam siguran da ja ne bi vidio ni FSB-a ni FOI-a bez gimnazije. Srećom, imao sam dobre, kvalitetne profesore, pa sam dobro savladao matematiku i fiziku.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan
Srednja škola

sa gimnazijom su sve karte otvorene.

nothing lasts forever, even cold November rain
17 godina
neaktivan
Srednja škola

ali, pazi

ima jos jedna bitna stvar....

moras razmislit zanima li te ta struka jako, jer onda ce ti u strukovnoj skoli bit bolje, a u gimnaziji ti se nebi dalo bas učiti, pa nema svrhe da prolazis s 2

ak si spreman platit si profesora da te priprema za prijamne(tj, državnu maturu) onda bi ja izabrao strukovnu skolu.

posto ovo mačak i anshika zagovaraju gimnaziju, imao sam potrebu javiti se kao predstavnik tehničke skole, sam sto ja idem u graditeljsku....

a i uvijek se mozes prebaciti ak ti nepase, al prije svega mora bit tvoja odluka...

ja sam imal 57 bodova, i nagovarali su me na gimnaziju, al jbg sam sam odlučio, pa ak sam se zajebal, moj zajeb, a ne nečiji tuđi, al se potrudis da se ne zahebes...

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
Srednja škola

Bilo je puno ovakvih tema, ali ja za sebe neću posebno otvarati. Ja znam da idem u gimnaziju (100%), ali ne znam u koju. Dvoumim se između Opće gimnazije u Ivancu i I. gimnazije u Varaždinu. Ova u Ivancu mi je udaljena 2,5 km pa je to jedan plus, ali ova u VŽ mi se čini kvalitetnijom. Krenuo bi odmah u opći smjer u Ivancu, ali super mi idu i matematike i fizika pa mislim da bi mi više pristajao prirodoslovno-matematički smjer. Nisam siguran kamo kasnije... Da li ima tko kakav savjet?

Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
RE: Srednja škola
Horagio kaže...

Bilo je puno ovakvih tema, ali ja za sebe neću posebno otvarati. Ja znam da idem u gimnaziju (100%), ali ne znam u koju. Dvoumim se između Opće gimnazije u Ivancu i I. gimnazije u Varaždinu. Ova u Ivancu mi je udaljena 2,5 km pa je to jedan plus, ali ova u VŽ mi se čini kvalitetnijom. Krenuo bi odmah u opći smjer u Ivancu, ali super mi idu i matematike i fizika pa mislim da bi mi više pristajao prirodoslovno-matematički smjer. Nisam siguran kamo kasnije... Da li ima tko kakav savjet?

blizu si od tud znaci :P ma hebes odi v mec
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 9:29 (Aki).
17 godina
neaktivan
Aki kaže...
Horagio kaže...

blizu si od tud znaci :P ma hebes odi v mec
 Da. I svaki dan doma dođem doma s poderanom majicom, hlačama i lubanjom, jelda? ;D
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina

E sad moras paziti: ako tebe zanima informatika, a tako je bar u mojoj gimnaziji, opci smjer ima inf. samo 1 godinu i to rade kreiranje mapa, hardver, softver i ta sranja, a samo prirodoslovno-matematicki smjer ima informatiku 4 godine, znaci programiranje itd.

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
17 godina
 Da. I svaki dan doma dođem doma s poderanom majicom, hlačama i lubanjom, jelda? ;D
 lol ne :D neznam kak si dobil takvo misljenje ali nema veze, ugl samo nedi u drugu gimnu to je kaj vrtic, moja preporuka za mec ako oces informatiku ali ti odluci
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

ja idem u opću gimnaziju i sigurna sam da znam fiziku i matematiku koja će mi trebat na upisu za faks bolje od 90% strukovnjaka.

frend mi je FERovac a matematiku i fiziku u srednjoj nije vidio :D
mislis, imas 90% vecih sansi da ces upisat, jer razbacivanjem znanja a da neznas kakvo znanje ima onaj drugi nije pametno... kako u poslu tako i u skoli XD
NHF...
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
neaktivan
Srednja škola

Ja idem 2. raz Opće Gimnazije Matija Mesić u SB...ova škola glasi kao 2. najuspješnija po upisima na faks..nešto preko 90% :D

Ukupno znanje je fenomenalno..ako si spreman učit :D

U svakom slučaju...ja preporučam Gimnaziju..imam frendova u Tehničkoj koji neznaju ni pola onog što ja znam iz fizike i matematike,tak da...

I u gimnaziji omjer cura i dečki naginje na njihovu stranu... :D

Music is my life :)
17 godina
neaktivan
Aki kaže...
 lol ne :D neznam kak si dobil takvo misljenje ali nema veze, ugl samo nedi u drugu gimnu to je kaj vrtic, moja preporuka za mec ako oces informatiku ali ti odluci
 Ma, poznam neke koji idu. Brrrr, opasni tipovi... Imaju teleskopske palice, boxere,... Bolje ići u gimnaziju, tamo ću ja druge tući, a ne oni meneSmijeh Ma, neću se predomisliti, nema šanse...
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Aki kaže...
 Ma, poznam neke koji idu. Brrrr, opasni tipovi... Imaju teleskopske palice, boxere,... Bolje ići u gimnaziju, tamo ću ja druge tući, a ne oni meneSmijeh Ma, neću se predomisliti, nema šanse...

Ha gledaj, ako si outsider po prirodi očekuj i u gimnaziji masu psihološkog ratovanja, svejedno je.
Ja sam upisao gimnaziju 40-ak km od mojeg rodnog grada, i prilično sam se sukobljavao i šutio kroz cijelu prvu godinu, s time da sam se jedanput morao fizički obraniti, ali kad se uklopiš se uklopiš pa sve bude normalno i svi su ok prema tebi.
Što se preporuke tiče, odaberi gimnaziju (definitivno). UVIJEK postoji mogućnost da promijeniti planove za budućnost, a strukovna ti ne daje ništa nego restrikcije, i neke od njih te ne nauče učiti, pa se ti grizi i rokni prvu godinu faksa. Naravno, ima i takvih gimnazija, pa se uvijek valja raspitati o svemu u vezi s školom koju namjeravaš upisati.
Nothing else matters.
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Ja iden u strukovnu skolu,prag za upis bija je 52 boda,vise nego na ikojoj gimnaziji,i najlosiji od nas u razredu je ima 56 bodova,iman prijatelja masu u gimnazijama svih vrsta i moja skola je 1000 puta teza i bolja od njihove,znan matematiku i fiziku bolje nego iko od njih 100 puta,a o racunalstvu da i negovorin (elektrotehnicka skola,smjer racunalstvo).
Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
16 godina
neaktivan
Srednja škola

JA sam išao u opću gimnaziju (III)- smjer matematički. Imao sam informatiku 4 godine, od toga 3 godine programiranje.

Bez problema sam upisao FER. Na prijamnom je bilo matematike(znao sve) i fizike(riješio 2 zadatka)

Možeš se upisati u tu gimnaziju sa toliko bodova, moja generacija nije popunila cijeli razred

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice