Srednja škola?

poruka: 32
|
čitano: 6.495
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Srednja škola ???

koliko treba bodova za tehničara za računalstvo ili elektrotehničara ? u rijeci

i bi li mogo upast sa 38 bodova

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
17 godina
neaktivan
RE: Srednja škola ???
c0x0x kaže...

koliko treba bodova za tehničara za računalstvo ili elektrotehničara ? u rijeci

i bi li mogo upast sa 38 bodova

Tehničar za računalstvo nikako s tim bodovima
17 godina
Srednja škola ???

Kad sam se ja upisivao bodovni prag je bio 44 boda za tehnicara za racunalstvo u krapini razlika je nekih par bodova od mjesta do mjesta.,prije 4 god.

odoh u skoluBelji se

Only God will judge me
16 godina
neaktivan
Srednja škola?

dobio sam neke knjige za u srednju piše da mi za elektro škole treba 36

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
16 godina
neaktivan
Srednja škola?

meni na upisu je trebalo 44 boda

mate
16 godina
neaktivan
Srednja škola?

Davnih dana, kada je Ruđer bio to što je bio, prag je bio 45....

Niži od tesle zbog manje navale!

Mudar ko čovjek-jesetra!
16 godina
neaktivan
Srednja škola?

meni ovako piše srednja škola za elektrotehniku i računalstvo-Rijeka , Zvonimirova 12.......

-elektrotehničar 4* 36**

-tehničar za računalstvo 4* 36**

.

.

.

.

* trajanje obrazovanja u godinama

** bodovi

17 godina
neaktivan
RE: Srednja škola?
koliki je max. broj bodova kod vas? ne zivim u hr pa me zanima...kod nas ide max 100+10 ...stim da za neki informaticki smer treba 86+
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
BugSU kaže...
koliki je max. broj bodova kod vas? ne zivim u hr pa me zanima...kod nas ide max 100+10 ...stim da za neki informaticki smer treba 86+
Kod nas je max. 60 bodova, boduju se uspjeh, hrvatski, matematika i engleski pod obvezno i još dva predmeta koje srednja traži, a boduju se samo 7. i 8. razred. Ukupno je 60 bodova + ako pobijediš na državnom iz biločega ili imaš nekih poteškoća, dobivaš dodatnih 3-5 bodova...

@ autor - kako možeš imati tako loš rezultat? Ako te osnovna tako žestoko zaj*bava, srednja će ti biti barem 3x teža... I još bi za informatičara, a tu ima matematike i fizike...

A 38 bodova ti ne garantira upad u školu koja traži 36, sve ovisi koliko će se drugih prijaviti...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
Srednja škola?

Nemaš šanse, ja sam išao u tu školu i prag za sve je bio 44 boda. S tim da nitko nije upao u moj smjer a da je imao manje od 50. Za računalstvo kada sam se ja upisivao niti jedan nije imao manje od 53 boda, jedva su oni od 40-45 upadali u telekomunikacije (i to neki s vezom).

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Srednja škola?

U Rijeci teško. U ESS VŽ se s tim bodovima jos upadalo, barem ove godine. Pokusaj popraviti ocjene.

Estrada, gomila govana, estrada, smrdljiva saka jada. Estrada, od lazi prevara, estrada, kome to treba sada?
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 14:47 (kompotko).
16 godina
neaktivan
Srednja škola?

a sa 40 možda neki drugi smijer ?

koliko se puta mogu u jednom reku prijevt za škole jedamput ili više

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 15:12 (c0x0x).
17 godina
neaktivan
Srednja škola?

sce tehničke škole traže 44 boda, ispod imaš mehaničke i obrte...

16 godina
neaktivan
Srednja škola?

koju elektro školu ići da je 4 godine i da je 38 bodova dosta

17 godina
Srednja škola?

koliko ja znam u elektrotehnickoj skoli je prag 36 bar je bio prije dvije godine kad sam upisivao...

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
16 godina
neaktivan
Srednja škola?

tako i meni piše u knjizi koju sam danas dobio a ovi govore 44 a givnazija 46

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 15:30 (c0x0x).
17 godina

ako imaš 100 zainteresiranih sa razred sa 30 učenika, dok je njih 50 sa 50+ bodova,onda će oni dobiti, ali uvijek će dobiti oni sa više bodova, realno je prag 49-50bodova a na papiru 36, valjda sam ti objasnio

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
16 godina
neaktivan
Srednja škola?

bi li mogu u smijer tehničar za mehatroniku

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 17:34 (c0x0x).
17 godina
Srednja škola?

to sam ja isao,prije 4 godine bodovni prag je bio 42 i ja sam se upisao sa 43.

mozda se nesto promijenilo dosad.

Only God will judge me
16 godina
neaktivan
Srednja škola?

neznam u koju bi ja onda sa 38 

16 godina
Srednja škola?

Jedno ti je prag koji odredi škola, a drugo bodovi za upad... Kad sam se ja upisivo, prag je bio 52, ja sam sa 58 jedva upao... Tj., sa 57 se nije upadalo... Pa kako imaš 38 bodova? Kaj si ti s 3 prolazio il kaj? Ak si u osnovnoj tak loše, morat ćeš se dobro pomučit, u iole ozbiljnijoj srednjoj...

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
Srednja škola?

mehatronika i elektrotehnika su kolko-tolko slicne...u elektrotehnici je vise struje o.O...a u mehatronici vise strojarstva...prve dvije godine u mehatronici su teze, dok je u elektrotehnici obrnuto prve dvije godine su dosta lake a treca i cetvrta su veoma teske jer dobijas strojeve, automatiku...nas razred je podjeljen elektrotehnika i mehatronika...preporucio bih ti da ides tamo gdje su vise streberi jer ako dosta padas pod utjecaj onih koji ne uce jao se tebi...:D

16 godina
neaktivan
Sused kaže...

Jedno ti je prag koji odredi škola, a drugo bodovi za upad... Kad sam se ja upisivo, prag je bio 52, ja sam sa 58 jedva upao... Tj., sa 57 se nije upadalo... Pa kako imaš 38 bodova? Kaj si ti s 3 prolazio il kaj? Ak si u osnovnoj tak loše, morat ćeš se dobro pomučit, u iole ozbiljnijoj srednjoj...

u elektro škole u koji se smijer najmanje upisuju u najboljem slučaju bi imao 40 bodova (moguče) bi ili onda mogao 
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 19:37 (c0x0x).
16 godina
neaktivan
Srednja škola?

Cekaj malo

Jel ti unaprijed racunas bodove?

Pa skolska godina nije gotova tek je pocelo 2 polugodiste

Samo se primi knjige i popravi prosijek

Od kud si ti?

Zašto je Aladin ostavio svoju princezu? Pročitaj njegovo ime unatrag
16 godina
neaktivan
powerslave kaže...

Cekaj malo

Jel ti unaprijed racunas bodove?

Pa skolska godina nije gotova tek je pocelo 2 polugodiste

Samo se primi knjige i popravi prosijek

Od kud si ti?

rijeka 
16 godina
neaktivan
Srednja škola?

Upisi na googleu upisi za skolsku godinu 08/09 pa mozda ima vec nest

Zašto je Aladin ostavio svoju princezu? Pročitaj njegovo ime unatrag
16 godina
neaktivan
Srednja škola?

šteta ništa da nađem

17 godina
c0x0x kaže...

šteta ništa da nađem

samo ti uči poslje ce ti bit zao...
17 godina
neaktivan
Srednja škola?

Da sam na tvom mjestu, odma bi se bacio na učenje, a ne po bug forumu ispitivo Belji se

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
17 godina
Ige kaže...

Da sam na tvom mjestu, odma bi se bacio na učenje, a ne po bug forumu ispitivo Belji se

he's offline...maybe he took your advice :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice