uskoro cu morati odluciti u koju cu srednju ja sam napravio listu al nedostaju mi podatci za skole bio sam na njihovim stranicama al nsiam vidio da imam informacije koliko primaju ucenika i koji je bodovni prag, zanimaju me PULSKE srednje skole:
OPĆA GIMNAZIJA
PRIRODOSLOVNO MATEMATICKA GIMZNAZIJA
EKONOMSKA
TEHNICKA

. Ne znam zašto u svim temama svi vrijeđaju gimnaziju. U njoj se ništa vrijedno ne nauči, ne valja ništa, šrot.... Ipak, za nju treba najviši prosjek i najviše stečenmog znanja i osnovnoj, moji starci su je završili, nakon toga faks i oba imaju pristojne plaće i posao. Ne vidim šta fali. Ako ništa drugo, bar se u njoj dobije malo kulture da ne vrijeđate druge školske ustanove. Sva su zanimanja jednako vrijedna i teško da bi svijet funkcionirao bez njih. Istina, sa gimnazijom ne dobivaš zanimanje, ali iz svakog područja dobiješ više informacija da se kasnije odlučiš. Osnovna škola je bzvz jer većina učitelja se uopće ne trudi učenicima pokazati sve čari predmeta kojeg predaju. Konkretno, ja sam se odlučio za gimnaziju jer još nemam pojma šta ću raditi u skoroj budućnosti, a i radi mature koju nam je dodijelio Herr Šupak Von Primorac.