Srednja škola pomoć HITNO

poruka: 60
|
čitano: 12.944
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Srednja škola pomoć HITNO
Razer Mamba kaže...
Treba_do_neba kaže...
Razer Mamba kaže...
Treba_do_neba kaže...

3-3 u 7 i 8

ajde onda sretno u upisu i daj Boze da udes Smijehali stvarno premali bodovni prag :D :D :D

čudim se kako je kod vas tako velik Izlanuo se

pa nisam ja iz zagreba ono sam slucajno nasao googlao bezveze ali kod nas u splitu je bodovni prag za racunalstvo 53 boda,a elektrotehnicar 44 i ostale povise 41....

to je malo previše

16 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

to je malo previše

ha vidim da je malo previse ali je skola odlicna a kod vas tu 38 bodova.....koliko onda gimnazije imaju 42??to je premalo po meni jer moze uci i neka budala za 34-35 bodova + od kluba ili nesto dobije i eto ga on tehnicar za racunalstvo...ali ces trebati bas strebat to(naravno ako su profesori zahtjevni)jer se ima tu ucit i ucit ovi je jedan imao 55 bodova i upisao tehnicara za racunalstvo i jedva je prosao godinu zadnjih 2 tjedna skole on ima 5 predmeta za ispravit JEDVA JEDVA...tako da jos malo razmisli prije nego sto udes u tu skolu ako ti neki prijatelj ima koji ide u tu skolu i taj smjer raspitaj se malo o profesorima i kakav je smjer....sto na praksi radite.....

16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
Treba_do_neba kaže...

to je malo previše

ha vidim da je malo previse ali je skola odlicna a kod vas tu 38 bodova.....koliko onda gimnazije imaju 42??to je premalo po meni jer moze uci i neka budala za 34-35 bodova + od kluba ili nesto dobije i eto ga on tehnicar za racunalstvo...ali ces trebati bas strebat to(naravno ako su profesori zahtjevni)jer se ima tu ucit i ucit ovi je jedan imao 55 bodova i upisao tehnicara za racunalstvo i jedva je prosao godinu zadnjih 2 tjedna skole on ima 5 predmeta za ispravit JEDVA JEDVA...tako da jos malo razmisli prije nego sto udes u tu skolu ako ti neki prijatelj ima koji ide u tu skolu i taj smjer raspitaj se malo o profesorima i kakav je smjer....sto na praksi radite.....

za gimnaziju treba 46 bodova

koliko kod vas treba za smetlara? 36 ili 40 ?

16 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...
Razer Mamba kaže...
Treba_do_neba kaže...

to je malo previše

za gimnaziju treba 46 bodova

koliko kod vas treba za smetlara? 36 ili 40 ?

a koliko treba za ekonomsku bas me to zanima.....pa koji si ti grad/selo....jer uvijek na manjim naseljima su i manji bodovni pragovi....

18 godina

Imam jedno pitanje, a to je imam li kakve šanse upasti u Elektrotehničku školu, smijer Tehničar za računalstvo s 55 bodova (škola u Rijeci).

That was awesome
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Imam jedno pitanje, a to je imam li kakve šanse upasti u Elektrotehničku školu, smijer Tehničar za računalstvo s 55 bodova (škola u Rijeci).

heh....a koliki je tamo bodovni prag u rijeci??

18 godina
Razer Mamba kaže...
Dodinho kaže...

Nisam siguran prema ovome za prijavu ti treba 36 bodova http://www.sser.hr/index.php?page=upisi

That was awesome
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
Razer Mamba kaže...
Dodinho kaže...

Nisam siguran prema ovome za prijavu ti treba 36 bodova http://www.sser.hr/index.php?page=upisi

ma ja mislim da je to nemoguce najbolje otidi do svoje skole i raspitaj se.....

18 godina
Razer Mamba kaže...
Dodinho kaže...
Razer Mamba kaže...
Dodinho kaže...

ma ja mislim da je to nemoguce najbolje otidi do svoje skole i raspitaj se.....

Koliko je meni poznato, 36 bodova treba za prijavu, kasnije s obzirom koliki se broj učenika prijavi podiže se bodovni prag, pa mene sada zanima ako ima tko da je upisao taj smijer u Rijeci pa da mi kaže dali imam realne šanse.

That was awesome
18 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
Treba_do_neba kaže...

ne mislim ići u elektrotehničku u rijeci http://www.sser.hr/index.php?page=upisi

svaki smjer treba 36 bodova ali di se s 38 može upast? zna ko?

omg tehnicar za racunalstvo samo 36 bodova?!?

nemoguce....

a pogledaj sto pise

Ljestvica poretka dobiva se zbrajanjem školskih ocjena i najveći broj bodova je 60, a najmanji 24.
Ako dva ili više kandidata imaju jednak zbroj ocjena, prednost ima učenik s boljim uspjehom iz MATEMATIKE i FIZIKE.

Smijeh ja ti zelim samo srecu.....ali ako imas 38 bodova ...koliko je fizika i matematika 3-2 :D

Samo ti sanjaj da ćeš upast. Ja sam prošle godine završio tu školu, kada sam se ja upisivao prag je isto bio 36 - ali nitko ispod 48 nije upao u moj smjer (elektrotehničar). Radiokomunikacije i telekomunikacije možeš s minimalnim šansama ako imaš 42-44 boda.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Razer Mamba kaže...
Treba_do_neba kaže...

ne mislim ići u elektrotehničku u rijeci http://www.sser.hr/index.php?page=upisi

svaki smjer treba 36 bodova ali di se s 38 može upast? zna ko?

omg tehnicar za racunalstvo samo 36 bodova?!?

nemoguce....

a pogledaj sto pise

Ljestvica poretka dobiva se zbrajanjem školskih ocjena i najveći broj bodova je 60, a najmanji 24.
Ako dva ili više kandidata imaju jednak zbroj ocjena, prednost ima učenik s boljim uspjehom iz MATEMATIKE i FIZIKE.

Smijeh ja ti zelim samo srecu.....ali ako imas 38 bodova ...koliko je fizika i matematika 3-2 :D

Samo ti sanjaj da ćeš upast. Ja sam prošle godine završio tu školu, kada sam se ja upisivao prag je isto bio 36 - ali nitko ispod 48 nije upao u moj smjer (elektrotehničar). Radiokomunikacije i telekomunikacije možeš s minimalnim šansama ako imaš 42-44 boda.

to sam mu i ja rekao.............da sa 38 bodova elektrotehnicku skolu......tako je mozda i u nas 36 bodovni prag onda se dize jer mi nije bilo jasno kako toliko malo...... nista od elektrotehnicke...ajde u tehnicku skolu....trebao si uciti .......

16 godina
neaktivan

koji je najlošiji smjer u elektrotehničkoj školi ?

ja sam mislio tehničar za energetiku ili komunikacije

P.S. molim bez bezveznih komentara

17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Moze. Ja sam zavrsi taj smjer prosle godine i isto sam imo 55 bodova na upisu,  ako se ne varam mislim da sam bio 23 na listi

Odi zuri u sunce ili tako nesto!
17 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

Defintvno najslabiji smjer ti je radiokomunikacije i telekomunikacije.

Odi zuri u sunce ili tako nesto!
16 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

omg sto sam ti rekao....ja sam odmah rekao da se nemoze sa 38 bodova u Elektrotehnicku nikako....i nisu bezvezni komentari nego je istina....trebao si uciti lijepo i nebi imao problema....nego lijepo vidi ako bas volis kompjutere itd....provaj u tehnicku skolu za ''Tehnicar za mehatroniku'' ali to je 42 boda minimum ako se ne varam....***evo ti prava lista za ta dva smjera koji si mislio upisati/slika/***A gledaj nemoj se sad ljutit sto ti ovo kazem ali STO OCEKUJES ZA 38 BODOVA?

slika slika
16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
Treba_do_neba kaže...

omg sto sam ti rekao....ja sam odmah rekao da se nemoze sa 38 bodova u Elektrotehnicku nikako....i nisu bezvezni komentari nego je istina....trebao si uciti lijepo i nebi imao problema....nego lijepo vidi ako bas volis kompjutere itd....provaj u tehnicku skolu za ''Tehnicar za mehatroniku'' ali to je 42 boda minimum ako se ne varam....***evo ti prava lista za ta dva smjera koji si mislio upisati/slika/***A gledaj nemoj se sad ljutit sto ti ovo kazem ali STO OCEKUJES ZA 38 BODOVA?

ovo nije za rijeku u rijeci je za sve 36 bodova :)

16 godina
neaktivan

prošle godine u  telekomunikacije i tehničar za energetiku je bilo praznih mjesta na 2 UPISNOM ROKU tako da ču nadam se upast :)

16 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

prošle godine u  telekomunikacije i tehničar za energetiku je bilo praznih mjesta na 2 UPISNOM ROKU tako da ču nadam se upast :)

u rijeci je 36 bodova ali ce se sve dignit na 42+

a nemora znacit ako je bilo 2 prazna mjesta PROSLE godine da ce sada biti....nemoj se ljutit ja samo govorim realno

a ja sam ti vec rekao i opet ti govorim......ja se nadam da ces upasti i daj Boze da upadnes nije meni sad da ti ne upises tu skolu hehe Smijeh nego si stvarno trebao uciti a ne igrati cod4,cod2 :D :D :D ....a sta ces... :D

16 godina
protjeran

LOL- ja znan šta ću upisat najvjerovatnije ču upast u taj smjer upis mi je 29-og.

17 godina
neaktivan

A ljudi, vi ne shvaćate razliku između bodovnog praga i bodova s kojim se upada... Prag ti je potreban da bi se uopće prijavio, a onda se od svih prijavljenih pravi lista i upisuje se koliko ima mjesta... Kod nas je prag bio 52, a za upad je trebalo 58...

18 godina
neaktivan

računajte da ce vam trebati dosta bodova više nego koliko je prag, znam iz osobnog iskustva prije dvije godine sam se upisivao u srednju (elektrotehničar), imao sam 43 boda i bio 19 na listi od 20, a prag je bio 36... mislim da vam to dosta govori.

C'est la vie
16 godina
protjeran

Je tako je bodovni prag se u večini slučajeva podigne, ali isto tako može i past ali za to je puno manja vjerovatnost.

16 godina
neaktivan

kod nas u varazdinu je 46 bodova za tehnicara za racunalstvo...ja idem u prometnu za tehnicara cestovnog prometa...36 bodova...imam 44 i bojim se dal cu upast il ne =)  zato jer je skola vrlo trazena

18 godina
neaktivan
Cherina15 kaže...

Je tako je bodovni prag se u večini slučajeva podigne, ali isto tako može i past ali za to je puno manja vjerovatnost.

ne, bodovni prag se ne podigne koliko ja znam, može samo pasti ako je slab odaziv učenika.

C'est la vie
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Cherina15 kaže...

ne, bodovni prag se ne podigne koliko ja znam, može samo pasti ako je slab odaziv učenika.

onda krivo znas...prosle godine se podignuo za 8 bodova u prometnoj jer je odaziv bio urnebesno velik =)

i da 36 bodova je minimalni prag za sve 4-godisnje skole...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 13:17 (umaka).
17 godina
neaktivan

Pa ne diže se prag, prag je toliki koliki je... Samo što ti nije dovoljno za upad bodova...

A prag se spušta za 2. upisni rok ukoliko se ne popune sva mjesta...

17 godina
protjeran

Evo ovako prvo da se ismijem Zagrebu haha 52 boda za tehničara za računalstvo LOLCool.Da idem tamo u školu nebih upo ni za klošara no dosta šale.

Ja sam isto bio osmi razred i sad se upisujem u srednju školu također u Rijeci.Mislim ići u bilo koji smjre u elektrotehničkoj školi ali mi je glavno da udjem u tehničara za računalstvo ili elektrotehničara.

Imati ću 46 bodova šta mislite oću li upasti?Izlanuo se

E treba do neba možda budemo išli zajedno u školu hahaNamigiva

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "jump fagots jump!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 18:32 (Perkan777).
17 godina
protjeran

Oprostite na duplom postu stvarno nisam namjerno.

Nego ima li tu koga

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "jump fagots jump!
16 godina
neaktivan

GOTOVO je s ovom temom može LOCK

16 godina
neaktivan

moze li mi neko reci za skolu za elektrotehniku i racunalstvo u rijeci bodove od upisa od prosle godine

za smjerove:

elektrotehnicar

tehnicar za elektricne strojeve s primjenom racunalstva

tehnicar za telekomunikaciju

tehnicar za racunalstvo

tehnicar za elektrotehniku

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice