Španjolska ili vozačka

poruka: 72
|
čitano: 17.953
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Španjolska ili vozačka
Black Knight kaže...

Ja sam ajmo reći u skoro sličnoj nedoumici. Mi idemo na Maltu, otok manji od Krka. Prođe se cijeli za jedan dan. Izlet traje 7 dana, od kojih svih sedam smo mi na otoko. Prvi dan ga predemo i onda 5 dana imamo slobodno. Izlet dođe 4000 kn+200 eura deparac. Razmisljao sam i zakljucio da ostajem doma. Kao prvo Malta je zivi sit. Stara mi radi u turističkoj agenciji i ponudila je školi razne aranžmane ( Pariz 7 dana 2500 kn, Tunis 7 dana 3200 kn...), ali gospon ravnatelj je odbio. Meni se nikako nedaje pun kufer novaca za nikoj vrag. Mislili smo ići u Grčku, ali kao ostali su razredi rezervirali to. Stvarno budalaština. Bio maturalac ili ne ja ostajem kući, kao i još 6-7 njih iz razreda.

I naravno ako mislis ici na izlet samo zbog OPIJANJA zajebi to.

Evo, čovjek je u pravu. Ako ti je npr. program samog maturalca presiromašan - pa zašto bi išao? Ali, ajde u Španjolsku. Ima se šta i radit i vidit. Napomena: nemoj se previše opustiti pa psovat svakome na hrvatskom. Ima jako puno ljudi iz Češke, Poljske, Slovačke, pa i sa područja bivše države koji će lako skužiti šta govoriš a onda slijedi....opet bolnica, nadaj se ne grobnica. Smijeh
Mount Vision Pro
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2008 0:58 (2029.MN4).
17 godina
Španjolska ili vozačka

Sto god vi govorili nije isto napit se negdje vani kod nas s par frendova i u spanjolskoj ili neznam gdje drugdje s cijelim razredom,pa mi se nismo trijeznili iz dana u dan i u tome je bio gušt,jer znam da doma to nikad necu moci.u tih 7 dana sam se sprijateljio s vise ljudi iz drugih razreda nek u 4 godine kaj sam u srednjoj skoli,.a da ne govorim o curama u spanjolskoj koje su spremne na sve,a ne kod nas kazes jednu krivu rijec vec nisi in ili nisi zanimljiv pa cak dobijes samar radi takve gluposti grrr....!!!previse sam se uzivio.u biti radis stvari koje kod nas nema sanse da ces ikad i probati a kamoli napraviti.stoga ak si za ludu i nezaboravnu zabavu i ak i malo volis biti u društvu   spanjolska te ceka.

Only God will judge me
16 godina
protjeran
Španjolska ili vozačka

ma vozacka i graficka xD

hebo spaniju xDSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2008 16:26 (neki_lik).
17 godina
tommy2103 kaže...

Sto god vi govorili nije isto napit se negdje vani kod nas s par frendova i u spanjolskoj ili neznam gdje drugdje s cijelim razredom,pa mi se nismo trijeznili iz dana u dan i u tome je bio gušt,jer znam da doma to nikad necu moci.u tih 7 dana sam se sprijateljio s vise ljudi iz drugih razreda nek u 4 godine kaj sam u srednjoj skoli,.a da ne govorim o curama u spanjolskoj koje su spremne na sve,a ne kod nas kazes jednu krivu rijec vec nisi in ili nisi zanimljiv pa cak dobijes samar radi takve gluposti grrr....!!!previse sam se uzivio.u biti radis stvari koje kod nas nema sanse da ces ikad i probati a kamoli napraviti.stoga ak si za ludu i nezaboravnu zabavu i ak i malo volis biti u društvu   spanjolska te ceka.

pit i opijat se uopće ne mora, zato postoje sokovi i voda u boci...ali jebat strankinje...to će više tamo nego u Hrvatskoj :)
17 godina
Španjolska ili vozačka

A istina,poznam par ljudi koji se znaju itekako zabaviti bez alkohola,al nije to za mene.

Only God will judge me
16 godina
protjeran
Španjolska ili vozačka

ja bih na tvom mjestu kupio xbox360, zato što se to više isplati, i duže češ se zabavljati s njim, nego na izletu, koji traje samo 10 dana (ako i toliko), a xbox360 ti traje do nove generacije (po mojim pretspostavkama oko 2010.).

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
17 godina
neaktivan
Španjolska ili vozačka

Španjolska braco. Ja sam bio u grčkoj i nije mi žao... a i sjećam se nekih stvari... za sve ostalo tu su fotke.

Razmisli, maturalac ti se pruža jednom u životu, osim ako ne namjeravaš pasti razred, onda dvaput... Za vozačku uvijek ima vremena. Meni je autoškola došla neočekivano, tak da sam i to riješil, al par mjeseci nakon maturalca. Grafulju niti dandanas nemam, i to zato jer sam si postavil neke prioritete u životu. Po meni je grafička koja je potrebna samo da pokrenem igru poput gta4 beskorisno gubljenje novca. nudi ti se jedinstvena prilika (ko na TV prodaji) i iskoristi ju! ...A sad me ispričajte, idem se napit u grad da se prisjetim svog maturalca...

Međusobna djelovanja i veze među podsustavima zovu se sučelja, ili na hrvatskom interface. Nema potrebe da se strgam od učenja kad i ovak prolazim...
16 godina
protjeran

samo ti idi u španjolsku tamo ćeš zaboravit grafičku..to ti se pruža jednom u životu pa moraš iskoristiti priliku i naravno strankinje...:-)

16 godina
neaktivan
Španjolska ili vozačka
autorov komentar

ljudi samo da kažem da sam odabrao španjolsku.

znači ništa od nove grafePlač, al šta se može. bit će drugi put, i još bolja od ove

hvala svima

Hello World!
16 godina
to careeee.....pozdravi sironjite =) hahahhaha..
16 godina
neaktivan
Španjolska ili vozačka

Bolje odi u Španjolsku i zabavi se nego buljit 24/7 u monitor.

Cool

add me xfire >>> razvaljot
17 godina
jurluk kaže...

ljudi samo da kažem da sam odabrao španjolsku.

znači ništa od nove grafePlač, al šta se može. bit će drugi put, i još bolja od ove

hvala svima

dobro si odlucio....bilo bi ti zao poslije
AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2009 1:58 (leo_819).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice