Spajanje televizora s kompom..pomoc

poruka: 7
|
čitano: 1.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

imam onaj kabal s 3 boje i spojio sam to na komp i u tv a kako sad da dobijem sliku na tv..u komp sam spojio tako sto sam zutu boju spoji u drugi prikljucak kako bi ga mogo spojiti u komp!!:!pomozitee

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
16 godina
neaktivan

Ne može ti to tako,prijatelju,žuti kabel ti je za sliku,bijeli i crveni su za zvuk.Žuti kabel žuta rupa,bijeli kabel bijela rupa,crveni kabel crvena rupa.

oko za oko,pasta za zube
17 godina

jel ti to mislis da ja tako spojim na komp jer kako to na komp spojit kad imam 3 rupe za zvičnike mikrofon i nes 3??

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
17 godina
neaktivan
RE: Spajanje televizora s kompom..pomoc

A, dje si ti to spajao??

Nekako mi se cini ...

Nije valjda ...

Das sliku, da vidimo???

17 godina
neaktivan

nisam siguran ali činčeve ne mozes sam tako spojiti u komp,trebao bi imati pretvarač i S-video kabal pa nekako putem njega brijem...

"Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno" Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
RE: Spajanje televizora s kompom..pomoc
LuctL kaže...

A, dje si ti to spajao??

Nekako mi se cini ...

Nije valjda ...

Das sliku, da vidimo???

OMG i meni se čini!

Sad sam probao i može se uvuć... Pa nije valjda... AV kabel u Line-in i Mic-in Jack?

Press any key to continue or any other key to quit.
17 godina

ma nije mi se dalo mucit i oso sam i trgovinu i kupio vga kabel od 10 metara i sad samo spojim kad ocu gledat film:DD

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice