Ima li snijega tada?

poruka: 16
|
čitano: 2.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ima li snijega tada?
pitanje

e ovako. dolazim u sarajevo 9.4. i zanima me ako netko zna na onim skijalistima kao jahorina,bjelasnica i tako te u blizini sarajeva dali u to vrijeme bude snijega gore? dali ce mi bit tad povoljni uveti za skijanje? eto zahvalan sam za sve odgovore

16 godina
neaktivan
RE: Ima li snijega tada?
autorov komentar

ako zna netko neka kaze=)) ovo mi je bitna informacija

16 godina
protjeran
Ima li snijega tada?

Dečko,šta misliš da je ovo turistička agencija,daj se malo smiri i priberi..Ovo je forum o Računalima,internetu itd...a ne o Jahorini,snijegu itd..No mislim da će ti netko od moderatora rado pokloniti jedno "crno" putovanje do Jahorine dok si rekao keks..

17 godina
neaktivan
Ima li snijega tada?

Ostavite se ovako pametnih primjedbi.

Pogotovo igranja moda.

Tema je ok i ostaje!

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
protjeran
LUXX kaže...

Ostavite se ovako pametnih primjedbi.

Pogotovo igranja moda.

Tema je ok i ostaje!

LUXX poštujem tvoje mišljenje da se ne treba igrati moda ali teme poput Ima li snijega tada i oće li sutra padati kiša nebi se trebale nalaziti na forumu kojemu je glavna privilegija raspravljanje o informatici i svemu ostalome što spada u nju..Nemam ništa protiv tebe i tvoga rada(svaka ti čast,da se razumijemo) ali neće forum daleko dogurati s ovako debilnim temama..
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 18:33 (nfsbaby).
17 godina
neaktivan
Ima li snijega tada?

A šta ako se netko nađe ovdje iz sarajeva i može mu dat tu informaciju?

U tome je stvar i dok god se ova tema ne pretvori u svađu, pametovanje ili vrijeđanje ostat ce takva

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
protjeran
Ima li snijega tada?

U redu,onda neka tako i bude..

16 godina
neaktivan
Ima li snijega tada?
prihvaćeno rješenje

Zivim u Sarajevu i sve sto ti mogu reci da je trenutna visina snijeznog pokrivaca na planinama koje okruzuju grad 30-50 cm maksimalno..Staze su otvorene, ali cisto sumnjam da ce biti dok ti dodjes..

Jedina nada ti je da snijeg padne barem jos jednom u skorijem vremenskom periodu..

Dobrodosao i fin provod zelim Osmijeh

p.s. na Bjelasnici imaju topove za vjestacki snijeg, tako da ce oni vjerovatno imati snijega ukoliko bude dovoljno posjetioca :D

"Dabogda imao pun dzep para, a nemao cime da izvadis.."
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 18:37 (Zlatan).
16 godina
neaktivan
autorov komentar

thnx modu. nebi pitao bezveze da mi ne treba. zato sam i stavio pod ostalo.-_-

16 godina
neaktivan
autorov komentar
Zlatan kaže...

Zivim u Sarajevu i sve sto ti mogu reci da je trenutna visina snijeznog pokrivaca na planinama koje okruzuju grad 30-50 cm maksimalno..Staze su otvorene, ali cisto sumnjam da ce biti dok ti dodjes..

Jedina nada ti je da snijeg padne barem jos jednom u skorijem vremenskom periodu..

p.s. na Bjelasnici imaju topove za snijeg, tako da ce oni vjerovatno imati snijega ukoliko bude dovoljno posjetioca :D

thnx na odg. a eto jos ako zna tko dal ce stavljat mozda umjetni snijeg.,ili neki drugi odg.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

e ok. mozete slobodno zakljucat temu. hvala na pomoci.

16 godina
neaktivan
Ima li snijega tada?

http://www.zoi84.ba/index.html

Na ovom sajtu imas vise informacija o planinama, tj. o trenutnom stanju.. Pa tu mozes pogledati pred polazak hoce li  bit snijega/nocnog skijanja, i cijene ski liftova itd..

17 godina
neaktivan
Zlatan kaže...

p.s. na Bjelasnici imaju topove za vjestacki snijeg, tako da ce oni vjerovatno imati snijega ukoliko bude dovoljno posjetioca :D

Topovi ne rade, nisu isplatili dobavljaču cijeli iznos, pa im sad prijete da će topovi nazad u Austriju...
(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
nfsbaby kaže...

Dečko,šta misliš da je ovo turistička agencija,daj se malo smiri i priberi..Ovo je forum o Računalima,internetu itd...a ne o Jahorini,snijegu itd..No mislim da će ti netko od moderatora rado pokloniti jedno "crno" putovanje do Jahorine dok si rekao keks..

A jel ti moraš biti dežurni komentator? ako ti se sviđa post, ne moraš čitati. i sve je ok

pozz

16 godina
neaktivan
autorov komentar
Zlatan kaže...

http://www.zoi84.ba/index.html

Na ovom sajtu imas vise informacija o planinama, tj. o trenutnom stanju.. Pa tu mozes pogledati pred polazak hoce li  bit snijega/nocnog skijanja, i cijene ski liftova itd..

ej isao sam na tu stranicu da posaljem mail da ih pitam isto pitanje,a dobio sam da taj mail vise nije u funkciji. jel imas mozda neki drugi mail
16 godina
neaktivan
Ima li snijega tada?

http://www.skijanje.co.yu/Ski_Info/jah_ski_info.htm

http://www.globalnoselo.com/jahorina-info-turisticka-agencija/

Ovdje imas info o Jahorini i kontakt informacije. A sto se tice prethodnog linka koji sam ti dao, ako mail vec nije u funkciji (sto je fakat retardirano), imas broj telefona pa nazovi i raspitaj se...

salute

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice