Da ta zadnja je predobra - a vidi se na nije fejk
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra je
Možda kroz neki PCI izlaz ili kroz odvaljeni dio nekog 5.25" prostora, ili je možda komp kupljen sa njime (miš gratis je bila parola vjerojatno)
Mene zanima na koju foru se je on uvuko unutra ajde da je to mis jbte ali stakor
Mene zanima na koju foru se je on uvuko unutra ajde da je to mis jbte ali stakor
FUJ! Povraća mi se od toga. Vidio sam puno mrtvih štakora i životinjskih utroba, ali ovome je baš zalijepljeno :(
Zar ne postoji tema Humor?
BTW: evo jos slika za ljubitelje cod-a

eto par sličica, naime slike iz servisa (tako mi je bar frend rekao, od njega dobio slike pa sad prosljeđujem) - ljudi su im donosili komponente koje nisu baš bile ispravne
eto par sličica, naime slike iz servisa (tako mi je bar frend rekao, od njega dobio slike pa sad prosljeđujem) - ljudi su im donosili komponente koje nisu baš bile ispravne

Dobre su iako onaj stakor ne moze biti nadmasen! :D :D
...Hocemo jos! :D
Može mi netko pomoći, već puno puta ppokušavam prebaciti sliku tu na bug forum naredbom dodaj sliku s weba. Učita ju i ona se pojavi jako mala dolje pokraj naredbe, Ja ju povučem gore u tekst i kad idem poslat piše nedozvoljeni komad u tekstu (a=href i tako dalje, formatirao sam 10 puta tekst i sliku i ništa. to se javlja i kada prebacujem sliku sa kompa
Može mi netko pomoći, već puno puta ppokušavam prebaciti sliku tu na bug forum naredbom dodaj sliku s weba. Učita ju i ona se pojavi jako mala dolje pokraj naredbe, Ja ju povučem gore u tekst i kad idem poslat piše nedozvoljeni komad u tekstu (a=href i tako dalje, formatirao sam 10 puta tekst i sliku i ništa. to se javlja i kada prebacujem sliku sa kompa
Zasto povlacis sliku u tekst kad je prebacis? Kad vidis da je mala slika ispod teksta poruke, znaci da si je dodao uz poruku. Tad je dovoljno samo kliknuti da se posalje poruka (kao i obicna, bez slike).
Ako ti je jos nesto nejasno, procitaj sticky.
evo još malo (slike preuzete sa fotogalerija.net)... sve su slike domaćih autora
evo još malo (slike preuzete sa fotogalerija.net)... sve su slike domaćih autora
evo par slika od mene
Prva i druga su ti zakon! ROFL, LMAO, LMFAO, LOL, HAHAHAHA.
ovaj put nesimpatične slike
ovaj put nesimpatične slike