e jel mi može netko reć zašto u posljednje vrijeme mnogi nogometaši imaju bandažirana zapešća?
Prvo sam mislio da su se svi odreda pokušali ubit žiletom. Sad mislim da su možda imali boks
meč pa neznaju odvezati ?
to ti je neka vrsta forsanja, treniram nogomet i toga ima kod nas, bezveze lijepe ruke s tim sranjem i onda se kasnije zale kad im stane krvarenje, pa usred tekme to skidaju :D
ugl to rade da izgledaju "ljepse i da budu frajeri" (bar je tako kod nas)
Meni je recimo jedan čovjek koji inače radi u službi jednog nogometnog kluba kao liječnik rekao da to najviše stavljaju "agresivnim igračima". Tu se ne misli "fajterski nastrojene"
več one koju igraju agresivniju igru i visoki pritisak, i pri tome često uklizavaju po terenu. Pa se često zna dogoditi da baš taj dio ruke jako zastružu, pa čak nekad i do krvi, pogotovo na terenima sa umjetnom travom, ili nekim manje vlažnim terenima.
Tako da vjerujem da i u tome ima istine. Iako se na eurima (a i na drugim važnijim tekmama) uglavnom zbog takvih stvari teren vlaži vodom prije utakmica, pa postoji mogučnost da je ovo bilo čisto "forsanje" 

)