- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napaljeni derpe :)
Kako da znamo da samo niste kod editirali.
Kad ja odem na stranicu toga nema.
Ali zato je slobodno promijenim kak mi se sviđa.
Umm neznam kakva ti je to logika
ako ides unaprijed 10 metara
i onda 10 metara unazad ka pocetku presao si 20 metara ali si opet na pocetnoj tacki.
jedan video bezveze.
Nemate pojma o čemu pričate. Taj krvavi Turing mi je oduzeo barem godinu dana života.
Pogledajte malo samo te zadatke!
UTR je pis of kejk.
i onda 10 metara unazad ka pocetku presao si 20 metara ali si opet na pocetnoj tacki.
YES I DO SAY.
Zar ne vidis da objasnjavam ovom sto tvrdi da ako odem 7 metara napred i onda 7 unazad da nisam nista prohodao.
YES I DO SAY.
Zar ne vidis da objasnjavam ovom sto tvrdi da ako odem 7 metara napred i onda 7 unazad da nisam nista prohodao.
Zar ti ne vidiš da te pojedoše sarkazmom 
ITT:
Don't use sarcasm near GamerMaster2041 
Nemate pojma o čemu pričate. Taj krvavi Turing mi je oduzeo barem godinu dana života.
Pogledajte malo samo te zadatke!
Upravo naletih na ovo :D
Kad smo vec kod Turinga... :P
.
kaj dajtete covjeku TD jbt kao da radi neki grijeh,vi koji ste dali TD sigurno grijesite malo vise nego sto je on stavio ovu sliku -.-
.
kaj dajtete covjeku TD jbt kao da radi neki grijeh,vi koji ste dali TD sigurno grijesite malo vise nego sto je on stavio ovu sliku -.-
Bravo, hočeš keksić 
Dajem TD jer slika za mene nije smiješna, a ako pročitaš u pravilima foruma, TD se stavlja ukoliko se ne slažeš s dotičnim postom. Ja nisam njega optužio ni za što, samo sam dao do znanja, da za mene ovako nešto nije smiješno 
Isto tako sam da TD i kad se vrijeđaju druge religije, tako da mali 
Da ne budem u totalnom off-u kao ti, evo i slikice