Još jedna..
ne bas
u resident evil exctiction onaj helis ne eksplodira nego ga ovi uzmu i pobjegnu.
Još jedna..
ne bas
u resident evil exctiction onaj helis ne eksplodira nego ga ovi uzmu i pobjegnu.
.
EDIT:valjda možete pročitat...
ovaj lik komentria na svim mogućim stranicama, ne znam dal je trol il retardiran
ne bas
Dobro,to je samo iznimka koja potvrđuje pravilo
Mislim da vecine nisu bile, a dobre su. :)
Druga slika - u mene je oratno :P
BTW evo jedna da ne bude off
EDIT: Dodano još
Ispričavam se ako je bila, ali odvalio sam od smijeha:
Gdje je WC školjka!? 
Ispričavam se ako je bila, ali odvalio sam od smijeha:
Gdje je WC školjka!? 
Možda je na čučavcu?
užas!
Sir John Harington izumi prvu normalnu wc školjku 1592. a bitno da i dan danas pol balkana sere na velike keramičke rupe u zemlji.
OT:
užas!
Sir John Harington izumi prvu normalnu wc školjku 1592. a bitno da i dan danas pol balkana sere na velike keramičke rupe u zemlji.
OT:
svaka cast baji koji je to " patentirao "
užas!
OT:
Patentirao je Thomas Crapper krajem 19.stoljeća. I dan danas njegova tvornica proizvodi sve potrepštine za današnje wc-e.
No kad već pričamo o gogijima...
užas!
OT:
Patentirao je Thomas Crapper krajem 19.stoljeća. I dan danas njegova tvornica proizvodi sve potrepštine za današnje wc-e.
No kad već pričamo o gogijima...
Sad me prisjetih na jedan dobar film heh
Sad me prisjetih na jedan dobar film heh
Iskupljenje u Shawshanku. PREdobar film.
Neka nove Meme osvanu!
Rebeca Black na kvadrat!

Ovo je strašno!