- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
xd, ja svoju g19 ne bih tako nikad
gle sta sam sad dozivio:
Ja na ovu drugu uvijek napisem eatshit. Tak je svejedno, gleda samo ovu koju je teze za procitati. ;)
Ja na ovu drugu uvijek napisem eatshit. Tak je svejedno, gleda samo ovu koju je teze za procitati. ;)
Zapravo (sorry na offtopicu): ova koja je teza za procitati je generirana. Ako dobro pogledas ovu jednostavniju, vidjet ces da je scan nekog teksta. Ja obicno napisem invertirano znacenje, teze je za uociti a cini globalni traceani tekst kompletno pogresnim :-)
Sorry za off topic, ja napisem "nigger" za 2. riječ, to je bila neka fora jednom :D...
Sorry za off topic, ja napisem "nigger" za 2. riječ, to je bila neka fora jednom :D...
mislim da sam vam ja to pokazao pred neko vrijeme 
mislim da sam vam ja to pokazao pred neko vrijeme 
lol pa to je na heinzelovoj. :D
@Don, stavio sam ja tu sliku prije jedno 2 mjeseca.. :)
Evo dokle je doslo...
good girl, definitivno se slikala na pravom mjestu 
Kruze price da je ta cura navodno mrtva na toj slici. Al ne mozemo znat
Kruzile su.
Ali ima vise dokaza da nije, nesto u vezi zjenica(neznam sto tocno, mislim da bi trebale biti rasirene ako je mrtva) i jos toga, ali to sam citao jos prije 3-4 godine, pa se ne sjecam i neda mi se to ponovno pretrazivati.
Kruzile su.
Ali ima vise dokaza da nije, nesto u vezi zjenica(neznam sto tocno, mislim da bi trebale biti rasirene ako je mrtva) i jos toga, ali to sam citao jos prije 3-4 godine, pa se ne sjecam i neda mi se to ponovno pretrazivati.
Varijacija na temu... radije ovaj tim nego oni nogometaši... :)
Puno bolji fap...
:P
Meni u internet klubu kojeg drži prijatelj, tako sam i upoznao novu raju hahah 
Evo dokle je doslo...
Napomena: Nemam je na faceu nit znam ko je ona, pojavila mi se na naslovnici jer ljudi like-aju svasta..
glavno da je u kuhinji 
vec je netko postao,isprike 
evo jedan gif valjda nije bio
http://www.spicygif.com/bin/3sw5209200yu.gif
EDIT
sry ja vidim normalno nezz kako da popravim
evo jedan gif valjda nije bio
100% sam siguran da gif 404 nije bio