- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lol ja san nekad igra ovo
ono za epilepsiju ja san nastavijo gledat i nasa san previse....
What has been seen cannot be unseen
lol
i will always remember those moments.
ne kužim...
ne kužim...
Misli se na Mario Kart 64.
Kada protivnik iza tebe ima te turtle shellove koji se vrte oko njega pa ti bjezis da te ne pogodi ili dode blizu tebe.
Ali kvaliteta slike je losa, vjerovatno jedan od rijetkih originala 9gag-a. 
Mene je to podsjetilo više na nekakve poke'lopte...pa sam se još više zbunio...očito je..."autor" slike htjeo reći da je igrao Mario Kart više nego što je spavao pa dok juri 300 na Slavonici mu se počnu pričinjavati konkurenti. I kako bi izbjego te turtle shellove (što ovdje izgledaju kao pokelopte), on mora još više nabit na gas. Moja teorija glasi da je to Čačić sa tim shellovima...
Mene je to podsjetilo više na nekakve poke'lopte...pa sam se još više zbunio...očito je..."autor" slike htjeo reći da je igrao Mario Kart više nego što je spavao pa dok juri 300 na Slavonici mu se počnu pričinjavati konkurenti. I kako bi izbjego te turtle shellove (što ovdje izgledaju kao pokelopte), on mora još više nabit na gas. Moja teorija glasi da je to Čačić sa tim shellovima...
Ovo je Čačić
lol ja san nekad igra ovo
ono za epilepsiju ja san nastavijo gledat i nasa san previse....
What has been seen cannot be unseen
O da haveru, previše random stvari, mozak te zaboli hahahahah
Ovo je Čačić
Imam tu igru za ps1 :OOO
Ovo je Čačić
ne vrijeđaj mi Carmageddon
Evo jedna homemade.
Uglavnom kada kliknete na slike i šaltate na zadnju, otvori se nova stranica gdje unutar nje možete otvoriti još jednu.
Evo jedna homemade
Uglavnom kada kliknete na slike i šaltate na zadnju, otvori se nova stranica gdje unutar nje možete otvoriti još jednu.
Siteception
Evo jedna homemade.
To je češći bug na bugu, ima već mjesec dana da bude tako po stranicama. Tribali bi to riješit više..
:)
ja znam tog eduarda, on je iz Slavonije, mjesto neću otkriti