- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prestanite sa anti krscanskim slikama vise.(cudi me kako nitko nije spomenuo muslimane hinduiste ili neku druu vjeru)
Gle, meni isto smetaju ponekad takve slike, ali ne kužite da smo mi katolici/kršćani uvijek mete zbog takvih reakcija.
Odmah planemo iako još kažu da trollaju. Smiri se, ignoriraj, pusti ljude da se smiju, njihova stvar...
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
Isuse Bože kaj nije u redu s vama? I ja sam kršćan ali pa smiješne su mi takve slike,jbt kaj se bojite da vas Božek nebu videl d ase smijete na takve slike i da bu vas kaznil 
Ajde više dosta o Crkvi,Bogu,pederima,Mati,snijegu i postajte faking slike.
mislim da si opisao 85% sadržaja ove teme upravo
But what about Zetor's and overclocking them? 
ONTOPIC:
Ti kao pripadnik neke vjere bi ju trebao braniti a ne se smijati i isprdavati zajedno sa onima koji je ne vole.
ot
Ti kao pripadnik neke vjere bi ju trebao braniti a ne se smijati i isprdavati zajedno sa onima koji je ne vole.
ot
ja sam pripadnik vjere koja štuje znakove na cestama te sam se osobno uvrijedio na ovu tvoju sliku te sam te prijavio zbog nanošenja teških psihičkih boli
Kenjate i filozofirate!
Ohladite do sutra i prikupite kvalitetnog materijala.
ak se crkva stoljećima može sprdati i grabiti nofce od naivaca, mogu se i ja malo s njih sprdat 
Ne branim crkvu, niti sam katolik, ali tipično od nekoga tko vjeruje svemu što mediji kažu. Tipični brainwash (i s jedne i druge strane). Niste ništa bolji od njih.
OT:
Neke i od mene,valjda nisu bile.
Predzadnja slika... Bolje bi bilo: Nisam neki matematičar, ali znam da se oduzmem...
-_-'
Bila jedno deset puta.

.
NHF