- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
malo apple hatters slika
Ma tako sam ja video na tvu kao humanitarnu organizaciju koja kad nazoves onaj cetvoro cifreni broj darujes tolko i tolko novca za decu u trecem svetu.
i sad ja gledam mislim ajd nazvau jednom kad na kraju reklame pokazu kao da posjetimo njihovu stranicu i pokazuju kao da oni posjecuju preko iMaca
Vala platili su 1000 $ za neku glupost a mogli su za 200 $ kupiti kompjuter iste snage i da imaju 800 $ za gladnu djecu sto je dovoljno za da nahrane dosta dece za puno dana.
Ako tako razbacuju novac onda neka hvala ja cu dati novca nekoj drugoj organizaciji koja ne razbacuje novac na stvari koje im netreba nego pokusavaju sto vise novca da dadnu u humanitarne svrhe nego da kupuju skupe beskorisne stvari.
malo apple hatters slika
Ma tako sam ja video na tvu kao humanitarnu organizaciju koja kad nazoves onaj cetvoro cifreni broj darujes tolko i tolko novca za decu u trecem svetu.
i sad ja gledam mislim ajd nazvau jednom kad na kraju reklame pokazu kao da posjetimo njihovu stranicu i pokazuju kao da oni posjecuju preko iMaca
Vala platili su 1000 $ za neku glupost a mogli su za 200 $ kupiti kompjuter iste snage i da imaju 800 $ za gladnu djecu sto je dovoljno za da nahrane dosta dece za puno dana.
Ako tako razbacuju novac onda neka hvala ja cu dati novca nekoj drugoj organizaciji koja ne razbacuje novac na stvari koje im netreba nego pokusavaju sto vise novca da dadnu u humanitarne svrhe nego da kupuju skupe beskorisne stvari.
Ili im ga je Apple dao samo da bude na reklami? Isto kao sto bude i u skoro svakoj seriji... Nauci nesto iz slika koje si postavio - Apple ima odlican marketing ;)
malo apple hatters slika
Ili im ga je Apple dao samo da bude na reklami? Isto kao sto bude i u skoro svakoj seriji... Nauci nesto iz slika koje si postavio - Apple ima odlican marketing ;)
To spada
ali los ostatak kompanije
cela kompanija se drzi na markentingu.
Mislim ovi plate 934734648 za novi iphone i onda im explodira baterija.
ma daj radije bi uzeo xperiujer ima odlicnu kameru i sve to a i sam znam kako lose kamere rade u mraku,neke uopste nerade a neke dosta sumova prave a na xperiji mogu i pod losim osvjetljenjem da dobijam slike dobre kvalitete.
plus ima minecraft za xperiu.
nego sad citam onih lepih 65 razloga zasto je mac sranje.
35 to go.
EDIT da nebude off
..
tako ja kreno da spavam i vidim nesto crno na zidu
mislim umisio sam posto je mrak
kad ono se mrdnu
ja se trznu i pogledamo bolje kAd ovo opet se mrdnu
ja upali svetlo kad ono crni pauk
po sata sam ga ganjo ispod kreveta da ga ubijem
i na kraju uspio
..
kad ono se mrdnu
i na kraju uspio
ti si moj idol
kad ono se mrdnu
i na kraju uspio
So hardcore.
.txt
Ma to mu je sin ownao acc pa trolla! 
hehe
Veća?
Hehe.
Aha samo cekam da se ono srusi nanjih.
Hehe.
jpg je, nije gif
Hehe.
jpg je, nije gif
pa da je i gif bug ih ne podrzava
sranje
4 godine ljudi nemogu gifove ko ljudi stavljati na forum i ovi jos nece da poprave to.
90% slika koje pogledam ovdje sam vec vidio na 9Gagu :D
90% slika koje pogledam ovdje sam vec vidio na 9Gagu :D
Zaključak; il prestani gledati slike tu, il na 9Gagu
al' najjači su ovi koji doslovce čekaju da neka nova slika izađe da ju iste sekunde priljepe tu
:)
sve sam vec vidio
i par je vec bilo na proslim stranicama
ali evo ti TU jer 97 posto nije bilo