- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
:/
genijalno 
Zamolio me kolega da mu pogledam neki praktičan laptop, kad u jednom trenutku tijekom gledanja unboxinga skužim:
P.S.
Key je vjerojatno već iskorišten.
Prošli tjedan sam isto pomislia kad sam bia u konikoma, gotove konfiguracije sve imaju na kučištu naljepnicu sa serijskim brojem.
Zamolio me kolega da mu pogledam neki praktičan laptop, kad u jednom trenutku tijekom gledanja unboxinga skužim:

P.S.
P.S.
Prošli tjedan sam isto pomislia kad sam bia u konikoma, gotove konfiguracije sve imaju na kučištu naljepnicu sa serijskim brojem.
Je da je oftopik, ali to su OEM keyevi, i oni su isti stalno za odredeni hardware, tako da ako promijenis neku komponentu na kompjuteru koji je OEM (HP, Lenovo, Acer, IBM, Alienware...) taj OEM key nece raditi.
Stvar je u načinu aktivacije Vista+ OS-eva... Ali nisi to čuo od mene. 
A da ne bude totalno offtopic:
dobro to sta si ti sada stavia to je loader.. ono sta sam ja govorija je bez ikakvog loadera (koji je btw ilegalan)
dobro to sta si ti sada stavia to je loader.. ono sta sam ja govorija je bez ikakvog loadera (koji je btw ilegalan)
Ili nisi pročitao cijeli članak ili ga nisi pročitao s razumijevanjem:
It’s also possible to get these OEM product key on COA sticker completely free too. Simply roams around computer stores, shops, exhibitions, shows, offices, your friends’ houses, public libraries, government offices and etc, looks for computers with COA, or search everywhere around the Web for photos of Vista COA, and note down the product serial key. Then use the product key to activate Windows Vista system at your home and be treated by Microsoft as genuine and legal Vista copy. However, doing this is criminal act similar to stealing and you have to do it on your own risk.
Ostatak članka govori zašto je to tako. I normalno da je ilegalno koristiti tuđe S/N, ali profulao si poantu cijele priče.
Ontopic:
It’s also possible to get these OEM product key on COA sticker completely free too. Simply roams around computer stores, shops, exhibitions, shows, offices, your friends’ houses, public libraries, government offices and etc, looks for computers with COA, or search everywhere around the Web for photos of Vista COA, and note down the product serial key. Then use the product key to activate Windows Vista system at your home and be treated by Microsoft as genuine and legal Vista copy. However, doing this is criminal act similar to stealing and you have to do it on your own risk.
Ostatak članka govori zašto je to tako. I normalno da je ilegalno koristiti tuđe S/N, ali profulao si poantu cijele priče.
Ontopic:
Ne znam za Vistu jer sam nju imao original, ali to se sa Win7 radilo isto, samo si prije toga od svoga racunala morao napraviti fake OEM instaliranjem modificiranog BIOSa sa SLICom na matičnu, a to se moralo raditi i za Vistu, kako je pisalo na tome forumu. To je bilo nesto prije loadera koji ubiti rade istu stvar - rade fake OEM
Ili nisi pročitao cijeli članak ili ga nisi pročitao s razumijevanjem:
Ontopic:
vidio sam slicno nesto tako na ragecomics.
haha al stvarno.
Dakle pinokiu nos raste kad laze.
On je reko da ce mu nos sad porasti.
Ako mu nos poraste onda znaci da nije lagao a ako mu ne poraste onda je lagao a posto je lagao moracemu nos da poraste,a ako mu onda poraste znaci da nije lagao te ce mu se nos smanjiti....
vidio sam da vas se svidio moj post
do u wont MORE
| 39 | da |
|---|---|
| 15 | ne |
| 4 | pa...hmmm ne znam... može |