evo nekoliko
Spliter, pogledaj bolje na onu sliku sa laptopom :)
Bolje i sveska nego imati mac book.
korisnija je sveska
evo nekoliko
Spliter, pogledaj bolje na onu sliku sa laptopom :)
Bolje i sveska nego imati mac book.
korisnija je sveska
Vamo Tamo slika je s planine Vrdova iznad mog sela i "VAMO" vodi prema planinarskom domu.
We want proof!
Čim odem gore, inače je to Bitelić. Na selo odem jednom mjesečno, a gore do doma odem kad budu neke fešte pa ima besplatnog gulaša.
Vamo Tamo slika je s planine Vrdova iznad mog sela i "VAMO" vodi prema planinarskom domu.
We want proof!
http://www.jutarnji.hr/zbunjujuci-putokaz---na-vrdovu--tamo--ili--vamo-/379874/
Čim odem gore, inače je to Bitelić. Na selo odem jednom mjesečno, a gore do doma odem kad budu neke fešte pa ima besplatnog gulaša.
Daj molim te, to bih i ja rekao.
EDIT: Mitsouka očito surađuje sa Vaporom, i hakirao je stranicu Jutarnjeg Lista.
Eto ti sve kako sam ja rekao, čak sam ti i otkrio gdje trebaš skrenut kad dođeš na besplatni gulaš.
Znači VAMO vodi prema planinarskom domu, a gdje vodi TAMO? 
Tamo vodi daleko od gulaša. Nemam pojma gdje vodi. Pitat ću oca ćim dođe kući, ili još bolje baku. Ona je gori s ovcama i magaradin išla.
Znači VAMO vodi prema planinarskom domu, a gdje vodi TAMO? 
Tamo...
znači valjao sam se od smijeha 3 minute :D
hehe
Samo sam bio iskren :D
znači valjao sam se od smijeha 3 minute :D
hehe
Samo sam bio iskren :D
znaš šta legenda si :D
nema gumba hvala, ali postoji jedan ovakav smiley : 
hajte hajte nemojte se stidit sad
čekao sam kad će netko ubacit takav komentar :D
nisam ga mogao odbit
725495
Upravo se sad i osjećam kao forever alone i sad ugledam ovu sliku, thumb up realno za sliku, ali thumb down iz srca! 
Pa sad Vi birajte u koga će te vjerovat'.. 
Vjera se NIAKD nesmije stavljati pod humor! 
Pa sad Vi birajte u koga će te vjerovat'.. 
Vjera se NIAKD nesmije stavljati pod humor! 
Tko kaže?
Jel' vi koji ste stavili TD možda toliko ozbiljno shvaćate vjeru i smatrate ju svetinjom k'o i Isusa dotičnog gospodina koji bi nažalost izgubio i od BumbleBeea
da se ne smijete nimalo šaliti na taj račun...
Dajte malo relax and chill...