- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vidim ja da weky ima arhivirano dosta epic teme ovog foruma :D
Evo ti još malo iz moje arhive :D Tkz. "Hall of shame Collection".
Neizbrišeš li ove postove gdje se spominje mene ugruat cu ti taj kukumar u onu stvar,2 tjedna si na forumu i ovdje znaš tko je SUPER:)(ja) dinjo,i ovi glupavi trolovi,a neki su postovi napisani još 2009 godine.
Znaci multyacc imaš!
To što sam protjeran ne znaci da ne posjecujem forum a ovo je acc kojeg sam dao frendu a on ga nije baš puno koristio,a ja i dalje šifru znam tako da ako imam neku glupost komentirati kao sada onda komentiram.
Pozdrav!
Neizbrišeš li ove postove gdje se spominje mene ugruat cu ti taj kukumar u onu stvar,2 tjedna si na forumu i ovdje znaš tko je SUPER:)(ja) dinjo,i ovi glupavi trolovi,a neki su postovi napisani još 2009 godine.
Znaci multyacc imaš!
To što sam protjeran ne znaci da ne posjecujem forum a ovo je acc kojeg sam dao frendu a on ga nije baš puno koristio,a ja i dalje šifru znam tako da ako imam neku glupost komentirati kao sada onda komentiram.
Pozdrav!
GTFO!
Znaci multyacc imaš!
Pozdrav!
Znaci multyacc imaš!
Pozdrav!
Smanji doživljaje, ne prijeti ljudima i zbogom!
neznam jel tko skuzio 
Zbog tahvih gluposti i imam fejs na Engleskom. 
zbog takvih gluposti ja necu ni imat face 
hmmm............a sto ako pobrisem 3 puta? 
LOL
sexy curka bolji igrač pokera :D
zamisli pomutnje kad bi im promjenio slova za drive >.<
Promeni! 
Nije slika ali je smješan video:
Djelatnica male ruske TV-kuće odlučila je za ručak ispeći jaja. Otišla je do štednjaka i stavila tavicu da se grije. Nije ni slutila da njezina kolegica uživo čita vijesti. Nakon upozoranje kamermana,nije se baš najbolje snašla. 
1. Postoji tema humor
2. Video je već u temi humor :D
1. Postoji tema humor
2. Video je već u temi humor :D
Nisam znao da postoji tema, sry :)