- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pogledo sam sliku od lika prije i vidio moškarca na njoj i kliknuo kad sam.... primjetio sam ovo što je označeno na slici...pa se pitam dali se on hvali time ili trbušnim mišićima
AHAHAHHAHA
Ma ja ovdje ne moram više stavljati smješne slike jer VI RASTURATE.
Koja koincidencija da ti sa svojim avatarom primjećuješ neke detalje na njegovom, a čak to ima i dvostruko značenje...so gay...

...
pogledo sam sliku od lika prije i vidio moškarca na njoj i kliknuo kad sam.... primjetio sam ovo što je označeno na slici...pa se pitam dali se on hvali time ili trbušnim mišićima
AHAHAHHAHA
Koja koincidencija da ti sa svojim avatarom primjećuješ neke detalje na njegovom, a čak to ima i dvostruko značenje...so gay...

Ja nisam ni primjetio od alexa avatar dok ovaj nije ukazao... lol...
AHAHAHHAHA

ovako da ti kažem gay nisam...imam curu
a na njegov avatar sam kliknuo jer ga nisam pratio i to me začudilo jer je jako dugo tu pa sam išo vidit koje teme prati itd. pa sam pogledo na sliku i vidio
ovako da ti kažem gay nisam...imam curu
sure you do buddy, sure you do. pics or it didn't happen 
Ma ja ovdje ne moram više stavljati smješne slike
samo ti stavljaj
Molim muške osobe da ne komentiraju moju kućnu sliku postavljenu kao avatar u mom profilu,samo zgodne cure od 18 do 25 godina.
(to je kao on na avataru :P)
Molim muške osobe da ne komentiraju moju kućnu sliku postavljenu kao avatar u mom profilu,samo zgodne cure od 18 do 25 godina.
De Ivo nemoj zaebavat da si i tamo moderator xD
OT:
VX
a lažeš ovo zadnje......
a lažeš ovo zadnje......
Ne, živa istina (ako nije promenjeno u poslednjim verzijama, ali mislim da nije).
Iz vedra neba.
Išao sam cijelu temu čitati samo da vidim kak je došlo do toga.
Nisam ziher jesu li bile...
Hehe, pa dobre su ajde, ali ne moraš ih sad po cijelom forumu postat
...just kidding, NHF
.
hahaha druga slika je ziva istina 
EDIT: a i prva, samo sto meni stara dode 

.