Evo jedna moja
Ne znam zašto svi pljuju po tom WaW-u. Meni je igra full ok, i dan danas znam zaigrat po cijelu noć, jedino što me smeta su oni exp boost serveri, ali osim toga igra je ok
OT:
Evo jedna moja
Ne znam zašto svi pljuju po tom WaW-u. Meni je igra full ok, i dan danas znam zaigrat po cijelu noć, jedino što me smeta su oni exp boost serveri, ali osim toga igra je ok
OT:
Slike
slika sa oktodude je fail
Okto znaci osam
a ovaj ima samo 6 ruku
on topic:
Slike
slika sa oktodude je fail
Okto znaci osam
a ovaj ima samo 6 ruku
on topic:
ova sa tornado warnign je predobra :D
Okto znaci osam
a ovaj ima samo 6 ruku
+2 noge
ja dobio bug na bug forumu
ja da kliknem X da izadjem iz slika a ovaj me posalje u bug stranicu za mobilne telefone.
Uradio sam to vise putao i uvek na mobilnu stranicu
Ovo je vrhunac :D
Frend mi poslao ovu sliku preko msn-a pa sam pomislio da bi bilo zgodno ovo postavit :D
Bilo bi zgodno, ali nije potrebno
Kaj nisi slikao :)
because it would look like fake
everyone would think that i placed the mouse on X button and then snap the picture and aftet that went to the bug mobile phone site and snap the picture and put it in one picture
and i dont have any video recording softare right now
Francuski umjetnik Julien Berthier konstruirao je posve funkcionalnu jedrilicu tako da izgleda kao da tone. Šest i pol-metarsku jahtu prerezao je na pola, dodao joj novo dno i kobilicu te motor tako da je stalno u 'tonućem' položaju, a istodobno je potpuno upotrebljiva kao brodica. Berthier je to opisao kao "... trajnu i pokretnu sliku havariranog broda koji je istodobno sigurno i upotrebljivo plovilo za razonodu."
LOL
ahh vidim i bez tilta
treba bolji posao napravit :)
mislim da je domagoj nest slicno radio njemu super ispalo
ah, vidim sad :)
da, sjećam se da je netko već prije stavio neš takvoga
pogledo sam sliku od lika prije i vidio moškarca na njoj i kliknuo kad sam.... primjetio sam ovo što je označeno na slici...pa se pitam dali se on hvali time ili trbušnim mišićima
nisam to upravo trebao vidjet....