- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ali Ivo, kako, kada oni nemaju forum 
tekst
Tekst2
WANNA Connect to FBI Surveillance VAN #42
vn
zadnja:
Epic boobs..
..are epic
Ovo su pravi gameri. 
To je klan protiv kojeg su igrali poslao kurve da ih ometaju, ali ovi su izgleda pederi 
Ovo su pravi gameri. 
Prije bi rekao da su gaymeri jer umjesto u sise zure u monitor.
To se zove DISCIPLINA:
nagrada na turniru je recimo 2000 €, što bi značilo da si poslije pobjede možeš priuštiti desetak ovakvih plavuša. 
Ovo su pravi gameri. 
jel ovo u Bug redakciji?
Ovim zenskim pod hitno plasticnu operaciju duda da se ne brukaju sa tim jadom.Imaju minimalno po 64 bolesti za koje se zna i 256 bolesti za koje se nezna.I dekoncentriraju normalne igrace.
Ovim zenskim pod hitno plasticnu operaciju duda da se ne brukaju sa tim jadom.Imaju minimalno po 64 bolesti za koje se zna i 256 bolesti za koje se nezna.I dekoncentriraju normalne igrace.
Ja bi rado primio par bolesti od njih...

i imaju čudne bradavice... 
Vidi se da si sav u informatici...
64 i 256 a ne reć 50 ovih i 200 onih, kao normalni ljudi koji žive u dekadskom sustavu hehe...
Ja bi rado primio par bolesti od njih...

Oprostio bi im ja i 20 spolnih bolesti ;)
razočarat ćete se :D

.