- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lcxlzbKLb11qzun8oo1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=0RYTHV9YYQ4W5Q3HQMG2&Expires=1296488770&Signature=dmrpcZVCSPshuD27s3oPUbKVmXQ%3D
:)
hah..
ova prva je najjača xD
hah..
7. - jel se ja varam il se ovaj usr*o? 
Evo još jednog padobranca, prodaje ilegalni key sa interneta (to jest mjenja ga za orginal igru)
vec je poznat u temi "dobra i loša iskustva iz bug oglasnika", s naglaskom na loša 
hah..
..hahahahha.usro se ko 100 grlica,jbt neki gadni proljev..
Evo još jednog padobranca, prodaje ilegalni key sa interneta (to jest mjenja ga za orginal igru)
koji BOG.
On mi je idol.
hah..
..hahahahha.usro se ko 100 grlica,jbt neki gadni proljev..
A zakaj se trudi, ne bu prvi, bar ne gacajući u govnu kojem ne bu pobegel kolko god trčao.
Mislio je da će biti tihomir, kad ono pobjeglo :)
Ma to je taktika-riješio se viška balasta.
Možda je bila...
I previše puta...
na prvu - nije ni cudo da se mali htio okupat u wcu kad je kada skladiste.
na zadnju - buljio sam 2 minute (jako dugo, sjetite se onoga sa dvije minute) prije nego sam shvatio. gledam garderoba - nije, zagrljaj - nije, igra - nije, kompovi - nije. onda sam prvo skonto da nasloni nekako cudno izlaze iz poda al kad se radi o kinezima/japancima, nista cudno.
tek sam onda shvatio da je taj "pod" voda...
call me stupid, imate pravo samo jednom.
na zadnju - buljio sam 2 minute (jako dugo, sjetite se onoga sa dvije minute) prije nego sam shvatio. gledam garderoba - nije, zagrljaj - nije, igra - nije, kompovi - nije. onda sam prvo skonto da nasloni nekako cudno izlaze iz poda al kad se radi o kinezima/japancima, nista cudno.
tek sam onda shvatio da je taj "pod" voda...
Noooooope, reporting exactly the same mental pipeline here.