Bem vam macke vase.. umjesto da stavljate neke trebe sa sisama
Svi koji su TD su pederi.
Žalosno al istinito..
Evo, sad sam se i ja ukljucio u klub pedera , za inat! A ipak je to bolje biti nego obicna pedercina! xd
Žalosno al istinito..
Evo, sad sam se i ja ukljucio u klub pedera , za inat! A ipak je to bolje biti nego obicna pedercina! xd
I svi koji daju na ovo TD
jesi se možda upitao dali ste vi koji ste dali TU jedini derpe ovdje? ipak ste u manjini
hahahhahahahahahahhahhahahahah
Pa kako to da ti nisi među njima,a da ti si niza klasa.
Oćemo slike, oćeeemo sliiiike!!! Oćemo, oćemoo sliiiiiiike!
Žalosno al istinito..
Facepalm. Po ovime si i to postao... 
Da, jesi me ti preobratio. hvala ti
A sada dosta spamanja!
hahahhahahahahahahhahhahahahah
E ovo je stvarno neukusno, kako možeš misliti da je ovo smiješno? Smijati se ljudima koji vjerojatno boluju od neke bolesti... Nisu oni krivi što su takvi.
Nista manje neukusno od viceva s crncima, pedofilima i ostalim sranjima.
Nije da odobravam,ali...
I svi koji daju na ovo TD
Macke mozda jesu dosadne i isfurane, ali bar tu i tamo jos uvijek dode neka smijesna. Trebe sa sisama nisu ni smijesne a ni pretjerano zanimljive (osim ako imas 13 godina, sto pretpostavljam da i nije daleko od istine)
:O ahhhhh! say... what?!
Macke mozda jesu dosadne i isfurane, ali bar tu i tamo jos uvijek dode neka smijesna. Trebe sa sisama nisu ni smijesne a ni pretjerano zanimljive (osim ako imas 13 godina, sto pretpostavljam da i nije daleko od istine)
Meni su trebe sa sisama (neznam kakve su to bez sisa) uvjek zanimljive, prije 10 god pa sve do danas i ubuduće.
Ne znam, ja sam ocito jedan od onih rijetkih kojima je interesantnije stvari koristiti nego gledati. Bilo da se radi o sisama, autima ili necemu trecemu 
Edit: A da ne spominjem da je gledanje uzivo >>> gledanje na ekranu
:O ahhhhh! say... what?!
Bilo sto puta.
De dosta vi i vas pas sa plisanim ustima
Bilo sto puta.
De dosta vi i vas pas sa plisanim ustima
Logiko ime ti je gamesmaster2041... al ne shvacas da je to samo da ne bude oftopic
LoLcats su fora i smijesne,Boobies su zakon 
mora bit oboje toga-izjednaceno
Svi smo se mi ovdje u jednom trenutku sigurno pitali: "Zasto platiti nesto sto mozemo dobiti besplatno?" te potom skinuli program ili film s torrenta ili rapidshare-a.
Ali jel se ko pitao "Zasto dobiti nesto besplatno sto mozemo platit?" i onda narucio/la ovakav CD ko u prilogu za 3$
Svi smo se mi ovdje u jednom trenutku sigurno pitali: "Zasto platiti nesto sto mozemo dobiti besplatno?" te potom skinuli program ili film s torrenta ili rapidshare-a.
Ali jel se ko pitao "Zasto dobiti nesto besplatno sto mozemo platit?" i onda narucio/la ovakav CD ko u prilogu za 3$
Uključi uTorrent i idi u Help>About i pročitaj.
XD
Malo LoLDogs-a 
@Krešo91
kak su mi zakon te lolcats i loldogs itd fore
ono bizzy,i has,me is i tako to
sry na offtopicu
delete*
Evo opet samo jedna:
Ne znam u opce od kud da pocnem s komentarom za ovu...
EDIT: Upravo sam se sjetio komentara: "ha-ha, nisi napiso koju periferiju koristis!" 
bolje i to nego: Ucitavanje....
Evo opet samo jedna:
Ne znam u opce od kud da pocnem s komentarom za ovu...
EDIT: Upravo sam se sjetio komentara: "ha-ha, nisi napiso koju periferiju koristis!" 
bolje i to nego: Ucitavanje....
Ili deathlistu