Ne razumijem u cemu je problem...
mozda zato sto je nemoguce?? osim ako je tip digo auto u zrak i spustio na tu stangu
Da si malo bolje promotrio primjetio bi da je prednji kotac na slici, a ne zadnji.
Ne razumijem u cemu je problem...
mozda zato sto je nemoguce?? osim ako je tip digo auto u zrak i spustio na tu stangu
Da si malo bolje promotrio primjetio bi da je prednji kotac na slici, a ne zadnji.
Nije, jer niti jedan auto nema bocni zmigavac straga,
btw, jel je to chevrolet spark
e ebala vas ta slika ajde druge slike :D
Nije, jer niti jedan auto nema bocni zmigavac straga,
...
Sada si me zbunio.
Da li tvrdis da je to prednji ili zadnji kotac?
U prvi tren sam mislio da je fail, dok nisam saznao da je auto uspjesno sparkiran i otprakiran BEZ OSTECENJA! I nije fotomontaza jer poznam osobu koja je vozila i osobu koja je sliakla.
Nikakva mudrost, dok ga je smotal do kraja udesno, bilo je dovoljno mjesta da uđe štanga, kad je izravnao kotače ispalo je ovo na slici...i da, to je prednji desni kotač.
Aj,aj, sad se još i potucite.
wtf gdje mu je glava,a eno je u majici :D
Aj,aj, sad se još i potucite.
cool....

TU zbog 5 :)
Evo par komada
Četvrta po redu je najveći crnjak koji sam vidio u ovoj temi. I žalosno i smiješno...
Evo jedna prije izbora u BIH:D...
Zašto BIH?
Zar on nije Crnogorac?
Zašto BIH?
Zar on nije Crnogorac?
Poso kuca, kuca poso? Kako mozes povezat poso i crnogorce :)
it's gone...
Istina živa, gledao nei dokumentarac o tim steroidima, kažu da ti se jaja smanje na veličinu kikirikija a qurac 2X smanji...
Zašto BIH?
Zar on nije Crnogorac?
Ma nije zbog nacionalnosti nego zbog slogana, na orginalnom plakatu stoji slika nekog papka i dole ispod text "narod zna"
A ovo je preuredjeno zbog slicnog slogana naseg ekrema legende:D
Kontam se da odprintam jedno pedesetak komada i polijepim po gradu preko njihovih plakata:D
EDIT:
Damn neko me pretekao sa idejom:D
:D
hahah 2 totalno
:D
Prva je radi world of warcrafta 3 vjerojatno (mod)
Mislio sam da ti po duzini staza na forumu ovakve piz*darije vise nebi bile fora....
Mislim da je frajer pozivcanio jer mu je netko izbrisao onaj super kuul revju 5970...