- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da uglavnom, to je samo sprdnja, ne radi
Pocetni broj uopce nije vazan - recimo da je x. Imamo (2x + 5) * 50 = 100x + 250, odnosno, onaj broj na pocetku ce utjecati tek na znamenku stotica (eventualno tisucica, itd), ali ne na zadnje dvije.
A ako dodamo 1760 imamo 100x + 250 + 1760 = 100x + 2010, pa ako oduzmemo godinu kad smo rodeni, i ako imamo manje od 100 godina, dobijemo koliko imamo godina ako smo u 2010 imali rodendan + 100x, odnosno zadnje dvije znamenke govore koliko godina imamo.
Naravno, iduce godine ce trebati umjesto 1760 i 1759 dodavati 1671 i 1760...
Sry ako je bilo. 
Ja stavio... nema veze.. 
da uglavnom, to je samo sprdnja, ne radi
Da, radi. To je stara fora i funkcionira, to su one neke, joj, kak se zovu, matematičke puzle kao, tak neš, uglavnom, matematičke fore. Samo ja znam verziju, koja pita kolko puta tjedno jedeš čokoladu.
Ako ne vjeruješ, evo uzmi npr. da si rođen 17.7.1987. I recimo da d*kaš tri puta tjedno. Dakle, pomnožiš s dva, to je šest. Na to dodaš pet, znači to je jedanaest. Jedanaest pomnožiš sa pedeset i dobiš 550. Pošto imaš rođendan 17.7., tj. imao si ga već, dodaješ 1760, to je 550 + 1760 = 2310. Sad kaže od toga oduzmi godinu kad si rođen. U ovom primjeru si rođen 1987. g., znači 2310 - 1987 = 323. Kao što vidiš zadnje dvije znamenke su 23. 2010. je godina, znači 2010 - 1987 = 23. Da si se potrudio izračunati, vidio bi da radi, jer ono, namješteno je tak, naravno da radi. Jedino, ne mogu reći da radi za sve brojeve, pošto nisam matematičkom indukcijom to dokazao (da radi za sve), niti namjeravam, ali koji god sam broj nasumce upisal, ispalo je dobro, samo gledaš zadnje dvije znamenke.
Pokusao,radi 100%
Jedna ali vrijedna
Da li ova osoba trola ili je starno toliko glupa?
Jedna ali vrijedna
Da li ova osoba trola ili je starno toliko glupa?
bojim se da je ovo drugo 
Fresh from YouTube
EDIT: ne uploada slike :S
danasnja vijest!
kakav napredak!! cak 1,13 gigaherca!! zlocko jedan!
jos jedna vruca vijest.... mora da su poludjeli danas bugovci, ili je nekom rodjendan pa je donio koju litricu domace brlje....
u biti... na kraju sam ja ispao smijesan.
Dok sam gledao sa nekom kamerom koja sa nalazi u amsterdamu,a kamera je zasticenja staklenom loptom malo sam isao tamo amo i naisao na crnu tacku.
Ogromna tacka nemam pojma staje.
Ja i moj prijatelj gledamo je,a ja uvecam tu tacku i fokusiram kameru na blizu kad ono to je muva
Dok sam gledao sa nekom kamerom koja sa nalazi u amsterdamu,a kamera je zasticenja staklenom loptom malo sam isao tamo amo i naisao na crnu tacku.
Ja i moj prijatelj gledamo je,a ja uvecam tu tacku i fokusiram kameru na blizu kad ono to je muva
na kojem si portalu gledal s tom cam?
na kojem si portalu gledal s tom cam?
inurl:view.shtml
samo ukucaj to u google i mozes vidjeti svaku online kameru na svijetu.
Ona koja ti daje pristup naravno :P
PS:Onu kameru nadjite sami jer je nezelim dijeliti sa ostalima.
Sve kamere koje mozete pomjerati nisu namjenjene za velik broj ljudi jer svako mrda tamo,drugi vamo nakraju se posvadjaju.