- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koj ti je kardan super:)
Malo veća je slika
http://images.4chan.org/b/src/1282561559614.jpg
EDIT: Vidim da slike više nema sry.
LOLCINA
Samo je 2 put postalo
Evo slika:)
Tu su mi roditelji, pogledam čim izađu 
Ajmo malo okomitih...
prva ti se ne vidi...
Ova Captcha postaje sve cudnija i cudnija... Moram refreshati 20 puta da dobijem nesto sto zapravo imam na tipkovnici.
Ima par trikova za captchu.
Uvijek se sastoji od dvije riječi ali potrebna je samo jedna da bi captcha bila ok! Umjesto te crte (u tvom slučaju), možeš napisat bilo što. Umjesto brojeva također. Tekst sa točkicama oko sebe isto. Tekst za koji je očito da je loše skeniran također. Sve "nečitljive" captche mogu biti zamijenjene bilo čime. Morate pogoditi samo jednu riječ. Isprobajte.
Ja sam umjesto onog II (valjda?) upisao "bug". Captcha je glasila bug ostansto i prošla je.
EDIT: sryte na offtopic al moglo bi bit korisno nekom
4chan 

Sta je sa prvom?
Pa ima malo kose lik zar nevidis XD
Još par
edit: za ovu drugu, zadnja 2 broja su vaše godine, provjereno još davno, naravno ne radi
Još par
za ovu drugu, prva 2 broja su vaše godine, provjereno još davno
misliš zadnja dva broja? 
Edit: zajebo me ovaj iznad mene -.- XD
da uglavnom, to je samo sprdnja, ne radi
Da, radi. To je stara fora i funkcionira, to su one neke, joj, kak se zovu, matematičke puzle kao, tak neš, uglavnom, matematičke fore. Samo ja znam verziju, koja pita kolko puta tjedno jedeš čokoladu.
Ako ne vjeruješ, evo uzmi npr. da si rođen 17.7.1987. I recimo da d*kaš tri puta tjedno. Dakle, pomnožiš s dva, to je šest. Na to dodaš pet, znači to je jedanaest. Jedanaest pomnožiš sa pedeset i dobiš 550. Pošto imaš rođendan 17.7., tj. imao si ga već, dodaješ 1760, to je 550 + 1760 = 2310. Sad kaže od toga oduzmi godinu kad si rođen. U ovom primjeru si rođen 1987. g., znači 2310 - 1987 = 323. Kao što vidiš zadnje dvije znamenke su 23. 2010. je godina, znači 2010 - 1987 = 23. Da si se potrudio izračunati, vidio bi da radi, jer ono, namješteno je tak, naravno da radi. Jedino, ne mogu reći da radi za sve brojeve, pošto nisam matematičkom indukcijom to dokazao (da radi za sve), niti namjeravam, ali koji god sam broj nasumce upisal, ispalo je dobro, samo gledaš zadnje dvije znamenke.
Da, radi. To je stara fora i funkcionira, to su one neke, joj, kak se zovu, matematičke puzle kao, tak neš, uglavnom, matematičke fore. Samo ja znam verziju, koja pita kolko puta tjedno jedeš čokoladu.
Ako ne vjeruješ, evo uzmi npr. da si rođen 17.7.1987. I recimo da d*kaš tri puta tjedno. Dakle, pomnožiš s dva, to je šest. Na to dodaš pet, znači to je jedanaest. Jedanaest pomnožiš sa pedeset i dobiš 550. Pošto imaš rođendan 17.7., tj. imao si ga već, dodaješ 1760, to je 550 + 1760 = 2310. Sad kaže od toga oduzmi godinu kad si rođen. U ovom primjeru si rođen 1987. g., znači 2310 - 1987 = 323. Kao što vidiš zadnje dvije znamenke su 23. 2010. je godina, znači 2010 - 1987 = 23. Da si se potrudio izračunati, vidio bi da radi, jer ono, namješteno je tak, naravno da radi. Jedino, ne mogu reći da radi za sve brojeve, pošto nisam matematičkom indukcijom to dokazao (da radi za sve), niti namjeravam, ali koji god sam broj nasumce upisal, ispalo je dobro, samo gledaš zadnje dvije znamenke.
ja se ispričavam krivo sam računao, nisam si dobro preveo upute, my bad