- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trenutno igram Destroy all humans 2 pa sam išao googlat kako ubit Kojiru (čudovište slično Godzilli (za one koji nisu igrali igru)) i ovo mi je ispalo sve... ^^
Ajme sjecan se toga, nešto im je inflacija enormna pa to vridi nesto sitno hahahha točnije njihovih 7000000 dolara je 1USD
Odeš u njihovu zemlju, ne znaš za valutu, nego nosiš eure, kreneš kupiti hljeb i eurocrem i kažeš:
"Bread and chocolate please"
A on ti kaže:
"That would be 10000000 dollars"
I ti tu padneš u nesvijest.
Evo par slika, nadam se da se ne ponavljaju
Ova mi puška liči na Garanda. Izgleda previše CoD-a.
idem malo off...ali zanima me za jedan forum kao avatar mogu stavit pokretnu sliku animaciju...pa moze li mi itko dati par linkova sa takvim slikama...
Ako je gamers.ba
Pazi, moraš resize-ati gif sliku na 50x50 i spasiti je kao save as web
Evo jedna, nije toliko smiješna koliko je poučna 
"prekjučer"
O bože...
u čemu je točno problem?
u čemu je točno problem?
Vjerojatno nije vidio što je Jaca napravila.
Drustvena igra hrvatskog Zagorja a i šire - dobro dođe na tulumima! 
http://img268.imageshack.us/img268/1492/cugopolhr.jpg
itekak dobro dođe ... nikad kraja 
XYZ
Jel ovo mA miliamper?
Zar ne ubija napon, a ne jakost struje?
XYZ
Jel ovo mA miliamper?
struja ubija
XYZ
Jel ovo mA miliamper?
struja ubija
Vidiš ja npr. spojim rukama katodu i anodu na akumulatoru s 500+ Ampera i nije mi ništa.
Ma ubija i jedno i drugo, a i ni jedno ni drugo...nema jednoznačnog odgovora, mala struja te može ubit, a i mali napon te može ubit, ovisi o struji a ovisi i o naponu, tj njihovim kombinacijama, a i o putu kroz tvoje tijelo
XYZ
Jel ovo mA miliamper?
struja ubija
Vidiš ja npr. spojim rukama katodu i anodu na akumulatoru s 500+ Ampera i nije mi ništa.
Zato što je premali napon da tjera tu struju kroz tebe. Da je napon recimo 220V onda bi te ubilo i 50mA. A opet napon može biti i 1000V ako je struja 10mA neće ti bit ništa.
Guys you're killing all the fun! 
Uhvaćeno pri povratku sa ljetovanja, u jednom mini zoološkom na obali (nezz točno kako se zove mjesto, zaboravio sam, iza Šibenika).
Mislili su na feeding animals a ono na kraju ne treba objašnjavat...
Uhvaćeno pri povratku sa ljetovanja, u jednom mini zoološkom na obali (nezz točno kako se zove mjesto, zaboravio sam, iza Šibenika).
Ima još takvih pogreški u tome Zoo-u...Bio ove godine..
Bolje bi google prevoditelj napisa :)
Zato što je premali napon da tjera tu struju kroz tebe. Da je napon recimo 220V onda bi te ubilo i 50mA. A opet napon može biti i 1000V ako je struja 10mA neće ti bit ništa.
Hvala na pojašnjenju i sori za offtopic ljudi, evo malo slika za ispriku :)