Da ne bude offtopic evo malo
Predzadnja slika
Jedva sam primijetio to A, btw to je "only in china" 
Da ne bude offtopic evo malo
Predzadnja slika
Jedva sam primijetio to A, btw to je "only in china" 
Samo kod nas!
Odgovor na tu sliku. To je dosta stara slika i to je cesta koja vodi sa aerodroma Split-Resnik do vojnog hangara, avion po cesti vozi najvise 50m (tu mi je djed radio pa znam). Sada je to zatvoreno i avioni tu vise ne prolaze zadnjih 20-ak godina.
na mlazni pogon :D,vjerojatno je zabavno po cesti poslje :D
Samo kod nas!
Odgovor na tu sliku. To je dosta stara slika i to je cesta koja vodi sa aerodroma Split-Resnik do vojnog hangara, avion po cesti vozi najvise 50m (tu mi je djed radio pa znam). Sada je to zatvoreno i avioni tu vise ne prolaze zadnjih 20-ak godina.
Prolaze prolaze...
Hangari su pod zemljom (u nekim tunelima), da bi dosli do piste trebaju preci preko ceste :) Samo sto nasi migovi rijetko izlaze :)
Samo kod nas!
Prolaze prolaze...
Hangari su pod zemljom (u nekim tunelima), da bi dosli do piste trebaju preci preko ceste :) Samo sto nasi migovi rijetko izlaze :)
a dobro ovo je sada i zatvoreno
pogledaj iza one kuće, tek su u izgradnji, ja se nisam ni rodio kad je ovo slikano 
Samo kod nas!
Prolaze prolaze...
a dobro ovo je sada i zatvoreno
pogledaj iza one kuće, tek su u izgradnji, ja se nisam ni rodio kad je ovo slikano 
Da, ovo je uslikano davno davno...
Ali kazem ti, oni jos prelaze preko te ceste, svaki dan prolazim tamo kad idem na posao :)
Ali kazem ti, oni jos prelaze preko te ceste, svaki dan prolazim tamo kad idem na posao :)
wooow, to nisam znao. Ali ipak je u Zemuniku gore stanje nego ovdje
Ajme kako bi sad volio vidit da prolazi avion kad budem išao na trajekt za Drvenik Mali ovih dana 
wooow, to nisam znao. Ali ipak je u Zemuniku gore stanje nego ovdje
Ajme kako bi sad volio vidit da prolazi avion kad budem išao na trajekt za Drvenik Mali ovih dana 
Pitanje je jel uopce mogu uplalit ti avioni... to je rasulo tesko :(
Samo sto nasi migovi rijetko izlaze :)
w00t? mi imamo mlazne avione? koji rade? čudo, sad će to (ako radi) prodat bosancima i kupit od "braće" amera p51 ili tako neki relikt
Imamo od 8-12 operativnih MiG-ova.
HRZ planira kupiti Gripene(ili F-16) iako je zbog krize u proračunu teško ostvarivo u bližoj budućnosti.
Po meni bi trebali nabaviti S-300(ili Kub/starije sustave) SAM i s tim se osigurati od agresorskih zrakoplova(S-300 ruši sve što Srbi mogu eventualno poslati na nas u nekom hipotetskom sukobu)
...Po meni bi trebali nabaviti S-300(ili Kub/starije sustave) SAM i s tim se osigurati od agresorskih zrakoplova(S-300 ruši sve što Srbi mogu eventualno poslati na nas u nekom hipotetskom sukobu)
A Slovenci?
...Po meni bi trebali nabaviti S-300(ili Kub/starije sustave) SAM i s tim se osigurati od agresorskih zrakoplova(S-300 ruši sve što Srbi mogu eventualno poslati na nas u nekom hipotetskom sukobu)
A Slovenci?
Oni nemaju dovoljno dugu pistu da bi im avioni uopce poletili. Nemaju prostora za sagradit ju :)
A Slovenci?
Kakvi Slovenci?
Papirnati avioni se ne broje.
i avioni tu vise ne prolaze zadnjih 20-ak godina.

Na slici zrakoplov HRZ-a.
i avioni tu vise ne prolaze zadnjih 20-ak godina.

Na slici zrakoplov HRZ-a.
koja je ovo godina... 2010, HRZ zrakoplovi letaju vec 18-19 godina, ja sam samo zaokruzio, a i po okolini se vidi, a i po autima okolo da je slika stara
citiram: Hrvatsko ratno zrakoplovstvo osnovano je na 12. listopada 1991
e ovo fakat mrzim na fejsu
nista neuobicajno.. -.-
Samo kod nas!
na mlazni pogon :D,vjerojatno je zabavno po cesti poslje :D
Ma to je Super Nitro :D kad to opali pobjedjuje svaku trku a cak i preskace krivine :P
Jedna od boljih majica...
Kad je to bilo :P
http://www.facebook.com/photo.php?pid=159008&id=123141347725663&ref=album&fbid=132333876806410 ahahahaha
http://www.facebook.com/photo.php?pid=159009&id=123141347725663
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4231839&id=214535171304&fbid=406252831304
E(uro)crem (veća)
helooooo
Bolji mi je drugi komentar