Vidite što sam sad našo na fejsbuku koji FAIL !!!
Zašto, možda je diploma iz striptease ili fluffer tečaja, što bi objasnilo ugođaj.
(koja sam ja stoka LoL)
Vidite što sam sad našo na fejsbuku koji FAIL !!!
Zašto, možda je diploma iz striptease ili fluffer tečaja, što bi objasnilo ugođaj.
(koja sam ja stoka LoL)
Slovenska plaža...
nemo
e to bit slovenska plaža
njihova plaža je dovoljna za obadvojicu
Nije mi jasno kako vam može biti užitak stavljati slike svojih frendova s fejsa i onda ih sramotiti tu...
totalno bezveze, a nije ni smiješno uopće, bar meni...
Nije mi jasno kako vam može biti užitak stavljati slike svojih frendova s fejsa i onda ih sramotiti tu...
...ma to je jedna od najboljih slika ovdje
, i pratim temu dosta dugo
Ma ne stamoti ih on, sramote se sami! Mislim, daj razmisli prije nek sta postas sliku na face.
Ontopic:
boga ti,što 6 TD-ova?'
boga ti,što 6 TD-ova?'
Osveta prepodstavljam.
Moji uradci (neki su ih već možda vidjeli,ali nadam se da ne umanjuje doživljaj):
Najjači mi je ovaj prasac sa MP5.
Šunky. hehehe
što je ovo?
4CHAN
Ide u arhivu.
Stvar je u tome naglasiti da je slika dobra,ide meni u arhivu ako ima velik broj TU.I molim te lijepo,budi pristojan.
Stvar je u tome naglasiti da je slika dobra,ide meni u arhivu ako ima velik broj TU.I molim te lijepo,budi pristojan.
ajde, ne kakaj, ajmo svi pisat kad cemo nekom davat TU i onda se jos svadat -.-''
OT:
ev prva je moje djelo a druga je sa neta :D
E pa mozda jeste tvoje djelo ali nisi ni prvi ni treci a ni drugi
Evo nesto :D
Ta slika di je zenska,vis je fail njena lijeva ruka u kojoj drzi fotoaparat neg zid.
e *ebala vas ta zenska bilo 100 PUTA dajte vise nesto drugo.
al dobro opazanje,vijugava ruka
I to s vijugavom rukom je bilo 100 puta rečeno :)
e *ebala vas ta zenska bilo 100 PUTA dajte vise nesto drugo.
al dobro opazanje,vijugava ruka
Znam da je bila ta slika 100 puta ali niko da skuzi ruku nego svi samo skuzu zid.
ja sam tu sliku posto davnih dana,i dobio svoj rekord u thumb upovima
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/smijesne-slike/19399.aspx?page=28&jumpto=737089&sort=asc&view=flat
iskoristi ovo ak ti smeta
http://files.abovetopsecret.com/uploads/ats57347_258Troll_spray.jpg
:)
Zadnja je najjaca! xD