Slobodna škola

poruka: 6
|
čitano: 1.204
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Slobodna škola

Završio sam srednju školu i sad me zanima postoji li u lijepoj našoj ikakva škola koja je opredijeljena na afinitete studenata.

Drugim riječima škola u kojoj pojedinac uči ono što ga zanima. S time da bi takva ustanova pružila sve moguće informacije koje su potrebne za usavršavanje.

17 godina
RE: Slobodna škola

Ne razumijem...

Jel možeš nekako objasniti što želiš reći...

Mislim ako te, napamet govorim, zanima medicina, imaš medicinski fakultet. Ako te zanima farmacija imaš farmaceutski fakultet. Ako te zanima masaža, imaš tečajeve (koliko znam), itd.

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Ne razumijem...

Jel možeš nekako objasniti što želiš reći...

Mislim ako te, napamet govorim, zanima medicina, imaš medicinski fakultet. Ako te zanima farmacija imaš farmaceutski fakultet. Ako te zanima masaža, imaš tečajeve (koliko znam), itd.

Postoji li škola u kojoj je učenicima dozvoljeno da napreduju u područjima njihovog interesa. Takva škola po meni bi primarno sastojala od velikog izvora informacija primjerica jedne velike knjižnice. Također bi tamo radili profesori iz različitih struka koji bi savjetovali učenike.

Svakome bi bio odobren pristup bez ikakve obveze. Jedina poveznica s konvecionalnim načinom studiranja bi bila diploma nakon uspješnog školovanja.

Evo primjer: bavim se okultizmom. Studij koji se bavi time ne postoji u hr. I dalje želim nastaviti tim alternativnim putem. Zato i tražim neko učilište koje omogućuje pristupnicima slobodu odabira.

Zanima me gdje postoji nešto takvo.

17 godina
neaktivan
Slobodna škola

Toga nema...

Moras sam skuziti sto te zanima i ovisno o tome upises zeljeni fakultet!

...BTW, zar ti nije vec prosao prvi krug upisa? :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 17:41 (Luka).
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

Toga nema...

Toga ima!

Ako ne kod nas onda vani.

Da, prvi krug je prošao. Samo da naglasim da moj cilj nije biti "zarobljen" pet godina na nekom fakultetu.

17 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...
Luka kaže...

Toga nema...

Toga ima!

Ako ne kod nas onda vani.

Da, prvi krug je prošao. Samo da naglasim da moj cilj nije biti "zarobljen" pet godina na nekom fakultetu.

Aj daj neki link da ima vani, kod nas nema 100000000%!

Bolje vidi sto te zanima i udari po tome... ;D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice