Slanje igre putem pošte da ili ne?

poruka: 8
|
čitano: 1.798
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
DA ili NE

Ovako, jedan mi se lik javio za oglas da će kupit neku moju igru. Živi u splitu. Preko čega da mu to šaljem a da budem siguran da će mi on platit igru?HVALA

17 godina
neaktivan
RE: DA ili NE
Poštom, vrijednosna posiljka- pouzecem!
Imamo Hrvatsku...u Banani...
16 godina
neaktivan
mesomeone kaže...

Ovako, jedan mi se lik javio za oglas da će kupit neku moju igru. Živi u splitu. Preko čega da mu to šaljem a da budem siguran da će mi on platit igru?HVALA

Preko neke agencije što se bavi prevozom kao što je fed ex i nemože te zeznuti ti samo napišeš onima iz agencije koliko para ti mora dati i oni mu nedaju dok im nedadne pare i tako da ćeš dobiti svoje pare....

RIDER
16 godina
rider15 kaže...
mesomeone kaže...

Preko neke agencije što se bavi prevozom kao što je fed ex i nemože te zeznuti ti samo napišeš onima iz agencije koliko para ti mora dati i oni mu nedaju dok im nedadne pare i tako da ćeš dobiti svoje pare....

A to sam i mislio al jeli to 100%? Znam, peglam al neću da me ko za*ebe. Jeli iko to probo već??

16 godina
neaktivan
mesomeone kaže...
rider15 kaže...
mesomeone kaže...

A to sam i mislio al jeli to 100%? Znam, peglam al neću da me ko za*ebe. Jeli iko to probo već??

Jesam ja slao i vjeruj mi nemože te zeznuti  ti samo platiš agenciji oko 20 -30 kn i oni neće dati proizvod ako mu ovaj nedadne pare i ako nije prava osoba tj nema ime osobe za koju si ti rekao da će preuzeti a ako se taj ne pojavi oni ti samo vrate proizvod i šta se bojiš to je samo  igrica nije nešto od 1000 kn....

RIDER
17 godina
neaktivan

It's a risk you must take...

16 godina

Slat ćemo pa šta bude da bude!

17 godina
neaktivan

Ma daj malo vjere u ljude.

Ja sam svojih nekoliko MMO igara, doduše simbolične cijene, prodao kolegama sa ovog foruma i poslao pakete bez mnogo premišljanja i brige. Sve se korektno obavilo bez pouzeća, ali uvijek idem s time da nema veze i ako se "popuši", život ide dalje, meni je bitno pokazivati vjeru u ljude dokle god se može.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice