Ovako, jedan mi se lik javio za oglas da će kupit neku moju igru. Živi u splitu. Preko čega da mu to šaljem a da budem siguran da će mi on platit igru?HVALA
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako, jedan mi se lik javio za oglas da će kupit neku moju igru. Živi u splitu. Preko čega da mu to šaljem a da budem siguran da će mi on platit igru?HVALA
Preko neke agencije što se bavi prevozom kao što je fed ex i nemože te zeznuti ti samo napišeš onima iz agencije koliko para ti mora dati i oni mu nedaju dok im nedadne pare i tako da ćeš dobiti svoje pare....
Preko neke agencije što se bavi prevozom kao što je fed ex i nemože te zeznuti ti samo napišeš onima iz agencije koliko para ti mora dati i oni mu nedaju dok im nedadne pare i tako da ćeš dobiti svoje pare....
A to sam i mislio al jeli to 100%? Znam, peglam al neću da me ko za*ebe. Jeli iko to probo već??
A to sam i mislio al jeli to 100%? Znam, peglam al neću da me ko za*ebe. Jeli iko to probo već??
Jesam ja slao i vjeruj mi nemože te zeznuti ti samo platiš agenciji oko 20 -30 kn i oni neće dati proizvod ako mu ovaj nedadne pare i ako nije prava osoba tj nema ime osobe za koju si ti rekao da će preuzeti a ako se taj ne pojavi oni ti samo vrate proizvod i šta se bojiš to je samo igrica nije nešto od 1000 kn....
It's a risk you must take...
Slat ćemo pa šta bude da bude!
Ma daj malo vjere u ljude.
Ja sam svojih nekoliko MMO igara, doduše simbolične cijene, prodao kolegama sa ovog foruma i poslao pakete bez mnogo premišljanja i brige. Sve se korektno obavilo bez pouzeća, ali uvijek idem s time da nema veze i ako se "popuši", život ide dalje, meni je bitno pokazivati vjeru u ljude dokle god se može.