Skype za jednu lijepu svrhu ...

poruka: 20
|
čitano: 2.877
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Teško bolesna majka putem Skypea gleda prvi ples na vjenčanju svoje kćeri.

http://i.imgur.com/34jXQ.jpg

Majka kćeri je umrla nekoliko tjedana nakon događaja.

Drago G. moj omiljeni člankopisac !
16 godina
neaktivan

a kakav gnjus moraš biti da ti se ovakva vijest ne svidi ??

16 godina
neaktivan

I šta sad?

To si mogo postat i u birc...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 18:58 (cuspajz).
17 godina
neaktivan

A što bismo mi sad trebali za svaki "dirljivi" trenutak staviti vijest na BUG...

Mislim, nekomu je to dirljivo pa da mora to podijeliti sa drugima, ali meni nije, a mislim ni većini ostalih...

16 godina
protjeran

Ma može bit dirljivo kolko oće, ali ne vidim svrhu otvaranja novog posta za to? staviš u birc i gotovo.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
17 godina
neaktivan
Re: Skype za jednu lijepu svrhu ...
gjurki kaže...

Ma može bit dirljivo kolko oće, ali ne vidim svrhu otvaranja novog posta za to? staviš u birc i gotovo.

Pa čak ni tamo...

4chan majka...

16 godina
neaktivan

ja ne kužim o čemu vi pričate ??!

kakav je*eni birc ? Ja nisam ovdje freak koji   brije po svakom jeb*enom threadu da zna koji topici su aktivni.

Odlučio sam podijeliti jednu lijepu vijest s vama, a kako ona nije vezana za ništa postavio sam je u "ostalo". Reagirajte na vijest a ne na tehničku ispravnost!!!

Zar vi mislite da ja ovdje imam pojma i da me boli ku*ac gdje   koji tekst pripada ?

Inače, popio sam ! Pozdrav, hik !

17 godina
neaktivan

Haman brate, što si zapeo za tu ženu koja je umrla, k'o da je Engleska kraljica, i općenito...

Kakva je to toliko bitna vijest što je neka "XXXXX" nasmrt bolesna žena gledala materinog oca kćeri žene unuku kako pleše?

Zadrži te stvari za sebe, kako sam kazao, većinu nas ne zanima...

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Haman brate, što si zapeo za tu ženu koja je umrla, k'o da je Engleska kraljica, i općenito...

Kakva je to toliko bitna vijest što je neka "XXXXX" nasmrt bolesna žena gledala materinog oca kćeri žene unuku kako pleše?

GLEDALA JE SVOJU KĆERKU KAKO PLEŠE !! NA SAMRTI JE ŽENA GLEDALA SVOJU PROKLETU KĆERKU KAKO PLEŠE PRVI SVADBENI PLES !!!!!

Umrla je ubrzo nakon toga.

I nisam ti ja brat. Jednom kad emocionalno odrasteš shvatiti ćeš koliko je ljubav u socijalizirano ponašanje bitno u životu. Sada se drži svojeg 4chana i trolanja glupostima smiješnim samo imbecilima s interneta.

16 godina
neaktivan

Kako mora izgledat poruka u ovoj temi a da nije trolanje?

Aww {#}  ?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
Hladokrvo, malo neljudski su ljudi ovdje. Istina mogo je stavit u birc, ali nije, sto uopce nije cin vrijedan promatranja. Ovdje je lijepo, ili barem bi nama, koji bi se trebali razumijeti u IT, krajnji primjer koji korisnike istinski povezuje, a ne puka informacija. To isto se dogada sa nasim deckima u Afganistanu koji putem Skypa razgovaraju sa zenama/ curama i ostalom obitelji. Vidjet ce te kad budete stariji o cemu je rijec.
twitter @IvanBandic
17 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...
4ucker kaže...

GLEDALA JE SVOJU KĆERKU KAKO PLEŠE !! NA SAMRTI JE ŽENA GLEDALA SVOJU PROKLETU KĆERKU KAKO PLEŠE PRVI SVADBENI PLES !!!!!

I nisam ti ja brat. Jednom kad emocionalno odrasteš shvatiti ćeš koliko je ljubav u socijalizirano ponašanje bitno u životu. Sada se drži svojeg 4chana i trolanja glupostima smiješnim samo imbecilima s interneta.

KAKVE TO PROKLETE VEZE IMA ŠTO JE GLEDALA SVOJU KĆERKU KAKO PLEŠE NA SAMRTI?! Gledao sam ja i svojeg džukca kako prvi puta šora so what?

Jel' uopće potrebno otvarati temu samo kako bi ti nama "napisao" da je ta žena... meh, bla, bla, bla, ne da mi se ni pisati...

16 godina
neaktivan

Maloprije je napisao da je umrla par tjedana nakon događaja sada je napisao da je umrla ubrzo nakon događaja.

16 godina
protjeran

Umrla bi kad tad.

Cudnije bi bilo ocekivati da ne umre, nego da ce umrijeti.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 23:31 (Mentalist).
16 godina
neaktivan

sve uredu, zena gledala kcerku kako plese svadbeni ples preko skypea iz bolnickog kreveta -> ok..

zena je nedugo zatim umrla od svoje bolesti -> ok, tuzno...

ovo kao vijest? wtf?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 23:10 (rebelsy).
16 godina
protjeran

Reklama za skype? Mogla je koristiti i MSN, Google Talk ili razgovor preko telefona...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Reklama za skype? Mogla je koristiti i MSN, Google Talk ili razgovor preko telefona...

Skype promotion... Ha ha ha koji si ti kralj...

18 godina
neaktivan
zoran123456 kaže... 

A zasto je morao cijeli PROKLETI INTERNET saznati za ovo? Super za majku (valjda) i super za kcerku. Majka je umrla (valjda) sretna, kcerka je imala (valjda) super provod i tako to.

I prekini se derati ostalim forumasima kao da su debilna dijeca.

Relation to the original topic decreases with every single post
18 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Umrla bi kad tad.

>>Cudnije bi bilo ocekivati da ne umre, nego da ce umrijeti.<<

Roden je novi Krleza

Ti si kralj majke mi :)))))

Relation to the original topic decreases with every single post
17 godina
moderator
zoran123456 kaže...

dodjejuljem ti žuti karton !!

Razlog, ideš mi na živce.

{#}

Zorane ajde smiri strasti,ako se nekome ne sviđa ova vijest ne moraš ga odmah napadati.

سمندری ڈاکو
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice