Savjeti za kladu xD

poruka: 7
|
čitano: 828
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
xD - dobitak na kladi

Dakle, tema je vezana za klađenje - vaši komentari, razlozi, prijedlozi i sugestije su jasno - dobrodošli.

Po vama tko je favorit na današnjoj tekmi?

Barcelona ili Chelsea?

Ima li kakvih novosti vezano za ova dva kluba?

Tko nije u prvoj postavi radi ozljede, kartona i sl.?

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 13:07 (stalker).
16 godina
protjeran
Savjeti za kladu xD

Ja bi se na tvom mjestu kladio na Barcelonu !

16 godina
neaktivan
RE: Savjeti za kladu xD

Iz kojeg razloga?

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
16 godina
protjeran
stalker kaže...

Iz kojeg razloga?

Imaju bolje razrađen napad,kvalitetne igrače,imaju samopouzdanja i sigurni su u svoju igru..
16 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...
stalker kaže...

Iz kojeg razloga?

Imaju bolje razrađen napad,kvalitetne igrače,imaju samopouzdanja i sigurni su u svoju igru..
Hm, to se pričalo i za Liverpool prije prve utakmice četvrtfinala, pa je Chelski ipak odnio 2 gola prednosti s Anfielda... uostalom, 1,80 nije ni približno željeni tečaj na Barcu da bi je uzeo u obzir, vrijednost oklade je ipak, nažalost, pri gostima iz Londona... Iako ću navijat za Barcu, znam da Chelsea (Hiddink!!!) može lukavo i tvrdo odigrati, pa mi 1,80 ne pokriva mogući rizik...
Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
16 godina
neaktivan

Jučer sam preko bwin-a stavio hazarderski na Chelsea a ono x Smijeh al kad se sjetim onog Drogbinog izvrpuljka i izgledne prilike za gol, stanem i Plač sa Cool na licu. LOL

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
17 godina
protjeran
Savjeti za kladu xD

Nadam se da će Barca sve uzet ove godine. Bumo vidli kak bi sljepci rekli. Dosta o klađenju i tipovima tu.

http://www.myspace.com/soundimpuls
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice