Molim vas ako neko ima napisano da mi skenira bljeznicu pls
Naslov:San ivanjske noći i/ili San ljetne noći
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim vas ako neko ima napisano da mi skenira bljeznicu pls
Naslov:San ivanjske noći i/ili San ljetne noći
Ostvarila se proročanstva zlogukih proroka - na Bug Forumu počele se pisat zadaće.
Ostvarila se proročanstva zlogukih proroka - na Bug Forumu počele se pisat zadaće.
Zašto ne otvorimo podforum "Škola"? Mislim, na forumu ima puno učenika i studenata, a škola je (nažalost) sastavni dio naših života na kojeg trošimo 30 sati tjedno (netko i više (a netko i manje)).
Zašto ne otvorimo podforum "Škola"? Mislim, na forumu ima puno učenika i studenata, a škola je (nažalost) sastavni dio naših života na kojeg trošimo 30 sati tjedno (netko i više (a netko i manje)).
nije losa ideja...
a svakom treba pripomoci, matematika, fizika, elektronika ko ide u elektrotehnicke skole..
tako je slazem se s vama ! :D
dal ima neko napisano u biljeznici tu lektiru ono s neta je sve premalo?
nek neko napravi u podforumu prijedlozi prijedlog za podforum škola meni se neda sorry :)
Pa jbt ako hoćeš bolje pročitaj lektiru, meni ovo na netu samo služi da vidim kako ću ja svoju sastavit, u nekim slučajevima i prepišem (ako nisam pročito), ali nemožeš očekivat 5 za ništa truda, ovako budi s 3-com zadovoljan.
idem u gimnaziju i jos nijednu lektiru nisam procitao a svaki put dobim 5.
To je zbilja lijepo
... i baš si imao potrebu podijeliti s nama svoju extra mračnu tajnu.
Evo i moja kad smo već počeli s mračnim školskim tajnama:
Ja sam jednom... ali nemojte nikome reći...
PREPISIVAO
(OMGZZ! 
) na testu.