Rapidshare -Slobodni Slotovi

poruka: 13
|
čitano: 2.334
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Danas mi je prvi put izbacio da nemaju slobodne slotove za bzvz korisnike kao mene :)

Dali se i vama ovo dogada i koje su vam brzine skidanja kada je net opterecen? Negde recimo oko 15:00 ili uvece u periodu od 20 do 01:00

Dosad prvi put vidim ovo. Nije bolest za umreti ali... :)

[Edit: Klikanjem na link ponovo stvar je krenula ali brzine su ocajne]

4C617A61727573204C6F6E6700
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 23:45 (Lazarus Long).
17 godina
neaktivan

premium ili free?

Only God (& mod) can judge me
17 godina
neaktivan
RE: Rapidshare -Slobodni Slotovi

Iako je pitanje na mjestu ( valjda je promet preoptereceni i pate free user-i na odredjenim serverima ), no jednostavno ne razumijem ljude koji se muce sa free user-ima, pa zaista rapidshare acc nije skupi, 6.mj. za 200 i nesto kusur novaca bilo da se skida povremeno ili puno svakako se isplati!

livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 23:49 (Kaiserex).
16 godina
neaktivan

nisam bas to primjetija da mi sto sporije ide zna se desit da jednostavno pukne veza onda opet dođe jedino to...

MB Gigabyte EP45-DS5,s775,ip45 Intel Core 2 Quad Q8300 Box 4×2.5GHz,1333MHz-ddr2 4GB(2×2GB kit)pc8500(1066MHz)OCZ,Reaper--OCZ 700W SLI-ready--Nvidia 8800ultra×2
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Kaiserex kaže...

Iako je pitanje na mjestu ( valjda je promet preoptereceni i pate free user-i na odredjenim serverima ), no jednostavno ne razumijem ljude koji se muce sa free user-ima, pa zaista rapidshare acc nije skupi, 6.mj. za 200 i nesto kusur novaca bilo da se skida povremeno ili puno svakako se isplati!

Za leechere kao mene i ovo nije lose,imam dinamicki IP i obicno kao sto biva kacim e na net iza 01 i brzine se krecu oko 250 do 300 Kb. Danju se "vuce" sa 60 Kb. Evo upravo sada skidam neki pdf i brzina je 40
Kada skidam vise dijelova jednostavno se rekonektiram i to je to 

Inace free sam. Znam da nije skupo,naprotiv.  

Niti ja ne zelim da se mucim kao free user. Ne mogu ga kupiti nikako,reseler za Makedoniju ne postoji. Na PayPal-u ne postojimo ..e sad nisam kontaktirao reselere u Hrvatskoj ili Srbiji ali ne znam kako bi isla procedura placanja. I ako sve platim bojim se dali cu dobiti nesto za novce,Balkan je ovo :)

Nazalost ovo nije slucaj samo sa rapidshareom,na primer treba mi ocajno da kupim NIS 2009 koji je 70 USD ali nemogu. *UCK! 
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 23:59 (Lazarus Long).
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
  Free sam. Znam da nije skupo,naprotiv.

Niti ja ne zelim da se mucim kao free user. Ne mogu ga kupiti nikako,reseler za Makedoniju ne postoji. Na PayPal-u ne postojimo ..e sad nisam kontaktirao reselere u Hrvatskoj ili Srbiji ali ne znam kako bi isla procedura placanja. I ako sve platim bojim se dali cu dobiti nesto za novce,Balkan je ovo :)

Nazalost ovo nije slucaj samo sa rapidshareom,na primer treba mi ocajno da kupim NIS 2009 koji je 70 USD ali nemogu. *UCK! 
 Ako imas prijatelja sa kreditnom karticom ( Master, Visa, American ) mozes kupiti acc.
Tako je meni prijatelj pomogao, dosao do mene s kreditnom, otisao na www.rapidshare.com, kupio acc, dobio mail sa login i pass, dao ga meni, ja njemu 220Kn i to je to.
Za takvo poslovanje neznam dal je imao pay-pal ukljucen, no mislim da ne, svoje podatke je vec prije unosio na njihovim str. jer je stalni kupac, a procedura je trajala sve skupa par min.!
livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
16 godina
protjeran

ja kroz dan skidam po par GB (3-5 GB ) i koristim premium za rapidshare a nisam ga ni jednom platio, kako to, jednostavon trazis po internetu imas na tone premium account i samo ih koristis free!!Namigiva

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
17 godina
kris_marko kaže...

ja kroz dan skidam po par GB (3-5 GB ) i koristim premium za rapidshare a nisam ga ni jednom platio, kako to, jednostavon trazis po internetu imas na tone premium account i samo ih koristis free!!Namigiva

To su haknuti accounti koristenjem "brute-forca" i kada previse ljudi pocne koristiti isti on se zakljuca pa trazi drugi, ali nije ti to problem nego RS ti pamti sve ip-e koji su koristili account (imas neki log kada se ulogiras u acc pa moes vidjet sam) i kad bi htjeli i kad bi nase pravosude dopustilo (za sada si bez brige ali za par godina) mogu te prijaviti!
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Kaiserex kaže...
Lazarus Long kaže...
  Ako imas prijatelja sa kreditnom karticom ( Master, Visa, American ) mozes kupiti acc.
Tako je meni prijatelj pomogao, dosao do mene s kreditnom, otisao na www.rapidshare.com, kupio acc, dobio mail sa login i pass, dao ga meni, ja njemu 220Kn i to je to.
Za takvo poslovanje neznam dal je imao pay-pal ukljucen, no mislim da ne, svoje podatke je vec prije unosio na njihovim str. jer je stalni kupac, a procedura je trajala sve skupa par min.!
  Ma imam i prijatelje imam karticu i ja ali ja "nisam odavde" :))   Treba mi neko iz inozemstva.
Nego posto ji li neko mesto na neto da moze da se placa debitnom bilo sta. Onako pitam (ali sumnjam) 
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

probaj na www.enabava.net, ti liku uplatiš pare na tekući ili uplatnicom ili poštom... i on kupi za tebe acc i da ti login i pass. Ja sam već poslovao s njime i mogu reći da je pouzdan

17 godina
neaktivan

Je to štima.

I ja sam jednom uzeo RS account od njih i ide sve bez frke.

Super brzo dobio podatke i naravno sve radi koda sam sam kupio preko paypala

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Hvala,vec kontaktiram navedenog "lika" :)
16 godina
protjeran
Luka kaže...
kris_marko kaže...

To su haknuti accounti koristenjem "brute-forca" i kada previse ljudi pocne koristiti isti on se zakljuca pa trazi drugi, ali nije ti to problem nego RS ti pamti sve ip-e koji su koristili account (imas neki log kada se ulogiras u acc pa moes vidjet sam) i kad bi htjeli i kad bi nase pravosude dopustilo (za sada si bez brige ali za par godina) mogu te prijaviti!
 80% tih accounti nije haknuto neko su ljudi dobili free od rapidshare zbog poena, a opet ostane onih 20% od kojih ljudi prijave kakvih 1% i mala je sansa da si ti medu tih 1% koji skida bas s tog accounta kao sto si i rekao kada bi nase pravosude dopustilo ja vjerujem da to nece biti jos godinama i vise od toga!!! Ima jos jedan trik s rapidsharom on koji ga koriste znaju a taj je da kupis npr od 6 mj account i upload vise od 100 GB materijala na internet po raznim forumima s time skupljas poene i stalno si poduzujes po mjesec dana account bez da imalo placas a mozes i prodati!!!
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice