Propali koncert Amy Winehouse u Beogradu

poruka: 8
|
čitano: 2.290
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ne znam da li ste upoznati sa ne bas tako davno (ne)odigranom koncertu mega popularne zvijezde Amy Winehouse u Beogradu, a vjerujem da jeste, a ja samo zelim da skrenem paznju na to kako je sve popraceno od strane Americkih (ne)komicara koji su na jedan komican ali doista i uvredljiv nacin reagovali na isti.

Na linku postavljenom ispod mozete vidjeti snimak tog sada vec famoznog akta sa prijevodom na nama razumljivom jeziku

http://source.ba/clanak/620321758717/showmagazine/Srbi%20ili%20Amerikanci%20-%20ko%20je%20ovdje%20ispao%20gori-/?ref=najcitaniji

18 godina
neaktivan
Re: Propali koncert Amy Winehouse u Beogradu

O's da komentiramo nastup Aminele Wajnhaus ili lupetanje gluposti onih likova na onom jadnom sou?

Ajd' dobro...sprdanje na racun Amy oko nastupa ...tako/tako.

U prvi mah, kad sam vidio nastup, bio sam ..najblaze receno ....besan na eklipu koja joj je dozvolila da nastupi. Zatim sam osjecao zao za one ljude koji su davali 20 eur. da vide ludu ****  koja u alkoholu ima krv (o ostalim kemikalijama i da ne pricam...vise vuce na android)

A komentari amerikanaca su prica za sebe. Trebali su napraviti i emisiju na kojo Axel Rouz skace u publiku da bi uhvatio ljudova koji je zeleo jednostavno naciniti sliku i toliko. Ludak je skocio u publiku i prekinuo koncert.

Raja je demolirala scenu ljutita na Gunse...

Geek For Hire!! --Will Work For Bandwith!!--
15 godina

Što reć' ? Glupi Ameri.

Što se tiče nje, užas, strašna pjevačica, ali šteta što ju je droga uništila. Meni kao rockeru/metalcu je ona definitivno najbolja pjevačica.

O tempora, o mores !
14 godina
protjeran

Koliko god ne baš volio srbe, ti amerikanci su takvi debili da je to srašno. Misle da su nešto posebno, mahh neda mi se pisat više o toj gamadi.

17 godina
neaktivan

Sprdaju se za genocide, a oni ih svaki dan rade u iraku.

MKV - H.264
14 godina
protjeran

Genocid u Srbiji? Ajde dobro, ovi su gori nego Haag. 

Ah ti Amerikanci, kako se svi samo smiju iz publike kad ovi "voditelji" nešto provale, idioti :))

17 godina
protjeran

Evo interview Amy Winehouse na srpskom jeziku ako niste vidjeli

https://www.youtube.com/user/funkytubevideos

18 godina
neaktivan

A šta'š, glupi Amerikanci{#}{#}

Plavušica vjerovatno nikad nije cula za Indijance, ili misli da su to imigranti iz Meksika.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice