evo problem - upalim ga i stalno mi pise molimo pricekajte, eno vec stoji tako 4 sata.Sta da radim, ima netko kakav savjet ili da zovem t-com?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo problem - upalim ga i stalno mi pise molimo pricekajte, eno vec stoji tako 4 sata.Sta da radim, ima netko kakav savjet ili da zovem t-com?
uff reci ce ovaj serviser ako bude dolazio da sam dosadan vec su danas bili :)
uff reci ce ovaj serviser ako bude dolazio da sam dosadan vec su danas bili :)
ma bio mi se modem shebo, malo cu jos pricekati pa cu vidit mozda netko zna rjesenje
ma vidit cu jos ima vremena
Sta ti je bilo s modemom? Jesi probao ugasiti modem i maxtv na 2 minute i upaliti modem pa onda i maxtv?
restart router, pricekaj nekih 30 sec, onda odi do set top boxa i spukni van iz struje i opet ustekaj, ako nebu delalo zovi da dojdeju, meni se je router sheb pa su mi morali mijenjati jer nije maxtv sljakal
restart router, pricekaj nekih 30 sec, onda odi do set top boxa i spukni van iz struje i opet ustekaj, ako nebu delalo zovi da dojdeju, meni se je router sheb pa su mi morali mijenjati jer nije maxtv sljakal
evo zvao sam ih, pricao sam s njima dobrih sat vremena, sutra dolazi serviser zamijeniti.Hvala na pomoci svejedno