Problem - maxtv

poruka: 10
|
čitano: 4.239
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem - maxtv
pitanje

evo problem - upalim ga i stalno mi pise molimo pricekajte, eno vec stoji tako 4 sata.Sta da radim, ima netko kakav savjet ili da zovem t-com?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis(\__/)(='.'=)(")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature
16 godina
neaktivan
RE: Problem - maxtv
AmD kaže...

evo problem - upalim ga i stalno mi pise molimo pricekajte, eno vec stoji tako 4 sata.Sta da radim, ima netko kakav savjet ili da zovem t-com?

Bolje da nazoveš t-com prvo, pa onda napiši šta su ti rekli.
Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

uff reci ce ovaj serviser ako bude dolazio da sam dosadan vec su danas bili :)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis(\__/)(='.'=)(")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature
16 godina
neaktivan
AmD kaže...

uff reci ce ovaj serviser ako bude dolazio da sam dosadan vec su danas bili :)

Pa šta je bilo???

P.S. Nemam maxtv pa pričekaj da vide oni koji imaju.
Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ma bio mi se modem shebo, malo cu jos pricekati pa cu vidit mozda netko zna rjesenje

16 godina
neaktivan
autorov komentar

ma vidit cu jos ima vremena

17 godina
neaktivan

Sta ti je bilo s modemom? Jesi probao ugasiti modem i maxtv na 2 minute i upaliti modem pa onda i maxtv?

17 godina
Problem - maxtv

restart router, pricekaj nekih 30 sec, onda odi do set top boxa i spukni van iz struje i opet ustekaj, ako nebu delalo zovi da dojdeju, meni se je router sheb pa su mi morali mijenjati jer nije maxtv sljakal

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
AmD kaže...

Aki kaže...

restart router, pricekaj nekih 30 sec, onda odi do set top boxa i spukni van iz struje i opet ustekaj, ako nebu delalo zovi da dojdeju, meni se je router sheb pa su mi morali mijenjati jer nije maxtv sljakal

Router ne treba restartati, dovoljno je isključiti na par sekundi set top box tako da se izvuče naponski kabel sa zadnje strane kučišta i vrati nazad za par sekundi. I ne zaboravite, MaxTV-u uvijek treba 4mb/sec,  bez obzira o kvaliteti slike. Shvatite rečenicu ''Molimo pričekajte'' kao reset compa koji je zblokal.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

evo zvao sam ih, pricao sam s njima dobrih sat vremena, sutra dolazi serviser zamijeniti.Hvala na pomoci svejedno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice