Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.319.662
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
15 godina
neaktivan
Re: Privatni torrent trackeri P&O
mirsaga kaže...
whisper2311 kaže...
Haker_x kaže...
whisper2311 kaže...
mirr kaže...

pa čuj što misliš da oni nemaju spremljene mailove i ip adrese,ja sam tamo bila sysop i znam kako rade zato ako dobivaš ban ne čudi se..i nisu tek počeli ,traker postoji 3 godine i ovo je samo mjenjanje skripte to što imaju 1000 torenata značli da su ih počeli prebacivati prije prelaska na novu skriptu..

EDIT: evo fino piše,nabio sa ratio masterom ratio i tražiš da ti vrate staro stanje..{#}

E sad mi je drago sto mu nisam dao scc pozivnice, koristi se ratio masterom...

piše da je u par minuta uplodao 80gb i onda moli da mu se upiše statistika..{#} otvorio 3-4 naloga i čudi se što je baniran..

whisper2311...kao sto znas ja sam za njega pitao admina (nazalost) i sve sam mu ovo rekao na PM,nisam htjeo javno da ga sramotim ali mozda si ti u pravu zbog drugih clanova da znaju s kim imaju posla,npr hacker x mu umalo nije dao invite za SCC gdje bi rizikovao ban zbog ovog cheatera.....i poruka za "mirr" bar si mogao se izvinuti na PM sto si me zamalo uvalio u probleme....{#}

ne brini owner je ok lik vidi sve..naravno da treba upozoriti druge{#}

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
14 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

ma ja nemogu da vjerujem,kako može uopće pitat sta je sa njegovim nalogom,a ima ih 3,4 a i još je koristio rm,više manje su tu staffovci sa domaćih trackera,pa se sve brzo sazna,tak da se samo još više sramotite...{#}

www.simkehr.org
14 godina
neaktivan

Evo jos jedan otvoreni domaci tracker,vrijedi ga probati !!

http://vas-najbolji.net/?p=home&pid=1

"Ovo je Tracker bez upozorenja, bez ogranjicenja downloada i bez zabrana. Na svakom skinutom torrentu SEED drzite koliko mozete, nije obavezno ali da bi smo omogucili i drugima da skidaju molimo na suradnju sa seedom."   {#}

Evo i jedan HD tracker

Tracker Name

Blu-Evolution
Genre
HD
Review
-
Signup Link Closing Date
10th Feburary 2013

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 19:11 (mirsaga).
14 godina
neaktivan

{#}   -   like,sviđa mi se,slažem se.......znači post je koristan,zanimljiv,slažem se sa sadržajem poruke i slično

i druga je opcija unlike,ne sviđa mi se,ne slažem se........znači post je beskoristan,sadrži netačne podatke,ne slažem se sa sadržajem  i slično

Pišem ovo jer mnogi ove opcije ne koriste ili pogrešno koriste i tako npr na jako korisnim postovima možete vidjeti više unlajka nego lajka ili nema lajka nikako.

Tako da forumaši dobijaju pogrešne informacije,evo primjer forumaš nudi invite za dom. tracker sa 100GB upl. post nije niko lajkovao (osim mene) pa će mnogi zaključiti da je to bezvrijedno iako baš naprotiv ili evo ja sam postao spisak domacih prvat. trackera trenutno otvorenih i dobio 4 unlajka i 0 lajkova a smatram da je to ono što se traži..{#}

Bilo bi dobro da ove opcije nisu anonimne i da se više komentariše ukoliko ima nekih primjedbi na postove ili objave.

Pozdrav svim forumašima {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 22:04 (mirsaga).
14 godina

Slazem se 100 %.Kako je uvedena ova anonimnost za TU i TD ,i ja sam vidio puno TD-ova koji nemaju nikakvog smisla....To  ocigledno neki lijece svoje frustracije po forumu i lupaju  TD-ove  bz ikakvog smisla.Boze sacuvaj ,svega u Bozijoj basti.A dozivio sam i kad neko lupi nebulozu tesku i kad mu lupim TD pita me  zasto....Sorry za OT,ali sam osjetiio potrebu da iznesem svoje misljenje...a vi lupajte TD-ove i dalje.To govori koji ste u stvari misevi----LP

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 1:51 (error_666).
13 godina
neaktivan

Već neko vrijeme ne mogu skidat sa Balkan Elite-a, u uTorrentu mi samo stoji downloading i ne miče se nikud. Sa svih ostalih trackera skidam normalno. Zna li netko rješenje možda?

14 godina
neaktivan

Imaš tamo njihov irc,pa pitaj...{#}

www.simkehr.org
14 godina
odjavljen
ViperOne kaže...

Već neko vrijeme ne mogu skidat sa Balkan Elite-a, u uTorrentu mi samo stoji downloading i ne miče se nikud. Sa svih ostalih trackera skidam normalno. Zna li netko rješenje možda?

trebalo bi ti pisat o cem se radi pod tracker na utorrentu

13 godina

Pozdrav, može savjet kako početi sa privatnim trackerima?

Zanima me kako dobiti prvu pozivnicu da bi kasnije mogao dokazivati da seedam i da mi i ostali zamjene pozivncu za druge trackere.

very enraged dude.
18 godina
neaktivan
ruzcheHR kaže...

Pozdrav, može savjet kako početi sa privatnim trackerima?

Zanima me kako dobiti prvu pozivnicu da bi kasnije mogao dokazivati da seedam i da mi i ostali zamjene pozivncu za druge trackere.

Jednom rijecju "Partis.si"

Idealno za pocetak, ja sam poceo na partisu sada imam tracker koji zelim...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
Matozan kaže...

A ja tražim nešto u stilu kao što je imao "Bane", strane knjige (romani, krimići, ljubići i sl.)

na hrvatskom jeziku (za nuždu može i RS/BIH jezik, ne ćirilica) za suprugu.

Zna li tko koliko toliko adekvatnu alternativu Bane-tu?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
goodye kaže...

Takodjer, i ja isto, a sada imam nekoliko najboljih trackera

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
16 godina
Haker_x kaže...
goodye kaže...

Takodjer, i ja isto, a sada imam nekoliko najboljih trackera

Ovi TD su sigurno oni ljubomorni, koji konstantno zicaju za pozivnice hahaha

Registrujte se na torrentshack ako vam partis ne odgovara, i torrentshack je general tracker

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
15 godina

dobio sam 5 poruka zaredom  s torrent.hr

Napravili ste HNR na torrentu zbog ratia 0.000 i seedtime od 1d 18:24:33, te ste dobili HNR bod. 10 HNR bodova = BAN! Koliko ukupno HNR bodova imate mozete pogledati na svom profilu. Ako ne znate sto su HNR bodovi pogledajte u FAQ i Pravila.

gdje vidim di su ti HNR bodovi i zasto sam i h dobio

15 godina

Klikni na svoj profil i skrolaj do kraja, nađi izbornik skinuti torrenti i tamo pod stupcem odseedano pogledaj koji torrent ti je crven, koji nisi odseedao do kraja...oni koji su odseedani do kraja su zeleni. Njega samo vrati na seed i HnR će se ukloniti kad odseedaš do kraja.

15 godina
bradonja_85 kaže...

Klikni na svoj profil i skrolaj do kraja, nađi izbornik skinuti torrenti i tamo pod stupcem odseedano pogledaj koji torrent ti je crven, koji nisi odseedao do kraja...oni koji su odseedani do kraja su zeleni. Njega samo vrati na seed i HnR će se ukloniti kad odseedaš do kraja.

Hvala bradonja.

Formatiro sam komp tj. reinstal windowsa pa je to to valjda. Sad kad vracam na seed prakticki moram sve skinuti ponovo jel tako ?

15 godina
marxone kaže...
bradonja_85 kaže...

Hvala bradonja.

Formatiro sam komp tj. reinstal windowsa pa je to to valjda. Sad kad vracam na seed prakticki moram sve skinuti ponovo jel tako ?

Ako si izbrisao s diska to što si skidao i trebaš vratiti na seed onda moraš ponovno skidat.

15 godina

Ok.hvala na pomoci

16 godina
neaktivan

I da bi izbrisao HnR bod, trebas odraditi 10 dana seedanja.

15 godina
bradonja_85 kaže...
marxone kaže...
bradonja_85 kaže...

Hvala bradonja.

Ako si izbrisao s diska to što si skidao i trebaš vratiti na seed onda moraš ponovno skidat.

otisao sam na ''skinuti torrenti'' i stavio sam da ponovo skida ali evo vec dva dana pa da nije skinuo ni 1% ?!

15 godina

nakon 10 Hnr bodova se brise acc ili ??

14 godina
neaktivan

Šta se događa sa Waffles.fm ?...evo već dva dana down {#}

16 godina
neaktivan
marxone kaže...

ne nakon 10hnr-a si baniran

ako si noob ili user klasa acc ce ti biti obrisan nakon 30dana sto si baniran, ostale klase zasad ostaju zauvijek..

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
16 godina
neaktivan

Jos malo i nije vise medu nama :D

15 godina
thabigjc kaže...
marxone kaže...

ako si noob ili user klasa acc ce ti biti obrisan nakon 30dana sto si baniran, ostale klase zasad ostaju zauvijek..

Kroz tih 30 dana ako izseeda maknu se hnr bodovi?

Ne kuzim da seedam vec tjedan dana a dolaze mi samo upozorenja hnr..

16 godina
neaktivan
marxone kaže...
thabigjc kaže...
marxone kaže...

Kroz tih 30 dana ako izseeda maknu se hnr bodovi?

Ne kuzim da seedam vec tjedan dana a dolaze mi samo upozorenja hnr..

ne, imas sansu sve odseedat ako imas 9hnr..

onda seedas 10dana svaki i hnrovi se maknu..

ako si dobio 10hnrova to ti je automatski ban i mozes probat otic na irc chat i nadat se da ce ti se netko smilovati..

sto se tice tvog seedanja.. jesi naredio queueing u utorrentu? jer ako ti je tamo brojka npr 7-8 a ti seedas 300 torrenata... nema smisla jer je samo 7-8 aktivnih prema trackeru i sigurno ces dobit ban.. 

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
15 godina

ajde da bas provjerim, gdje mogu to naci tocno u utorrentu

15 godina
marxone kaže...

ajde da bas provjerim, gdje mogu to naci tocno u utorrentu

Ja sam bzvz stavio brojku da može biti 120 aktivnih.

15 godina

Hvala na odg.rijeseno. vratili mi acc posto su vidjeli da seedam sve.al mi je valjda upload jako spor.

13 godina
neaktivan

Pozdrav! Zanima me kak da si do sutra dignem ratio s 0.134 na 0.4 na jednom privatnom torrent trackeru, jer su mi poslali upozorenje da će me sutra banati, ak to ne popravim do sutra. Unaprijed hvala! {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice