Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.321.497
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
14 godina
neaktivan
Re: Privatni torrent trackeri P&O
Volvox kaže...

Na koju foru radi TorentHr kad je no ratio? Jel tamo itko seeda, kakve su brzine, imal neke razlike naspram Ipt(tamo sam trenutno)?

Bumpili bumpili BUMP!

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
14 godina
neaktivan

No ratio znači da ne moraš održavat globalni ratio, tj. koliko skineš da toliko i uploadaš.

Jedino pravilo kojeg se moraš držat kod NO RATIO trackera je ratio po torrentu ili seed u određenom intervalu.

Kod THR-a je to slijedeće:

- za svaki skinuti torrent je potrebno skupiti 3 dana seedanja od datuma završetka skidanja i to u roku 14 dana ili

isti taj skinuti torrent odseedati preko ratia 1.0 po istom vremenskom pravilu

Ako ne skupiš tih 3 dana ili ratio preko 1.0 unutar 14 dana od datuma završetka dobivaš Hit and Run bod (HNR). Kad ih skupiš 10 račun ti je blokiran!

Postoje još pravila o uklanjanju HNR bodova, no za detalje prouči FAQ i Pravila.

Znači možeš skinuti preko stotinu GB, a vratiš samo desetak, no ipak da bi zajednica trajala bitan je što dulji seed i dijeljenje, a to ostaje na tebi ;)

http://flyshare.info
14 godina
neaktivan
flyordie kaže...

No ratio znači da ne moraš održavat globalni ratio, tj. koliko skineš da toliko i uploadaš.

Jedino pravilo kojeg se moraš držat kod NO RATIO trackera je ratio po torrentu ili seed u određenom intervalu.

Kod THR-a je to slijedeće:

- za svaki skinuti torrent je potrebno skupiti 3 dana seedanja od datuma završetka skidanja i to u roku 14 dana ili

isti taj skinuti torrent odseedati preko ratia 1.0 po istom vremenskom pravilu

Ako ne skupiš tih 3 dana ili ratio preko 1.0 unutar 14 dana od datuma završetka dobivaš Hit and Run bod (HNR). Kad ih skupiš 10 račun ti je blokiran!

Postoje još pravila o uklanjanju HNR bodova, no za detalje prouči FAQ i Pravila.

Znači možeš skinuti preko stotinu GB, a vratiš samo desetak, no ipak da bi zajednica trajala bitan je što dulji seed i dijeljenje, a to ostaje na tebi ;)

a jel ako imam seedbox, npr. seedam oko 300-400 gb, dal i tad moram puštat torenta da seedaju?

15 godina
Volvox kaže...

a jel ako imam seedbox, npr. seedam oko 300-400 gb, dal i tad moram puštat torenta da seedaju?

Moraš, il 72 sata ili do do ratia 1.0 na tom torrentu.

14 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

Jel ima na tom Thr-u npr. Serija Mentalist, da je torent već sa hrvatskim titlovima na njemu, ili su tamo samo linkovi raznih torenta sa drugih stranica(ipt, TS itd.)

16 godina
Volvox kaže...

Jel ima na tom Thr-u npr. Serija Mentalist, da je torent već sa hrvatskim titlovima na njemu, ili su tamo samo linkovi raznih torenta sa drugih stranica(ipt, TS itd.)

Ne razumijem bas tvoje pitanje, no vecina serija/packova dolazi sa titlovima.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
14 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
Volvox kaže...

Nači, dali su na Thr-u torenti koje nasi ljudi stavljaju ili su samo cp torenti sa nekih poznatih stranica?

Nači sad ja oću ić skinut Mentalista 4 sezone, nači pack. Oću ja dobit u tom packu za svaku epizodu već spremljen hrvatski titl, ili ću dobit jednak torent kao i na ipt-u?

17 godina
Volvox kaže...
captain_soap_McTawish kaže...
Volvox kaže...

Nači, dali su na Thr-u torenti koje nasi ljudi stavljaju ili su samo cp torenti sa nekih poznatih stranica?

Nači sad ja oću ić skinut Mentalista 4 sezone, nači pack. Oću ja dobit u tom packu za svaku epizodu već spremljen hrvatski titl, ili ću dobit jednak torent kao i na ipt-u?

Dobit češ pripremljen pack s titlovima.

14 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

Dobit češ pripremljen pack s titlovima.

Hvala, idem žicat pozivnicu:)

18 godina
neaktivan

Da li u zadnje vrijeme skidate kao i prije s torrenta ili se ipak malo pazite? Pitam to zbog one dvojice kaštelana što su uhićenju zbog skidanja Officea i filmova.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
15 godina

Meni PC radi bar 15 sati dnevno i cilo vrime se skida nešto

18 godina

Men su kolege rekli da mene uhite da bi gulio 2 doživotne. Pih, jedva da sam napravio 3TB u zadnjih 30 dana {#}

14 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Da li u zadnje vrijeme skidate kao i prije s torrenta ili se ipak malo pazite? Pitam to zbog one dvojice kaštelana što su uhićenju zbog skidanja Officea i filmova.

Isto ko i prije, ništa drugačije, i tako su ih pustili, ako ne preprodaješ nesmiju ti ništa, pričao sa policajcem jednim kojeg znam, ako je za osobnu upotrebu skidaj kolko oćeš, ja se ne suzdržavam.

18 godina
neaktivan

Ja bojkotiram 3. mjesec.

Ako ste imalo citali o borbi protiv ACTA-e, svi su pozivali da se bojotira 3. mjesec, tj. kraj prvog kvartala, u bilo kakvoj kupovini, download, uglavnom svemu. 

Tako da ovaj mjesec nisam nista skinuo, niti platio, niti bilo sta drugo...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Ja bojkotiram 3. mjesec.

Ako ste imalo citali o borbi protiv ACTA-e, svi su pozivali da se bojotira 3. mjesec, tj. kraj prvog kvartala, u bilo kakvoj kupovini, download, uglavnom svemu. 

Tako da ovaj mjesec nisam nista skinuo, niti platio, niti bilo sta drugo...

Hebat ga, a danas sam produzio box! {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina

I Ja skidam doduse pazim odakle vecinom sa privatnih tracera

jel neko zna jel poceo sa radom nordicleech

14 godina
neaktivan

Je , radi!

14 godina
neaktivan
Bok..ne znam jesam na pravom mjestu. Uglavnom nae privatnom sam sajtu. Pocetnik!!! Ko mi moze objasniti to

djeljenje torrenta..nista ne kuzim. Sam znam da moram pazit na ratio..a nemam pojma kak?
I kaj komp nakon sto skinem treba bit cijeli dan upaljen??poooomoc,hvalaaa
16 godina

meni samo radi pocetna strana gdije mogu uredjivat svoj profil

a uc gdi su torrenti mi ne da pa neznam gdi grijesim

18 godina
neaktivan
anya kaže...
Bok..ne znam jesam na pravom mjestu. Uglavnom nae privatnom sam sajtu. Pocetnik!!! Ko mi moze objasniti to

djeljenje torrenta..nista ne kuzim. Sam znam da moram pazit na ratio..a nemam pojma kak?
I kaj komp nakon sto skinem treba bit cijeli dan upaljen??poooomoc,hvalaaa

Kao prvo nisi na privatnom sajtu, nego na privatnom trackeru. I ako nije tajna, molim te na kojem si to privatnom trackeru, bas me zanima. 

Djeljenje torrenata = seed, seedanje itd. itd. Znaci kada skines torrent da ga ostavis da se seeda. tj kada ti se zavrsi skidanje, da ne brises isti iz kompa ni sa utorrenta ili bittorrenta, zavisi koji klijent koristis. 

Sto opet znaci treba procitati pravila trackera, naucite citti pravila trackera, vecina slucajeva je da torrent treba seedati 48 sati ili 1:1, sto znaci, kada ti se zavrsi skidanje torretna, treba ga ostaviti upaljenog minimalno 48 sati, sto ne mora biti u komadu, mozes ti danas upaliti komp 10 sati, sutra 8 prekosutra 12 itd itd, dok ne nabijes 48 sati. ali to u vecini slucajeva mora biti u roku tjedan dana, ili dva.

Ili do 1:1 znaci da uploadas onoliko koliko si skinuo, sto znaci, ako si skinuo Linux Ubuntu koji je velik 700 MB, trebas uploadati tih 700 MB da mozes ukloniti torrent, ali s nasim brzinama ces malo tebe postizati taj upload.

Ratio je omjer downloada i uploada, ako si skinuo 1 GB a uploadao 500 MB, radio ti je 0.5, ako si skinuo 1 GB uploadao 2 GB ratio ti je 2.

Mali ratio dovodi do bana sa trackera, znaci ako ne mozes uploadati onoliko koliko i skinuo banat ce te. Zato postoje no-ratio tracker, na kojima se ne broji download, onda tu moras seedati odredeno vrijeme. 

Malo je zbacano sve, znam, ali osnove su tu. Malo prosictaj po netu kako se ponasati na trackerima, citajte pravila, sve tamo pise.

Ako nesto nije jasno pitaj reci ce se, nemoj ban zaraditi jer ce i onoga tko te pozvao banati, sto nije fino, jer netko ulaze novce u boxeve i slicne stvari i dobije ban zbog kretena...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina

dobio sam invites za bitgamer.su i koji je postupak skidanja na box

posto sam skinio jedan torrent na box i stoji mi u general

peer certificate cannot bee authenticated with known CA certificates

14 godina
neaktivan
live4cro kaže...

torrentleech pozivnicu ima li netko?

Imaš več otvorenu temu za traženje pozivnica:http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/pozivnice-privatne-torrent-trackere/138331.aspx

Ja sam prijavljen na nekoliko trackera kao što su: crna berza,yuwabits,torrenthr,torrentsnatch,what.cd

Početnicima savjetujem da za početak skidaju sa piratesa,kickass torrenta,partisa itd, znači sa javnih trackera.

Kada misle da znaju rad sa torrentima neka potraže pozivnicu privatnih trackera,ponekad budu registracije otvorene.Teško da če vam neko dati pozivnicu jer ako dobijete ban i njegov je status doveđen u pitanje a neki još troše pare na seedbox,pa neznam dali mu se isplati dat pozivnicu.

Sada oko sedanja torrenata

TORRENTHR-seedanje 72 sata ili omjer ratia 1:1

YUWABITS-seedanje 24 sata ili omjer ratia 1:1

CRNA BERZA-ratio 1:1                                                  i tako dalje sve zavisi od trackera do trackera i njihovih uvjeta OBAVEZNO TREBA PROČITATI PRAVILA ako želite skidati

Isto tako na nekim trackerima početnicima savjetujem da skinu zlatni torrent(zlatni torrent-mjeri se samo upload) i tako dobiju na ratiu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 16:23 (Vili94).
16 godina
neaktivan
Vili94 kaže...

Isto tako na nekim trackerima početnicima savjetujem da skinu zlatni torrent(zlatni torrent-mjeri se samo upload) i tako dobiju na ratiu.

Nije uvijek tako pa da ljudi ne dobiju krive informacije.

Evo samo jedan brzinski primjer, na Bitgameru "zlatnim torrentima" se racuna 50% downloada i 150% uploada tj. ako samo skinu torrent i ako nitko ne leecha od njih opet ce im se racunat 50% downloada sto je nekada puno ako se radi o nekoj velikoj igri (sa obzirom da navodim Bitgamer).

Ovakve situacije su uistinu rijetke, ali opet ih ima.

Ako vec netko tek krece sa torrentima, neka krene sa Partisom posto ce im dobro doci kao proof koji ce moci davati ljudima kada ce trazit neki bolji invite jer kakav ce proof moci dati sa javnih trackera kao Kickass i sl.?

Ne pratim bas te javne trackere pa im ne znam ni nazive ni koji rade, a koje su pogasili. Znam samo dramu zvanu TPB. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
odjavljen
win32 kaže...
Vili94 kaže...

Evo samo jedan brzinski primjer, na Bitgameru "zlatnim torrentima" se racuna 50% downloada i 150% uploada tj. ako samo skinu torrent i ako nitko ne leecha od njih opet ce im se racunat 50% downloada sto je nekada puno ako se radi o nekoj velikoj igri (sa obzirom da navodim Bitgamer).

Ako vec netko tek krece sa torrentima, neka krene sa Partisom posto ce im dobro doci kao proof koji ce moci davati ljudima kada ce trazit neki bolji invite jer kakav ce proof moci dati sa javnih trackera kao Kickass i sl.?

Ne pratim bas te javne trackere pa im ne znam ni nazive ni koji rade, a koje su pogasili. Znam samo dramu zvanu TPB. {#}

ovo mi se cak i puno vise sviđa
manje hit&run

14 godina
neaktivan
win32 kaže...
Vili94 kaže...

Slažem se sa tobom da krenu sa partisom koji če im doći kao proof za pozivnicu,ali za bitgamer nisam znao jer nisam registriran na njemu.Sve u svemu treba pročitat pravila.:-)

14 godina
neaktivan

Beyondhd aka Framestor ima jos 80 slobodnih mjesta a onda su invite only tracker.Ko voli hd neka pozuri!{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 11:30 (musictrek).
15 godina
neaktivan

torrentsnatch je otvorio registracije na 48 sati uz free leech i double upload

xxxx://torrentsnatch.org/signup.php

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 21:50 (bitangica).
14 godina
neaktivan

Ako nekoga zanima elektronska muzika satclubbing.info vam je super tracker i otvoren je.{#}

16 godina

Zna li itko zasto nemogu uplodati torrent na torrentsnatch? sad sam se rego i htio sam staviti paket serije scrubs od 20ak gigabajta sa seedbox i u njemu sa rtorrentom sa kreirao .torrent fajl i krenem uplodati torrent fajl nakon nekog vremena samo se stranica refresha!?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Imas Help Desk na Torrentsnatch-u pa probaj tamo.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice