Dobio sam TS invite, ali ne mogu se logirati, uvijek bad password. A sigurno je dobar, išao sam na reset i copy pasteao novi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobio sam TS invite, ali ne mogu se logirati, uvijek bad password. A sigurno je dobar, išao sam na reset i copy pasteao novi.
TS?
TS?
TorrentSnatch
probaj ga jos par puta resetirat, ako ne pomaze onda ce jedino irc rijesit stvar...
btw, ja sam imao slican problem i tek nakon par puta resetiranja passa sam uspio uc -.-
Ak nisi uspio srediti, posalji mi svoj nick na PM.
Evo, sad radi, nisam ništa pokušavao, samo je proradilo
prijatelj mi nudi DataScene pozivnicu ima li ko kakvih iskustva sa tog tracera?
To ti je general tracker kao i IPT,Torrentleech itd.Nista posebno.
Uzeo sam seedbox whatbox i prezadovoljan sam
... sada nakon godina demonoida i piratebay-a, naoružan seedboxom, mislim se zaroniti u svijet privatnih trackera...
Zna li netko kako bi se mogle dobiti pozivnice za torrentleech i torrenthr?
... sada nakon godina demonoida i piratebay-a, naoružan seedboxom, mislim se zaroniti u svijet privatnih trackera...
Znam ja, dodi za cca mj. dana ovdje sa pravim proofovima i ja cu ti ih prvi dati....eto, mislim da ti je to najbolji i najjednostavniji nacin. 
Znam ja, dodi za cca mj. dana ovdje sa pravim proofovima i ja cu ti ih prvi dati....eto, mislim da ti je to najbolji i najjednostavniji nacin. 
OK.. nije žurba... u dan i pol, whatbox mi je uplodao cca 500 GB tako da ce biti proofova :)... nego zanima me zašto mi demonoid nije ažurirao novonastali ratio, a evo već su skoro dva dana prošla od bitnih promjena u njemu?
Evo što FAQ na demonoid.me kaže o tome:
Why isn't my ratio being reported properly?
There are a few reasons your ratio isn't updating properly. If the server is unresponsive, slow, or overloaded, the "event=stopped" message which is required to update your stats may become lost. Similarly, a faulty, experimental, or beta testing a client, may also cause your stats to be misreported. Another possibility is the site may have a different IP associated with your account than the one you sent the "event=stopped" message with. If your client supports DHT and it is enabled any data transfered via these means will not count toward your ratio.
What are the best practices for ensuring my ratio is updated correctly?
There are a few things you may try to ensure a proper ratio update.
- Be sure you are using a compatible client. Many clients do not follow the bittorrent protocol properly. Use experimental and beta versions at your own risk. If you're not sure what is compatible or not, be sure to check out this forum thread. It's a pretty coherent list of clients which have been through a battery of tests.
- If you have dynamic IP and/or sign in from multiple locations, the site may have the wrong IP address associated with your account. The best way to remedy this is to sign out of the main site (torrent side), sign back in, and browse the site for a bit. This should refresh your IP.
Da... u medjuvremenu sam i ja to pronašao i prilicno sam razocaran cinjenicom da se download/upload usera gleda samo na IP-u s kojeg se logiralo na samo stranicu... pa kako onda uopce utjecat na demonoidov ratio uploadanjem sa seedbox-a?
Da... u medjuvremenu sam i ja to pronašao i prilicno sam razocaran cinjenicom da se download/upload usera gleda samo na IP-u s kojeg se logiralo na samo stranicu... pa kako onda uopce utjecat na demonoidov ratio uploadanjem sa seedbox-a?
Nije da podcjenjujem tracker ili ista slicno, no kad vec imas seedbox pusti demonoid i za pocetak se regaj na partis.si i tam napravi pocetni ratio...
Ima tona FL sadrzaja i baza korisnika im je jaka tako da ce GB/TB letjet kao lude, dobri proof.ovi ce dolazit kao i pozivnice ;)
Sretno...
btw, koji si plan na whatbox.u uzeo ?
Imam problem na IPTu, ne upadatea mi ratio. Danas sam seedao već 300GB, ulovio sam par torrenta s odličnom brzinom, a sve bez utjecaja na ratio. Za seedanje koristim VPS s Ubuntuom i transsmisionom 2.nesto, s iskljucenim DHTom. Do danas je radilo OK.
Nije da podcjenjujem tracker ili ista slicno, no kad vec imas seedbox pusti demonoid i za pocetak se regaj na partis.si i tam napravi pocetni ratio...
Ima tona FL sadrzaja i baza korisnika im je jaka tako da ce GB/TB letjet kao lude, dobri proof.ovi ce dolazit kao i pozivnice ;)
Sretno...
btw, koji si plan na whatbox.u uzeo ?
Hvala na savjetu.. taman sam potpuno izgubio živce tražeći način da osposobim demonoid ratio... registrirao sam se na partis i djeluje solidno.. nadam se da se tu skuplja ratio bez da moram preko SSH tunela otvarat konzolne web preglednike i ulogiravat se na stranicu preko samog seedbox-a kao što bi to trebao za demonoid.
Za početak sam uzeo Quark plan, a za ubuduće ću vidjet... jako sam zadovoljan i zasad ne sumljam da ću i dalje koristit usluge whatbox-a.
UPDATE: partis uredno skuplja ratio bez potrebe za ikakvim dodatnim intervencijama 
Registrirao sam se na Partis.si privatni torrent i sad me zanima posto je tamo sve na slovenskom jeziku pa ne kuzim kkljucne rijeci da mi netko objasni kako kad skinem torrrent da odrzavam ratio koji mi je tamo potreban da me ne banuju. koristim Utorrent zadnju verziju. hvala
pricekaj da se napravi refresh trackera, a i pri tome i statistika... ak ne pomaze onda ce trebat kontaktirat staff :S
najbolje sto ti mogu preporucit u ovom trenutku... pogledaj i FAQ, mozda tam ima nest ( sigurno ima )...
partis ti je standardan tracker sa ratio sistemom, znaci seedas svaki skinuti torrent do 1:1 ili odredeno vrijeme... sada ne znam koje je to vrijeme bas napamet al mislim da pod FAQ mozes nac...
tvoje osnovne statistike za dow/up i ratio ti pisu u gornjem desnom kutu, a detalje mozes vidjeti pod osobna karta il tak nest, sorry ne znam napamet :S
a ovo kako skinuti torrent sa trackera itd mislim da je samo po sebi jasno... gledaj slike ak nist drugo, nije bas napredna fizika ;)
samo tako, vidjet ces kad TB pocnu letjet, sve najbolje zelim ;)
Na partisu nema hnr-a! Bitno da ti je ratio pozitivan.
jel se može na IPT-u vidjeti povijest svega sto smo downloadali
Koja je razlika između torrent trackera i wareza?
Torenti su ti p2p, nači puno ljudi ima file na svom računalu i seeda ga,a ostalih puno ljudi skida isti file. Nači ubiti na torentu ti skidaš file koji je na nečijem kompu. Sad razlika između privatnog trackera i običnog je u tome šta na privatnim trackerima većina ljudi koristi seedbox i tako postiže taj torent velike brzine, ili jednostavno ljudi imaju normalnu upload brzinu(ne kod nas, nego vani).
Warez je nešto sasvim drugo. Nači netko uploada file na rapidshare ili na mediafire ili na neki hosting servis i file stoji na njihovim serverima i on na warez forumu da linkove za taj file i ti skidaš, totalno nevezano dali netko drugi skida, bez premium accounta na nekom hosting servisu je glupo bit dio n neke warez zajednice, jer kad netko uploada nešto od 10 gb, mora to rascjepkat na 100 djelova(zavisi koliki je maksimalna veličina koju može uploadat) i onda jedan po jedan čekaš da se skinu(nemožeš ih više odjedamput i tako), a kad imaš premium samo deri, odabereš sve i skidaš.
Po meni su private torent siteovi 20 puta bolji. Kupiš jednom na 5 mjeseci neki seedbox, nabiješ si 2-3 terabajta i narednih 5 mjeseci skidaš dok ne dođeš to tih 5 terabajta, da ne govorim da su ti seedboxevi super jeftini, a na rapidshareu je sve skupo i neisplativo, pogotovo sad kad su na bodove unjeli ili tako nešto.
Torenti su ti p2p, nači puno ljudi ima file na svom računalu i seeda ga,a ostalih puno ljudi skida isti file. Nači ubiti na torentu ti skidaš file koji je na nečijem kompu. Sad razlika između privatnog trackera i običnog je u tome šta na privatnim trackerima većina ljudi koristi seedbox i tako postiže taj torent velike brzine, ili jednostavno ljudi imaju normalnu upload brzinu(ne kod nas, nego vani).
Warez je nešto sasvim drugo. Nači netko uploada file na rapidshare ili na mediafire ili na neki hosting servis i file stoji na njihovim serverima i on na warez forumu da linkove za taj file i ti skidaš, totalno nevezano dali netko drugi skida, bez premium accounta na nekom hosting servisu je glupo bit dio n neke warez zajednice, jer kad netko uploada nešto od 10 gb, mora to rascjepkat na 100 djelova(zavisi koliki je maksimalna veličina koju može uploadat) i onda jedan po jedan čekaš da se skinu(nemožeš ih više odjedamput i tako), a kad imaš premium samo deri, odabereš sve i skidaš.
Po meni su private torent siteovi 20 puta bolji. Kupiš jednom na 5 mjeseci neki seedbox, nabiješ si 2-3 terabajta i narednih 5 mjeseci skidaš dok ne dođeš to tih 5 terabajta, da ne govorim da su ti seedboxevi super jeftini, a na rapidshareu je sve skupo i neisplativo, pogotovo sad kad su na bodove unjeli ili tako nešto.
Pitam zato jer sam slučajno u temi za razmjenu pozivnica pitao kakav je tracker najnovije.net i Mitch mi je odgovorio da je to warez.
Sad po tvojoj definiciji najnovije.net bi trebao biti privatni tracker a ne warez, tako da sad ne kužim ništa
Pitam zato jer sam slučajno u temi za razmjenu pozivnica pitao kakav je tracker najnovije.net i Mitch mi je odgovorio da je to warez.
Sad po tvojoj definiciji najnovije.net bi trebao biti privatni tracker a ne warez, tako da sad ne kužim ništa
A neznam šta je najnovije.net stvarno, nisam registriran pa ne vidim kakav je. Ako ti ima npr ime posta: "Immortals(2011)" i sad tamo puno članova stavlja razne skupine od 20-tak linkova na rapidshare, mediafire,oron ili nešto četvrto to ti je warez.A ako je jedan link na torent file to ti je onda privatni torent tracker. Moja definicija je točna sigurno, samo nemam sad vremena da vidim kako izgleda najnovije.net pa da ti točno kažem šta je.
Koliko ja znam ,najnovije.net je Bosanski privatni 0day tracker ,dakle general tracker ,warez sigurno nije ,sada ne znam kakva je kvaliteta samog trackera ,jer sam ga izgubio prije par godina radi ne aktivnosti
logiraj se na slovence partis.si i na mojblink oba su dobra trackera i ne treba pozivnica
Vezano za ovu akciju u kojoj su uhićena dva kaštelana...
Dojava stigla iz Luksemburga
Hrvatska policija postupala je, inače, u sklopu veće akcije koju je pokrenuo Interpol. Dojava da su Kaštelani skidali sadržaj sa Interneta, stigla je iz Luksemburga.
Ne znam ima li to kakve veze, ali Whatbox.ca ima servere u Luksemburgu... trebaju li se možda zbog ovog korisnici Whatbox-a bojati?
Server Info (whatbox.ca)
Country: Luxembourg
Ovo mi baca u Chrome-u kad pokusavam otić na THR?
Hvala :)
Na koju foru radi TorentHr kad je no ratio? Jel tamo itko seeda, kakve su brzine, imal neke razlike naspram Ipt(tamo sam trenutno)?