Da da, i mislim se baš između ta dva!
Al izgleda da ovaj na Seedplace ima 140GB(vidiš kad klikneš order), a i piše još active torrents 8 - hm, šta misliš o tome?
A po čemu su ovi Seedbox4U lošiji, kad su nešto sitno jeftiniji i imaju veći HDD?
Čini mi se da ću ipak ovaj. Veći je HDD, broj aktivnih torenta je neograničen, pretpostavljan da su malo manje stabilni, ali kako kažeš sad su poradili na supportu, pa.... Samo su sad out of stock pa ću malo čekat.
Prije nije bilo toga oko aktivnih torrenta, tako da bolje bjezi od tiga onda.....na zalost onda su se pogorsali jer 101% ja to nisam imao, a jako dugo sam koristio bas taj box koji je bio odlican i koristo je predobar NX Client sa kojim se spajas na svoj Ubuntu koji je instaliran kod njih na serveru tako da mozes sve raditi na Ubuntu kod njih (korisna stvar za jako puno situacija).
Seedbox4U je bio malo los sto se tice supporta, zaguseni box-evi i sl, ali sam dobio od njih mail da su to sredili tj. da sada radi vise ljudi pa ne bi trebalo biti vise problema.
Odi svakako si uzeti onda Seedbox4U....ako ti nece pasat, lako sljedeci mj. promjenis box...ako neces uistinu biti zadovoljan.
Cesto nemaju slobodne box-eve tako da ces se nacekat. Najbolje im odmah posalji upit kada ce se nesto oslobodit pa si rezerviraj box. Znalo se cekat mjesecima (provjereno), pa ih bolje pitaj.

http://adf.ly/26Hpp