Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.325.388
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
16 godina
neaktivan
Re: Privatni torrent trackeri P&O
dr. zlo kaže...

Da da, i mislim se baš između ta dva!

Al izgleda da ovaj na Seedplace ima 140GB(vidiš kad klikneš order), a i piše još active torrents 8 - hm, šta misliš o tome?

A po čemu su ovi Seedbox4U lošiji, kad su nešto sitno jeftiniji i imaju veći HDD?

Čini mi se da ću ipak ovaj. Veći je HDD, broj aktivnih torenta je neograničen, pretpostavljan da su malo manje stabilni, ali kako kažeš sad su poradili na supportu, pa.... Samo su sad out of stock pa ću malo čekat.

Prije nije bilo toga oko aktivnih torrenta, tako da bolje bjezi od tiga onda.....na zalost onda su se pogorsali jer 101% ja to nisam imao, a jako dugo sam koristio bas taj box koji je bio odlican i koristo je predobar NX Client sa kojim se spajas na svoj Ubuntu koji je instaliran kod njih na serveru tako da mozes sve raditi na Ubuntu kod njih (korisna stvar za jako puno situacija).

Seedbox4U je bio malo los sto se tice supporta, zaguseni box-evi i sl, ali sam dobio od njih mail da su to sredili tj. da sada radi vise ljudi pa ne bi trebalo biti vise problema.

Odi svakako si uzeti onda Seedbox4U....ako ti nece pasat, lako sljedeci mj. promjenis box...ako neces uistinu biti zadovoljan.

Cesto nemaju slobodne box-eve tako da ces se nacekat. Najbolje im odmah posalji upit kada ce se nesto oslobodit pa si rezerviraj box. Znalo se cekat mjesecima (provjereno), pa ih bolje pitaj.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O
Pozz svima nov sam u ovome zanima me ako netko ima pozivnicu viska garantiram da vas necu zafrknut
16 godina
neaktivan

zna netko sto je s partisom?

14 godina
neaktivan
luka.miskovic kaže...

zna netko sto je s partisom?

hrčak ih jebe XD

14 godina
neaktivan

evo, upravo su "osposobili" partis :D

15 godina
neaktivan

Cinemageddon down...

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
15 godina
neaktivan

@win32 and dr. zlo

seedbox4u.com vise nema podrsku za one ponudene box.ove koje mozete vidjeti na njihovim stranicama...

vise ne suraduju sa OVH nego su se prebacili na EvoSwitch il tak nest, tj. prebacili su servere u Amsterdam koji ce biti puno bolji ali i naravno skuplji...

bit ce hdd od 300gb i bit ce 1Gbit a ne 100Mbit kao do sada, a cijena sa 18 eura ide na oko 25 funti...

uskoro ce doc i nova stranica sa svim ponudama itd itd...tak da cemo u roku od 2-3 tjedna sve znat...

bio sam im odan dosta dugo jer su bili jednostavno savrseni al mislim da cu sad preci na nesto drugo :/

tak ak imate kakvih preporuka sam bacajte :)

-=Every moment is another Chance=-
15 godina
neaktivan

dobio sam pozivnicu za TL i sad me zanima jer ja mogu dobit ban i tak nesto ako recimo jedan acc imama na 2 kompa i na ova dva skidam nesto?? Naravno ne sa istog rutera?

http://adf.ly/26Hpp
18 godina
neaktivan

Ne.

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
16 godina
neaktivan

Torrentleech je otvoren.

INVITE CODE : SUMMER2011

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
15 godina
neaktivan
Jer mi moze netko preporucit provjereeni seedbox do 100kn/mj
17 godina
protjeran

imas whatbox 

ja sam imao u pocetku malih problema sada je sve dobro ,njega ima i Gigagirl koja kaze da njoj sve super radi

za 15$ 115 GB 

tesko da ces negdje bolje naci

15 godina
neaktivan
Koliko ja mogu mjesecno sve skupa sninut i uploadat
17 godina
protjeran
lnova65 kaže...
Koliko ja mogu mjesecno sve skupa sninut i uploadat

kolko hoces 

to je nemjeren paket

http://whatbox.ca/plans/unmetered

16 godina
neaktivan

Jel se tko pokušao registrirati na TL tokom ove akcije? Davali su 100k accounta, od toga primaju samo 800 po satu, a na tvitali su da je zatvoreno. Ja sam se uspio registrirat, dobio e-mail sa potvrdom. Jedino ne mogu nikako potvrdit registraciju, a kolko vidim da ni glavna stranica ne radi.

15 godina
neaktivan

http://whatbox.ca/plans/flex a jer sa ovim mogu skidat i uploadat neograniceno

17 godina
Smolja kaže...

Jel se tko pokušao registrirati na TL tokom ove akcije? Davali su 100k accounta, od toga primaju samo 800 po satu, a na tvitali su da je zatvoreno. Ja sam se uspio registrirat, dobio e-mail sa potvrdom. Jedino ne mogu nikako potvrdit registraciju, a kolko vidim da ni glavna stranica ne radi.

Ja sam se jučer uspio registrirati i uspio potvrdili link koji sam dobio e-mail.

Evo sad sam probao i mogu se normalno logirati.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Izgleda za sam zakasnio jedno 2 sata. Hebiga...

18 godina
lnova65 kaže...

http://whatbox.ca/plans/flex a jer sa ovim mogu skidat i uploadat neograniceno

Jel ti znaš čitat čovječe?

150Mbps i 300Mbps su ograničeni, vidiš da ti piše:

1.5TB prometa, 2.75TB, 3.5TB, 5TB

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
16 godina
neaktivan

Pošto je na Seedbox4U box koji san mislia uzet i dalje out of stock, mislin se za Whatbox.

I to ovaj 115GB / ∞TB. Jel iko ima iskustva s njin? Vidin nepišu nikakvu druge karakteristike....

http://whatbox.ca/plans/unmetered

HOĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 13:42 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan

@ dr. zlo

box.ovi koje vidis na seedbox4u.com vise ne postoje, doci ce nove ponude i nove cijene za par tjedana kad dignu novu stranicu...

znam jer sam bio kod njih dosta dugo i poslali su svima mail s tom informacijom...

-=Every moment is another Chance=-
16 godina
protjeran

Buduci da nemam flat bilo bi smijesno da odrzavam neki ratio, pa i nisam ukljucen u te torrent zajednice.

Interesuje me moze li mi netko posuditi .torrent file iz neke zatvorene zajednice, a da ja skinem njegov sadrzaj, samo tako, jednostavno?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Buduci da nemam flat bilo bi smijesno da odrzavam neki ratio, pa i nisam ukljucen u te torrent zajednice.

Interesuje me moze li mi netko posuditi .torrent file iz neke zatvorene zajednice, a da ja skinem njegov sadrzaj, samo tako, jednostavno?

Postoje i no ratio trackeri kod kojih ili seedaš do 1:1 ratia ili držiš torrent na seedu određeno vrijeme. Tvojom metodom riskiraš ban.

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
16 godina
neaktivan
h
Mentalist kaže...

He he.

Ja ti mogu dati sada torrent file, ali džabe kada će se meni uračunati download, ovi sa sajta će primjetiti da 2 adrese skidaju u isto vrijeme i dobiću ban. Tako da to nije riješenje. Kao što je Giga rekla, najbolje ti je da uzmeš neki no ratio tracker.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
18 godina
neaktivan

na stranu tracker mene zanima kkako netko moze ne imati flat internet :D

17 godina

Vjerovatno je iz sredine gdje je flat preskup ili nedostupan.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
protjeran

Imaju li na TL-u kakve freeleech periode? Odnedavno sam tamo pa ne znam.

18 godina
slade24 kaže...

Imaju li na TL-u kakve freeleech periode? Odnedavno sam tamo pa ne znam.

ne

17 godina
neaktivan

Čitam malo pravila raznoraznih trackera i kenja mi se od napisanih gluposti.

Kao zabranjeno davanje pozivnica na forumima itd.

A kako onda podijelit? Oglasom u novinama možda? Dovikivanjem sa susjedima preko prozora?

Počelo mi se kakat od privatnih trackera jer manje rigorozna pravila bi tražili za upad u Pentagon.

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
17 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Čitam malo pravila raznoraznih trackera i kenja mi se od napisanih gluposti.

Kao zabranjeno davanje pozivnica na forumima itd.

A kako onda podijelit? Oglasom u novinama možda? Dovikivanjem sa susjedima preko prozora?

Počelo mi se kakat od privatnih trackera jer manje rigorozna pravila bi tražili za upad u Pentagon.

ma debili zamisljaju su da su neko super tajno drustvo sa pravilima koje vecinom nemaju veze sa mozgom 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice