Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.322.055
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
15 godina
neaktivan
Re: Privatni torrent trackeri P&O
CroVandal kaže...

pa platio sam preko paypal-a i na taj mail je sve doslo uzeo sam kod xirvik...

aha..

ok hvala svima na trudu...{#}

-=Every moment is another Chance=-
17 godina
protjeran
Privatni torrent trackeri P&O

update za thr,ako je koga uopce briga

prije 7min su javili na twitteru da stranica radi,a meni ne radi lol

"major blocade problem resolved. site up and running quickly :)"

il to njih nesto engleski muci lol 

valjda      site will be up and running quickly

http://protocol4.animehr.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 18:57 (hrvatskafarkasevec).
18 godina
neaktivan

ne bi bilo lose ovu temu http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/seedboxroot-serveri-provideri-mogucnosti/90930.aspx premjestit ovdje negdje. mislim da bi se vise pisalo jerbo iskusni torrent junaci se vise ovdje vrte.

a tema o seedbox-ima je potrebna jer su sve popluarniji, dostupniji i potrebniji (makar nama ovdje u hrvatska)

16 godina
neaktivan
@ SaleS

Na seedbox4u napravis acc, preko njega se ulogiras i narucis si box koji vec hoces (koji je dostupan).
Kasnije ti na mail stignu svi podaci od box-a.
Ako nesto zasteka na box-u, ulogiras se na svoj acc i posaljes upit Marku (ili onom drugom liku) preko ticketa ili im dosadujes na irc-u.

Kod Xirvika ne trebas raditi nikakav account, vec samo preko njihove stranice obavis postupak narucivanja box-a.

Za sada mi je Xirvik kao sto rekoh daleko najbolji i jedini minus je sto nemaju na semideidi. box-evima remote c....ali zato imaju predobre brzine i niske cijene za sve ono sto nude! Puno mjesta, odlicne brzine, stabilan box a niske cijene!

Na seedplace.eu isto support radi jako dobro svoj posao....brzine im nisu iskreno neke, ali imaju odlicne i stabilne box-eve te instaliran NX Client sto je odlicna stvar...i to sve za cca 19 eura. Minus je sto nemaju bas neku veliku ponudu pa na ovome box-u za 19 eura imas samo 100 GB no zato imas stabilan box i neces bas morati kontaktirati support.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
protjeran

cemu sluzi taj remote ?

15 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

cemu sluzi taj remote ?

Da se spojis na pc,kao teamviwer ..

15 godina
protjeran

prije 7min su javili na twitteru da stranica radi,a meni ne radi lol

"major blocade problem resolved. site up and running quickly :)"

il to njih nesto engleski muci lol 

valjda      site will be up and running quickly

Prvo je bilo napadi pa je bila greska u announce skripti,pa je sad disk crko..{#}

Pa kom oni bacaju krafne u oci debili..

18 godina
neaktivan

Može jedno pitanjce, naime nikako da se registriram na TorrentSnatch, non stop mi baca grešku u vezi proxy-a(a uopće ga ne koristim), zna li neko kako riješit problem ? Evo slika

Do not pilati
15 godina
protjeran
Groza kaže...

Može jedno pitanjce, naime nikako da se registriram na TorrentSnatch, non stop mi baca grešku u vezi proxy-a(a uopće ga ne koristim), zna li neko kako riješit problem ? Evo slika

Spojis se preko one adrese koju ti napise u toj greski..

18 godina
neaktivan

Proba sam, pa neće, baca me na nepostojeću stranicu.

Do not pilati
15 godina
protjeran
Groza kaže...

Proba sam, pa neće, baca me na nepostojeću stranicu.

E onda ti ja nemogu pomoc

17 godina
neaktivan

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
16 godina
neaktivan
Groza kaže...

Imaš PP kao se spojiti na njihov help kanal i budu ti to riješili.

18 godina
neaktivan

Hvala puno, stvar riješena.

Do not pilati
18 godina

Kako se zove onaj balkanski tracker ?

Bog mi pomogo, ne mogu se sjetit, a imam tamo account i cini mi se da pocinje na slovo "Y"...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
18 godina
neaktivan

yuwabits

16 godina
neaktivan
yubraca
15 godina
neaktivan

evo decki dobre vijesti :)

box sam napokon uplatio :)

hvala svima na pomoci i svima koji su durali moja deb**** pitanja :S

to mi je prvi puta da sam uzimo box pa posto mi je sve potpuno novo i neznam sta radim, oprostite ako sam malo presao granicu da svojom debiln**** :) (inace nisam takav ^^)

sad da ne bude totalni offtopic... ;)

sad kad sam uzeo box...jel ga moram nekako posebno prijaviti na trackere prije nego sta ga pocnem koristit...jer odjednom imat toliki dow/up speed pa da me nebi banali bezveze :S

box bi koristio iskljucivo na partisu i torrentsnatchu :)

da odem na irc pa da im kazem, da javim staffu il da stavim u opis profila...

i odprilike kolko trebam cekat da dignu box i da ga mogu pocet koristit...

jos jednom hvala svima :)

SeleS :)

17 godina
protjeran

kolko ja znam na partisu i ts netreba prijavit 

nece te banat sigurno 

18 godina
listopad kaže...

yuwabits

tako je :D

hvala

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
18 godina

samo napisi u profil u napomenu da koristis box od te firme

15 godina
neaktivan

jos jedno pitanje :S

sadrzaj koji skinem na seedbox, njega mogu skinuti putem bilo kojeg ftp programa na PC...

u mom slucaju to je filezilla...

i sad sav taj cijeli postupak kako ju konfiguirat i spojit na seedbox i sve to sam skuzio...no jedna stvar me zanima...sadrzaj koji skidam sa seedbox.a na PC kakvom brzinom ide,tj. kakvom se brzinom prebacuju podaci...jel ide ovom glupom t.com brzinom il brzinom seedboxa

to me zanima...

hvala :)

17 godina
protjeran
SeleS kaže...

sadrzaj koji skinem na seedbox, njega mogu skinuti putem bilo kojeg ftp programa na PC...

i sad sav taj cijeli postupak kako ju konfiguirat i spojit na seedbox i sve to sam skuzio...no jedna stvar me zanima...sadrzaj koji skidam sa seedbox.a na PC kakvom brzinom ide,tj. kakvom se brzinom prebacuju podaci...jel ide ovom glupom t.com brzinom il brzinom seedboxa

to me zanima...

usranom brzinom t-coma.

http://dizanje-ratia.info
17 godina
protjeran
APazinjan kaže...
SeleS kaže...

to me zanima...

usranom brzinom t-coma.

da je drugacije dao bi ja i duplo vise novaca za seedbox :D

15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
SeleS kaže...

to me zanima...

usranom brzinom t-coma.

:O

cek...i koja je onda svrha svih tih brzina...

seedbox je onda dobar samo za nabijanje ratia...

skines neki torrent koji se jako trazi i stavis ga na seed "cijeli mjesec" i gb lete...

al za download se onda ne ispali skidat sve one velike packove...samo za seed...pa valjda se zato tak i zove :S

16 godina
neaktivan
@SaleS

I, koji box si tocno uzeo na kraju!?

Sada ces bar imati mogucnost kroz par mj upasti na malo bolje trackere posto ces imati dobar upload!
Kada ces imati malo vise iskustva sa svime time i par dobrih proof linkova slobodno mi se javi ako ce ti trebati koji invite....no prvo drzi box neko vrijeme pa da moze dati dobar ratio proof!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
win32 kaže...
@SaleS

Sada ces bar imati mogucnost kroz par mj upasti na malo bolje trackere posto ces imati dobar upload!
Kada ces imati malo vise iskustva sa svime time i par dobrih proof linkova slobodno mi se javi ako ce ti trebati koji invite....no prvo drzi box neko vrijeme pa da moze dati dobar ratio proof!

uzeo sam ovaj Shared Seedbox #1 za 18.50 eura sa seedbox4u

kao sto si i rekao, posto sam pocetnik prvo sam uzeo ovo da udem u foru i ovaj box cu imat prvenstveno za ts i partis....kasnije cu vidjet...

zato se i zove seedbox...sluzi za nabijanje dobrog seeda,tj. ratia {#}

i hvala na ponudi za invajtove ;)

btw uzo sam ga oko 15:30 danas :)

17 godina
neaktivan
SeleS kaže...
win32 kaže...
@SaleS

uzeo sam ovaj Shared Seedbox #1 za 18.50 eura sa seedbox4u

kao sto si i rekao, posto sam pocetnik prvo sam uzeo ovo da udem u foru i ovaj box cu imat prvenstveno za ts i partis....kasnije cu vidjet...

zato se i zove seedbox...sluzi za nabijanje dobrog seeda,tj. ratia {#}

i hvala na ponudi za invajtove ;)

btw uzo sam ga oko 15:30 danas :)

na navedenim trackerima neces box iskoristit u potpunosti..probaj nabavit ipt ako nemas te tamo gradi ratio

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.
18 godina
neaktivan

jep seedbox sluzi iskljucivo za bildanje ratia. nema te sile koja ce ti promijeniti brzinu interenta kojeg placas :D osim naravno samog tekoma kad nam napokon omoguce optiku :D

nego da, nabavi si bolje trackere i iskoristi to kako treba.

16 godina
neaktivan

kolko ja znam na partisu i ts netreba prijavit 

nece te banat sigurno 

ma qurca netreba.Ja im uploadao oko 300 GB i skinu li mi sve jer su mislili da varam.U pitanju je bila neka jako popularna igrica ne sjecam se kako se zove,samo znam da sam imao seedbox sa brzinom 1gb i skinuo sam citav torrent prvi a iza mene je bilo još 100 ljudi spremno na skidanje tako da sam dobro uspio nabiti ratio.Btw na partisu ce ti biti lako nabiti ratio ja sam u 4 dana nabio 1 tb a u mjesec dana 8Tb

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice