pa platio sam preko paypal-a i na taj mail je sve doslo uzeo sam kod xirvik...
aha..
ok hvala svima na trudu...
pa platio sam preko paypal-a i na taj mail je sve doslo uzeo sam kod xirvik...
aha..
ok hvala svima na trudu...
update za thr,ako je koga uopce briga
prije 7min su javili na twitteru da stranica radi,a meni ne radi lol
"major blocade problem resolved. site up and running quickly :)"
il to njih nesto engleski muci lol
valjda site will be up and running quickly
ne bi bilo lose ovu temu http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/seedboxroot-serveri-provideri-mogucnosti/90930.aspx premjestit ovdje negdje. mislim da bi se vise pisalo jerbo iskusni torrent junaci se vise ovdje vrte.
a tema o seedbox-ima je potrebna jer su sve popluarniji, dostupniji i potrebniji (makar nama ovdje u hrvatska)
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
cemu sluzi taj remote ?
cemu sluzi taj remote ?
Da se spojis na pc,kao teamviwer ..
update za thr,ako je koga uopce briga
prije 7min su javili na twitteru da stranica radi,a meni ne radi lol
"major blocade problem resolved. site up and running quickly :)"
il to njih nesto engleski muci lol
valjda site will be up and running quickly
Prvo je bilo napadi pa je bila greska u announce skripti,pa je sad disk crko..
Pa kom oni bacaju krafne u oci debili..
Može jedno pitanjce, naime nikako da se registriram na TorrentSnatch, non stop mi baca grešku u vezi proxy-a(a uopće ga ne koristim), zna li neko kako riješit problem ? Evo slika
Spojis se preko one adrese koju ti napise u toj greski..
Proba sam, pa neće, baca me na nepostojeću stranicu.
Proba sam, pa neće, baca me na nepostojeću stranicu.
E onda ti ja nemogu pomoc
Može jedno pitanjce, naime nikako da se registriram na TorrentSnatch, non stop mi baca grešku u vezi proxy-a(a uopće ga ne koristim), zna li neko kako riješit problem ? Evo slika
Imaš PP kao se spojiti na njihov help kanal i budu ti to riješili.
Hvala puno, stvar riješena.
Kako se zove onaj balkanski tracker ?
Bog mi pomogo, ne mogu se sjetit, a imam tamo account i cini mi se da pocinje na slovo "Y"...
yuwabits
evo decki dobre vijesti :)
box sam napokon uplatio :)
hvala svima na pomoci i svima koji su durali moja deb**** pitanja :S
to mi je prvi puta da sam uzimo box pa posto mi je sve potpuno novo i neznam sta radim, oprostite ako sam malo presao granicu da svojom debiln**** :) (inace nisam takav ^^)
sad da ne bude totalni offtopic... ;)
sad kad sam uzeo box...jel ga moram nekako posebno prijaviti na trackere prije nego sta ga pocnem koristit...jer odjednom imat toliki dow/up speed pa da me nebi banali bezveze :S
box bi koristio iskljucivo na partisu i torrentsnatchu :)
da odem na irc pa da im kazem, da javim staffu il da stavim u opis profila...
i odprilike kolko trebam cekat da dignu box i da ga mogu pocet koristit...
jos jednom hvala svima :)
SeleS :)
kolko ja znam na partisu i ts netreba prijavit
nece te banat sigurno
yuwabits
tako je :D
hvala
samo napisi u profil u napomenu da koristis box od te firme
jos jedno pitanje :S
sadrzaj koji skinem na seedbox, njega mogu skinuti putem bilo kojeg ftp programa na PC...
u mom slucaju to je filezilla...
i sad sav taj cijeli postupak kako ju konfiguirat i spojit na seedbox i sve to sam skuzio...no jedna stvar me zanima...sadrzaj koji skidam sa seedbox.a na PC kakvom brzinom ide,tj. kakvom se brzinom prebacuju podaci...jel ide ovom glupom t.com brzinom il brzinom seedboxa
to me zanima...
hvala :)
sadrzaj koji skinem na seedbox, njega mogu skinuti putem bilo kojeg ftp programa na PC...
i sad sav taj cijeli postupak kako ju konfiguirat i spojit na seedbox i sve to sam skuzio...no jedna stvar me zanima...sadrzaj koji skidam sa seedbox.a na PC kakvom brzinom ide,tj. kakvom se brzinom prebacuju podaci...jel ide ovom glupom t.com brzinom il brzinom seedboxa
to me zanima...
usranom brzinom t-coma.
to me zanima...
usranom brzinom t-coma.
da je drugacije dao bi ja i duplo vise novaca za seedbox :D
to me zanima...
usranom brzinom t-coma.
:O
cek...i koja je onda svrha svih tih brzina...
seedbox je onda dobar samo za nabijanje ratia...
skines neki torrent koji se jako trazi i stavis ga na seed "cijeli mjesec" i gb lete...
al za download se onda ne ispali skidat sve one velike packove...samo za seed...pa valjda se zato tak i zove :S
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
uzeo sam ovaj Shared Seedbox #1 za 18.50 eura sa seedbox4u
kao sto si i rekao, posto sam pocetnik prvo sam uzeo ovo da udem u foru i ovaj box cu imat prvenstveno za ts i partis....kasnije cu vidjet...
zato se i zove seedbox...sluzi za nabijanje dobrog seeda,tj. ratia 
i hvala na ponudi za invajtove ;)
btw uzo sam ga oko 15:30 danas :)
uzeo sam ovaj Shared Seedbox #1 za 18.50 eura sa seedbox4u
kao sto si i rekao, posto sam pocetnik prvo sam uzeo ovo da udem u foru i ovaj box cu imat prvenstveno za ts i partis....kasnije cu vidjet...
zato se i zove seedbox...sluzi za nabijanje dobrog seeda,tj. ratia 
i hvala na ponudi za invajtove ;)
btw uzo sam ga oko 15:30 danas :)
na navedenim trackerima neces box iskoristit u potpunosti..probaj nabavit ipt ako nemas te tamo gradi ratio
jep seedbox sluzi iskljucivo za bildanje ratia. nema te sile koja ce ti promijeniti brzinu interenta kojeg placas :D osim naravno samog tekoma kad nam napokon omoguce optiku :D
nego da, nabavi si bolje trackere i iskoristi to kako treba.
kolko ja znam na partisu i ts netreba prijavit
nece te banat sigurno
ma qurca netreba.Ja im uploadao oko 300 GB i skinu li mi sve jer su mislili da varam.U pitanju je bila neka jako popularna igrica ne sjecam se kako se zove,samo znam da sam imao seedbox sa brzinom 1gb i skinuo sam citav torrent prvi a iza mene je bilo još 100 ljudi spremno na skidanje tako da sam dobro uspio nabiti ratio.Btw na partisu ce ti biti lako nabiti ratio ja sam u 4 dana nabio 1 tb a u mjesec dana 8Tb