Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.322.247
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
17 godina
Re: Privatni torrent trackeri P&O
jazika kaže...

zakaj?

FSC - nedozvoljava jer se fura na sigurnost, žele da stranica bude tajna.

Reading the announcement leaves me in no doubt the level of publicity that is abhorrent. Mentioning FSC, as a three letter abbreviation, has always been accepted. After all, even the most private of communities, WheelMods, uses that name for it's public face.

What is not acceptable is people who show screenshots from within the community (front page shots, or forum shots, or even browse shots), or echo what is happening on the IRC channel.

FTN - NEVER mention our url outside of FTN. You may refer to "FTN" instead.

- Do not post screenshots of FTN anywhere.

GFT - Post here links to invite forums and other sites where people do offer GFT invites/accounts for selling/trade or even giveaway and also post links where they post GFT reviews.. (imaju specijalnu temu gdje svatko moze postati ako nađe neki review na netu)

http://www.youtube.com/watch?v=BaaBxnAj_Rg
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 12:22 (BORG).
17 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

Kenja mi se od trackera i njihovih zahtjeva.

Gori su od Pentagona. Nesmiješ napisat puno ime, dati ss...ma daj.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
F1-IVO kaže...

Slažem se, a što je najgore banat ce te odmah ako prekršiš pravila.

18 godina
F1-IVO kaže...

Ha gle sve to ima svoje.

U njemackoj je recimo strogo zabranjeno.

Ima cak firmi koje gledaju da upadnu na trackere i poberu ip adrese od usera iz njemacke pa fino dobijes racune doma za skinuti materijal+ko zna kolko stotina eura kazne.

Znaju oni zasto toliko taje svoje postojanje i pisu stroga pravila.

Cak su se zaletili kod OVH i pretresali servere (one koji nisu bili kriptani :D )

Ovdje je dosta shebano sto se toga tice.

Kod nas ti jos niko nista nemoze al u drugim zemljama ti skoro pa ogule kozu ak te ulove

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
17 godina
protjeran
LUXX kaže...
F1-IVO kaže...

Ha gle sve to ima svoje.

Ima cak firmi koje gledaju da upadnu na trackere i poberu ip adrese od usera iz njemacke pa fino dobijes racune doma za skinuti materijal+ko zna kolko stotina eura kazne.

Cak su se zaletili kod OVH i pretresali servere (one koji nisu bili kriptani :D )

Kod nas ti jos niko nista nemoze al u drugim zemljama ti skoro pa ogule kozu ak te ulove

Aj da je u nečemu Hrvatsko pravosuđe bolje -.-

http://www.animehr.com
15 godina
protjeran
BORG kaže...
jazika kaže...

zakaj?

Reading the announcement leaves me in no doubt the level of publicity that is abhorrent. Mentioning FSC, as a three letter abbreviation, has always been accepted. After all, even the most private of communities, WheelMods, uses that name for it's public face.

What is not acceptable is people who show screenshots from within the community (front page shots, or forum shots, or even browse shots), or echo what is happening on the IRC channel.

GFT - Post here links to invite forums and other sites where people do offer GFT invites/accounts for selling/trade or even giveaway and also post links where they post GFT reviews.. (imaju specijalnu temu gdje svatko moze postati ako nađe neki review na netu)

A ko su oni da nedozvoljavaju?

Policija?

Fbi?

BORG kaže...
F1-IVO kaže...

Slažem se, a što je najgore banat ce te odmah ako prekršiš pravila.

Zato treba uvijek izbrisat nick iz ss, drugog nacina da te pronadu il onog ko je napisao puno ime nema..

A to sto oni zabranjuju , pa i drzave njima zabranjuju da dilaju ilegalan sadrzaj pa opet dilaju..

Umisljaju si previse malo

17 godina
LUXX kaže...

Ha gle sve to ima svoje.

Ima tu istine ali većina trackera forsira takva pravila jel se furaju na 1337 fore.

@jazika, svejedno mogu te naći i tada i  ja sam mislio da nemogu ali kasnije sam čuo za fore s kojima te svejedno otkriju jel fora je da to nisu stranice sa puno usera.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 12:50 (BORG).
18 godina

Pa je neki si stvarno svasta umisljaju pa bubaju pravila ko mutavi.

Al kod nekih je u redu da su strogi.

Uglavnom treba se pazit.

Kod mene je recimo torrent folder kriptan.

Takoder na boxu

Kodiran promet izmedu mene i drugih peerova na ovom trackeru na kojem sam (Njemacki)

Tak da tu me nemogu upecat :D

Al zato ima drugih trackera di mogu lovit.

Najpametnije je kriptat torrent folder pa ako ti i pokucaju na vrata nemogu nista sa tim podatcima.

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
17 godina

Ima svakakvih fora, jos je najbolje kupiti box i samo preko njega skidati i onda samo prebacujes preko FTTP-a, to je još najsigurnije ali ok tu kod nas nema straha kad je sve illegalno tak i tak.

18 godina
neaktivan

ma kakvo pobogu kriptiranje foldera. malo ste previse paranoicni. vjeruj nece ti nitko pokucati na vrata radi piratluka, nisi toliko bitan :D

18 godina
BORG kaže...

Ima svakakvih fora, jos je najbolje kupiti box i samo preko njega skidati i onda samo prebacujes preko FTTP-a, to je još najsigurnije ali ok tu kod nas nema straha kad je sve illegalno tak i tak.

Jo samo i taj promet se moze pratit.

Al sve se da osigurat da niko nist nemoze nac ni skuzit. ;)

Naravno box je nabolja stvar.

@Listopad: ja zivim u njemackoj a ovdje su malo drugaciji zakoni i provodenje nego kod nas ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 12:59 (LUXX).
15 godina
protjeran
BORG kaže...
LUXX kaže...

Ha gle sve to ima svoje.

Ima tu istine ali većina trackera forsira takva pravila jel se furaju na 1337 fore.

@jazika, svejedno mogu te naći i tada i  ja sam mislio da nemogu ali kasnije sam čuo za fore s kojima te svejedno otkriju jel fora je da to nisu stranice sa puno usera.

Ma nema sanse, kako ce on znat da sam ja tu postavio ss izbrisem nik i ostalo vazno, tu imam nik pero a tam duro,+ k tome da iz sa hrv ip ima 1000,nema sanse a tek da se regas proxyjem koji kosta recimo 2$ mjesecno,i stalno ti mijenja ip,maima tu tisucu kombinacija, a svoja pravila nek si objese macku o rep..

Uostalom pravila su da se krse, .{#}

18 godina
jazika kaže...

Ma nema sanse, kako ce on znat da sam ja tu postavio ss izbrisem nik i ostalo vazno, tu imam nik pero a tam duro,+ k tome da iz sa hrv ip ima 1000,nema sanse a tek da se regas proxyjem koji kosta recimo 2$ mjesecno,i stalno ti mijenja ip,maima tu tisucu kombinacija, a svoja pravila nek si objese macku o rep..

Zasto bi trebali tvoj nick ili IP?

Pa vide koji ratio imas i down/up.

I pogledaju u bazi koliko usera ima sa istim podatcima.

I da imaju 100 000 usera naci ce se samo par njih sa ISTIM ratiom,down/up.

I vec su te upecali pa se ti prsi sa proxijem i macjim repom

17 godina
jazika kaže...

Lol zaboravljaš prvo da se u te trackere ne upada lako, vrlo lagano te skuze po ss, vide nazive torrenta na ss-u po to tome znaju priblizno vrijeme kada si bio online, a normalno da stariji useri neće gledati faq i rules baš tada, lako vide u acapu log ko je tada pregledavao rules, faq, browse i gotovo banaju te.

Kao što sam rekao na malim trackerima je to lako jel mozda imas 50ak ljudi samo online, pričao mi je čovjek koji je to radio bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 13:19 (BORG).
16 godina
neaktivan

Luxxx ,kakav je taj box od 15$ ?

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
18 godina
bruno11 kaže...

Luxxx ,kakav je taj box od 15$ ?

Ovaj od whatbox?

Ma super.

Al uzmi ako mozes onaj veci.

Posto ovaj najmanji imas samo 1.5tb uploada i onda ti rezu vezu.

Procitaj si dobro u ponudi.

Ovi veci boxevi imaju vise prometa u ponudi.

Uglavnom meni je iso down po 21-35 MB/s a up isto tu negdje do 30MB/s)

Natuce ti uploada ko mutavo.

Ako ga koristis za ipt ili tl je zakon.

Skines dok si reko keks (medu prvima) i onda samo seeda fino.

Kod mene je normala skinem oko 2-5gb a odseedam po 70-100GB.

Barem sto se tice brzina je whatbox dosad najbrze sto sam imo.

Ovi beta plans.

Ove normalne nisam probao.

uglavnom dost su jeftini i brzi su boxevi.

Samo kao sto sam reko trebas gledat da uzmes veci posto je ovaj najmanji za 15 dolara jako brzo napucas tih 1.5TB i onda ti rezu upload.

Dakle rade veci box i imas vise uploada (po 3.5TB ili 5TB)

a vjeruj mi ako znas sto skidat nabrat ces ih lako ;)

evo malog primjera u slici.

Al tjero je on i brze :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 13:27 (LUXX).
16 godina
neaktivan

Hvala, vjerojatno ću uzet ovaj sa 3.5 TB. Vidim da je brzina čak i veća nego što je deklarirana.

I pogodio si,služit će za IPT i TL:)

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
17 godina
neaktivan
jazika kaže...
BORG kaže...
GeForce kaže...

dobra ideja...svaki forum bi to trebao imat...samo da te upozorim ako ces ic neke trackere stavljat prvo provjeri da li staffovi zele puna imena tih trackera na drugim forumima (tipa GFT, FTN, FSC i sl.)

Za ove ti odmah mogu reći da nesmiješ raditi recenzije niti pisati puna imena.

zakaj?

zato sto stafferi takvih trackera smatraju da moraju ostat maksimalno privatni te da se o njihovim linkovima i podacima smije samo pricati ako si unutar communitya tj. ako si clan takvih stranica i to iskljucivo na njihovim forumima...znam, prenapuhano al takva su pravila

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.
16 godina
neaktivan

nisam znao da se smije postati link do tracker sta to nije ono zabranjeno ?????

nego ako se vec radi recenzija moze se barem napisati koja pravila nalaze tracker za seed npr. za ipt 

"We expect from every user (power user or not) to help newly added torrents to reach a good seeding/leeching ratio quickly in order to help the torrent during the first hours of its "life". 

All torrents must be seeded to a minimum 0.6 ratio,we understand this isn't always possible so a ratio of 0.4 is acceptable in this case, or torrent must be left open seeding for minimum of 60 hours. If its a popular torrent with plenty of leechers then there is no reason why it cant be fully seeded to a 1.1 ratio. If you close your client before you reach a torrent ratio of 0.4 or if you haven't reached it (in case of slow upload connections) and close your client before seeding it for the first 24 hours, you will result in getting a automated warning by the System. As soon as you get the warning, you will have the chance to remove it, by correcting your mistake and seeding the torrent to a minimum of 0.4. If you do this in the next 60 hours, your warning will be removed completely. 
In case you receive 5 warnings without reseeding your torrents to remove them, your account is automatically banned by the system." 

da ne bi bilo aaaaaaaaaa, nisam znao 

16 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...
...

Pogledaj recenziju i vidjet ćeš da sam napisao osnovna pravila.

16 godina
neaktivan
Joco55 kaže...
Jim Carrey kaže...
...

Pogledaj recenziju i vidjet ćeš da sam napisao osnovna pravila.

sorry nisam stavio naocale ( koje na srecu ni nemam, jer mi ne trebaju ALI ) nego prosio bi te da mi citiras jer ne vidim, hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 13:38 (Jim Carrey).
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

funny, ako sajt ima vise od 2 koristina ( ne racunamo administratire ) prije ili poslije url ce se naci negdje negdje na netu iako sarkiven ispod svega svaceg

evo da pogledamo upisemo u google FTN>odemo na slike> ( trazimo sliku sa punim url ili pak bannerom ) bingo vec druga slika ima kvalitetan banner na kojem je vidljiva adresa > f***t**.n** o yeah > odemo na adresu F*** ne slici bas na tracker zbog toga sta imaju fake page, ako nismo sigurni da smo na dobro mjestu samo pogledamo gore u tabu koja je .ico i sa 99% mozemo znati dal smo na dobrom mjestu ( nista sad od wc i lijeva ili desna i gore i dolje )

a da ne pricam za fsc, its, ptn i ostalih X trackera a sta se tice ss bas za svaki se moze naci ss jer prije ili poslije neka budala stavi negdje kao prvo jer ga boli k kao drugo jer nije informiran

e da se vratimo zasto to rade pa samo radi preseravanja pa zasto bi drugo, ako jedan tl sa koliko sad 250k korisnika i svaka budala zna njegov adresu ne padne zasto bi onda jedan ftn sa 4k i nesto korisnika pao, 

jezika sta mislis da svi ti tracker sajtovi su slucajno u radu i da ih ne mogu srusit riaa ili nesto treci ma daj ne budi smjesan, i ss se sakriva zbog sebe da ne izgubis account, kako bi bilo da ja sad stavi full ss i url od gft sa mojim vidljivim nickom i netko posta kao sto je borg napiso i "posebnom" njegovom topicu koliko bi jos imao aktivan account

kako bi bilo da luxx ili ivo proslijedi tvoj ip zapraf-u 

18 godina
Jim Carrey kaže...

uff nemoj mene.

Alergican je na mene nesto {#}

16 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

sorry nisam stavio naocale ( koje na srecu ni nemam, jer mi ne trebaju ALI ) nego prosio bi te da mi citiras jer ne vidim, hvala

Napisao sam osnovna pravila, jer svi koji se registriraju će detaljno proučiti pravila, a ukoliko ne prouče i zaslužili su ban.

Da idem sada sve pisati u detalje tema bi bila preširoka, i izgubile bi se osnovne inf. o tracker-u koje zanimaju većinu korisnika.

Ali ako se većina slaže slobodno ću dodati cjeloukupna pravila.

15 godina
protjeran
Jim Carrey kaže...
BORG kaže...

funny, ako sajt ima vise od 2 koristina ( ne racunamo administratire ) prije ili poslije url ce se naci negdje negdje na netu iako sarkiven ispod svega svaceg

evo da pogledamo upisemo u google FTN>odemo na slike> ( trazimo sliku sa punim url ili pak bannerom ) bingo vec druga slika ima kvalitetan banner na kojem je vidljiva adresa > f***t**.n** o yeah > odemo na adresu F*** ne slici bas na tracker zbog toga sta imaju fake page, ako nismo sigurni da smo na dobro mjestu samo pogledamo gore u tabu koja je .ico i sa 99% mozemo znati dal smo na dobrom mjestu ( nista sad od wc i lijeva ili desna i gore i dolje )

a da ne pricam za fsc, its, ptn i ostalih X trackera a sta se tice ss bas za svaki se moze naci ss jer prije ili poslije neka budala stavi negdje kao prvo jer ga boli k kao drugo jer nije informiran

e da se vratimo zasto to rade pa samo radi preseravanja pa zasto bi drugo, ako jedan tl sa koliko sad 250k korisnika i svaka budala zna njegov adresu ne padne zasto bi onda jedan ftn sa 4k i nesto korisnika pao, 

jezika sta mislis da svi ti tracker sajtovi su slucajno u radu i da ih ne mogu srusit riaa ili nesto treci ma daj ne budi smjesan, i ss se sakriva zbog sebe da ne izgubis account, kako bi bilo da ja sad stavi full ss i url od gft sa mojim vidljivim nickom i netko posta kao sto je borg napiso i "posebnom" njegovom topicu koliko bi jos imao aktivan account

Kaj da me drukaju za offtopic?{#}

16 godina
neaktivan
Joco55 kaže...
Jim Carrey kaže...

Napisao sam osnovna pravila, jer svi koji se registriraju će detaljno proučiti pravila, a ukoliko ne prouče i zaslužili su ban.

Da idem sada sve pisati u detalje tema bi bila preširoka, i izgubile bi se osnovne inf. o tracker-u koje zanimaju većinu korisnika.

Ali ako se većina slaže slobodno ću dodati cjeloukupna pravila.

ma samo osnovna pravila za seed jer valjda balkan ima manu da im je problm drzati torrent i da je ogranicen na 1kB/s utorrent jedan tjedan, pa da ne se ne mora objasnjavi svakom koja su osnovna pravila

isto kao thr no ratio wtf ne treba seed a min je koliko 3 dana unutara 14 dana a onda se cude dok dode 10 upozorenja i na kraju ban aaaaaa, nisam znao

luxx mora da radi na previskom taktu :p

16 godina
neaktivan
@Jim Carrey
Napisao sam osnovna pravila, a svatko tko ne pročita pravila i ne poštuje ih i ne zaslužuje ništa drugo nego ban!
16 godina
neaktivan
Joco55 kaže...
@Jim Carrey
Napisao sam osnovna pravila, a svatko tko ne pročita pravila i ne poštuje ih i ne zaslužuje ništa drugo nego ban!

sve pet samo nemoj kukati ako dobijes ban zbog osobe koju si pozvao ;)

16 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

sve pet samo nemoj kukati ako dobijes ban zbog osobe koju si pozvao ;)

Pa kad nekog pozivam tražim proof s mojim imenom u tražilici, s nekog poznatijeg trackera i problem rješen.

17 godina
neaktivan

Ma kakvo skrivanje URL-a? Pa svaki retard moze kucati na google 'FTN tracker' i dobiti url. A sto se tice zabrane review-a i tako tih stvari, slazem se sa borgom da mogu otkriti korisnika ako je na nekom forumu od otprilike 200-tinjak ljudi, pa svako zna svakog.

Ali sta sprecava sada mene da:

1.napravim novi email. (5 min)

2.registrujem se na neki otvoreni BT forum sa beze nickom.(3 min)

3. Napisem review od GFT.  (10 min)

Kako sad oni mene namjeravaju banati? Stafferi si umisljaju da su CIA.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice