Nece mi uci u torrenthr i nece skidat (njihovi trackeri)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci nista novo!
Znaci nista novo!
još od petka sele server
i kad ce se moci opet gore i skidat ?
i kad ce se moci opet gore i skidat ?
tijekom slijedećeg tjedna
tako dugo??
trebala bi mi pozivnica za torrent.hr ili what.cd ...pa ako netko ima bio bih zahvalan,aktivan sam seeder na extreme share-u,dokaz prilazem na pp.....
THR je od jučer navečer oko 23:30 privremeno down.
Fulao si temu što se tiče pozivnica pa evo link: Pozivnice za privatne trackere
Znaci nista novo!
još od petka sele server
svako malo ne radi
kaj nisu nedavno selili?
Znaci nista novo!
još od petka sele server
svako malo ne radi
kaj nisu nedavno selili?
Na novi server su preselili prije točno mjesec dana.
Od jutros je THR stranica ponovno u pogonu.
Ovo već postaje krajnje glupo...
THR Down!
Ovo već postaje krajnje glupo...
THR Down!
Svi tamo su toliko pametni toliko nadobudni, toliko svemocni, a kreteni nemogu upogonit jedan server da radi kako treba..
Nemoguce da se svakih par dana sele na novi server, i sve iznova..
Meni to zvuci ko hrpa nesposobnjakovica koji neznaju sta rade..
I opet UP.
Svi tamo su toliko pametni toliko nadobudni, toliko svemocni, a kreteni nemogu upogonit jedan server da radi kako treba..
Bar drze tracker na zivotu, za razliku od nekih koji su pokusali dignit tracker sa 0 kn i samo zicanjem love od ekipe. 
EOD
P.S.
jazika (zokiN), sta pljujes po trackeru za kojega trazis ovdje invite!? Imas onda torrentsntch i to je to...ts je ok tracker pa se drzi onda njega ako ti je toliko sve lose na thr-u (makar zanimljivo je kako su sada svi po tebi nesposobni, a prije si im tamo prije nego sto si dobio ban visio na irc-u 24/7).
Bar drze tracker na zivotu, za razliku od nekih zicarosa koji su pokusali dignit tracker sa 0 kn i samo zicanjem love od ekipe. 
negdje sam vidio da thr-u da su rekli da server placaju 5-10 $ tako da to i nije baš neka svota za koju ces propasti
krivo si informiran.
Bar drze tracker na zivotu, za razliku od nekih zicarosa koji su pokusali dignit tracker sa 0 kn i samo zicanjem love od ekipe. 
negdje sam vidio da thr-u da su rekli da server placaju 5-10 $ tako da to i nije baš neka svota za koju ces propasti
Da placaju i 500$ sta im vtijedi kada su nesposobni?
Uostalom kupe donacije,a vipovci za uzvrat dobiju pas mater i tracker down 
EDIT pogledaj jedan torrentsnatch losiji tracker a jaaako rijetko off
krivo si informiran.
a ne znam tako sam procitao na thr-u
Nemojte samo pisati ovdje kako su stalno down žalite se njima, a ako vam nepaše trazite da vas izbrisu sa trackera i sve pet.
Pozdrav!
Planiram naprvatiti temu u kojoj će biti opisi svih poznatijih privatnih tracker-a, a te opise ću dodavati ili ja ili autori, pa me zanima da li ima potrebe za takvom temom, da ne gubim vrijeme bezveze.
Mislim da bi tema bila jako korisna, jer dosta ljudi postavlja pitanja o privatnim trackerima, koji izabrati, koji ima najviše određenog sadržaja i sl.
Pozdrav!
Planiram naprvatiti temu u kojoj će biti opisi svih poznatijih privatnih tracker-a, a te opise ću dodavati ili ja ili autori, pa me zanima da li ima potrebe za takvom temom, da ne gubim vrijeme bezveze.
Mislim da bi tema bila jako korisna, jer dosta ljudi postavlja pitanja o privatnim trackerima, koji izabrati, koji ima najviše određenog sadržaja i sl.
A čemu služi ova tema?
Pozdrav!
pa napravi. naravno da bi bilo korisno.
@Ivo: ma izgubit ce se lista u njoj jako brzo.
Bolje da napravi novu pa povezes
OK! Onda ću napraviti novu temu, nadam se da ćete se i vi priključiti recenziranju tracker-a!
OK! Onda ću napraviti novu temu, nadam se da ćete se i vi priključiti recenziranju tracker-a!
moguce :D
dobra ideja pomoci cu i ja.
dobra ideja pomoci cu i ja.
Racunajte i na mene.... 
Evo tema je gotova:
Slobodno se pridružite!
dobra ideja...svaki forum bi to trebao imat...samo da te upozorim ako ces ic neke trackere stavljat prvo provjeri da li staffovi zele puna imena tih trackera na drugim forumima (tipa GFT, FTN, FSC i sl.)
dobra ideja...svaki forum bi to trebao imat...samo da te upozorim ako ces ic neke trackere stavljat prvo provjeri da li staffovi zele puna imena tih trackera na drugim forumima (tipa GFT, FTN, FSC i sl.)
Za ove ti odmah mogu reći da nesmiješ raditi recenzije niti pisati puna imena.
Za ove ti odmah mogu reći da nesmiješ raditi recenzije niti pisati puna imena.
zakaj?