what je what iako ga ja ne koristim posto slusam samo elektorniku imam par s kojih skidam tako da ga lako zamjenim, sto se tice ptp kako ga nemozes zamjeniti, kg, ptn sve je to tu negdje iako da ptp ima najveci broj torrenata, ptp mi se pomalo zgadio jer stalno neke drame kod njih, pocevsi od onih optuzbi za pedofiliju sysopa, promjena staffa pa krađa i prelazak na novu domenu da sad ne nabrajam
@luxx - imas dosta german sadrzaja na scc-u, nesto i na gft-u, sad sta je to tocno i koliko neznam jer nisam nikada downloadao
nisam bio clan u vrijeme kada su se te drame odvijale tak da ne znam kakva je onda atmosfera bila. ali sad je koliko vidim sve u apsolutnom redu i ekipa je ok. i nisam rekao da ne bih mogao prijeci na neki drugi filmski tracker nego ovdje ima sve sto me zanima (ionako sam vise glazbeni nego filmski tip :)) ali kao sto si i sam rekao PTP ima vise filmova od ostalih trackera
za elektroniku je koliko ja znam TT dobar. za ono sto ja slusam nema specijaliziranog trackera i tu nema nikakve dostojne zamjene (ajde waffles valja ali ni priblizno sadrzaja kao na whatu)