Iskreno, meni se čini da što više pazim na to, da mi je gore.. U zadnjih par tjedana imam problema kao nikad dosad. Redovito perem lice, isprobavao sam limuov sok, jabučni ocat.. Koji mi nisu baš pomogli. Možda bi trebalo još neko vrijeme koristiti, ali..
Med mi se čini kao ok za liječenje akni. Naravno, neće postići puno, ali će definitivno ublažiti..
U svakom slučaju, odlučio sam se javiti doktoru pa viditi što će predložiti. Benzaknen je koliko znam, drugima dosta pomogao. A tu je i klindamicin..

), što mi i nije neki problem, ali ipak bi htio da dohvatim koja 3-4cm, makar je to nemoguće jer ću sad napuniti 18.godina, a ne rastem već od 8.razreda. Sumnjam na te tablete, jer koje su šanse da prestanem rasti baš kad sam to počeo uzimati. Prije 2 mjeseca sam otišao tamo, ali ne radi akni nego radi drugog problema.Usput sam pitao je li je moguće da sam prestao rasti zbog roacutannea, a ova sva probljedila, počela se izmotavati, citiram "Joj da nisi to koristio nebi ti se ništa popravilo, da sam Vam rekla za nuspojave to nebi sigurno koristili...". Uglavnom, to je moje iskustvo sa roacutanneom.Savjetujem da ne uzimate tablete, nema veze koliko prištića ili akni imate, ništa nije vrijedno kao zdravlje, akne će proći, u mome slučaju rast se neće moći nadoknaditi :/
Ništa ne ostavljam nezavrš