Znači, u stilu "Minority reporta", razbiti čovjeka, prije nego je počinio ikakav prekršaj prema "rekla, kazala" pričama i "opasnim hrvatskim balkanskim navijačkim hordama?" I po mogućnosti pucati sa gumenim metkom u leđa, jer izgleda da nije išao u napad, nego je bježao, a to je opasnost za miliciju.
neka su ih malo isprebijali...da znaju za ubuduce ... nije to hrvatska
Znači, u stilu "Minority reporta", razbiti čovjeka, prije nego je počinio ikakav prekršaj prema "rekla, kazala" pričama i "opasnim hrvatskim balkanskim navijačkim hordama?" I po mogućnosti pucati sa gumenim metkom u leđa, jer izgleda da nije išao u napad, nego je bježao, a to je opasnost za miliciju.
Ne u ledja, u glavu.
Hrvatski navijaci imaju svoju notornu povijest, nemojte vaditi to iz konteksta jer nije posteno prema ostalim normalnim navijacima.
Ne mozete raditi sr*** okolo, pa onda ocekivati da se prema vama ljudi odnose kao da ste mirne bubice. Uostalom, svi navijaci koji su bili u Zilini, a koji nisu huligani su ocito blago retardirani - mislim, ako se prikljucis grupi koja radi nerede, sta ocekujes od policije? Da ce te pogledati i reci "A ne, ti si OK, tebi necemo nista"???
Da sam ja policajac koji ima ispred sebe masu velikih celavih polupijanih ljudi sa takvom reputacijom, i da normalno znam sta su sve ti ljudi sposobni napraviti kad se pretvore u razularenu masu, ne bi pitao uopce, samo bi pucao. I ne bi se osjecao krivim 0%.
Ne u ledja, u glavu.
Hrvatski navijaci imaju svoju notornu povijest, nemojte vaditi to iz konteksta jer nije posteno prema ostalim normalnim navijacima.
Ne mozete raditi sr*** okolo, pa onda ocekivati da se prema vama ljudi odnose kao da ste mirne bubice. Uostalom, svi navijaci koji su bili u Zilini, a koji nisu huligani su ocito blago retardirani - mislim, ako se prikljucis grupi koja radi nerede, sta ocekujes od policije? Da ce te pogledati i reci "A ne, ti si OK, tebi necemo nista"???
Da sam ja policajac koji ima ispred sebe masu velikih celavih polupijanih ljudi sa takvom reputacijom, i da normalno znam sta su sve ti ljudi sposobni napraviti kad se pretvore u razularenu masu, ne bi pitao uopce, samo bi pucao. I ne bi se osjecao krivim 0%.
bravo tak im reci
Ma da, svi su oni zaslužili batine, čak i žene i dijeca
Ljudi nebudite smješni, navijači Hajduka su imali pravo doći na tekmu i to ako sami nabave ulaznice, što je čak i UEFA potvrdila. Policija je "preventivno" uskračujući navijačima pravo da gledaju utakmicu sa stadiona počela sve redom tuč, čak i neke slovake, mada ništa nisu napravili.
Naši političari kao uvijek uvlače se u guzicu EU i nebrane svoje ljude.
Vi koji mislte da su dobili što su zaslužili ste u najmanju ruku budale koje se vesele tuđoj neserći, samo se nadajte da vi nečete tako proči pa onda da vam se drugi smiju.
Znači kad dođu BBB u Split, policija ih treba odmah natuč da se nebi ponovili događaji iz Austrije
ovakva brutalnost policije kao represivnog aparata zaslužuje sociološko istraživanje..
šta se to desilo-dešava u slovačkoj?
ako su podaci iz naših medija točni,a svi redom valjda ne lažu..to je međunarodni skandal u pravom smislu riječi..
podsjeća me na brutalno iživljavanje policije nad afroamerikancima 50 god..prošlog stoljeća ..ili na paravojne ratne odrede bez kontrole..
ne pratim baš nogomet..ali bar ovako dajem podršku torcidi da se izbori za kakvu-takvu satisfakciju, legalnim putem jasno..
"Tajnik Torcide Stipe Lekić ispričao je svoju verziju onog što se događalo u Žilini, koja je sasvim drukčija od službene verzije slovačke policije. Lekić tvrdi da su ih nemilosrdno tukli, potkradali, mučili, a nisu poštedili ni žene ni djecu."
Zanimljivo kako se ni na jednoj slici nije vidjelo da ima žena i djece, a sad odjednom navodno da je policija i njih tukla. Btw video sa stranice se ne može učitat
Ne u ledja, u glavu.
Kolko ti godina imaš? Jer ovako šta može samo neuko dijete reć. Samo udarac pendreka po nogama ili leđima ima trajne posljedice, a o udarcima u glavu da ne pričam. Zato policija NIKAD ne udara pendrecima po glavi, pa čak ni najbrutalnija. A ti bi i puco ljudima u glavu. Pa evo ti par slika, da lakše zamisliš posljedice dok u mokrim snovima sanjaš o nasilju i pucanju na nenaoružane ljude.
Ne u ledja, u glavu.
Kolko ti godina imaš? Jer ovako šta može samo neuko dijete reć. Samo udarac pendreka po nogama ili leđima ima trajne posljedice, a o udarcima u glavu da ne pričam. Zato policija NIKAD ne udara pendrecima po glavi, pa čak ni najbrutalnija. A ti bi i puco ljudima u glavu. Pa evo ti par slika, da lakše zamisliš posljedice dok u mokrim snovima sanjaš o nasilju i pucanju na nenaoružane ljude.
Majmune retardirani, da mi se nisi usudio prikazivati slike ozlijedjenih ljudi, jel ti jasno!!!
Znas koliko godina imam? Imam uskoro 30 godina! I isto imam j*beni oziljak na glavi od cizme jednog vrlo hrabrog navijaca kojem dajem oko 20 godina, koji je u grupi sa svojih 7 isto hrabrih prijatelja napao mene i mog frenda dok smo se vracali doma iz diska, imao sam 15 godina jedva. Covjek s pravom nadrkan, klub mu izgubio! Treba se malo ispuhati, kako su rekli u clanku 'Nezadovoljstvo je napravilo svoje, zivci su proradili i eto..."
Nakon sto su nam malo prijetili nozem i urezivanjem obiljezja svojeg kluba "Da se sjetimo tko je pobjedio a tko je izgubio", jednog sam opalio nogom u jaja, moj frend je uspio pobjeci a ja nisam, i nisam zavrsio u bolnici samo zato jer je na moju srecu naisla policijska ophodnja, pa su se hrabro razbjezali ko stakori.
E koliko god si glup i povrsan, ne zelim da ti se nesto tako dogodi da bi promjenio misljenje, nego vjerujem da imas mozga shvatiti tko je neuk, tko je beba i kakve mokre snove ja imam, kretenu retardirani! Sta da se bojim za svoju zenu svaki put kad ide doma s treninga, da li je neki majmun opet nadrkan jer mu je klub izgubio, pa se treba izivljavati malo????!!!!!!
That being said,
svi ti navijaci su pojedinacno vjerojatno svi sasvim normalni i dobri ljudi - kao razularena masa okupljena oko svojeg kluba me podsjecaju na srednji vijek kad su uhvatili prvog covjeka i objesili ga jer je netko upro prstom i rekao 'vjestica'. Takvih se ljudi iskreno bojim i bogme bi pucao u glavu ne gumenim nego metalnim metkom da se zastitim!
A ti kad si toliko stariji i mudriji od mene, a ocito i puno puno hrabriji, izvoli odi u neku teretanu gdje se okupljaju BBB i napravi onu shemu "I hear you guys have really small dicks", pa mi javi kako si prosao bez gumenih metaka.
Ne u ledja, u glavu.
samo di to ne udara ovog jednog skoro skinio sa motora sa pendrekom
Deus, mislio sam da se nece u ovoj temi morat iznosit osobna iskustva nego je dovoljno objasnit generalno al šta ces, nije nam navijacka subkultura baš na nivou za zdravu raspravu. Isto tako h52ph, nemoj sve shvačat tako doslovno
Nešto se slicno i meni dogodilo. Samo što je bilo zbog toga sto imam dredlokse. No dobro nas je bilo 2 njih 3. Ionako je vecina tih maloumnika kukavica na kvadrat, pa kad su uvidili da bi mogli još i popit batina odma su se razbjezali. I to upravo tu na Trešnjevci u Zagrebu. Zato svaki put idem pred curu kad dolazi kod mene da je nebi neki polupismeni idiot napo radi samo njemu poznatih razloga. I začudi ti što su nas napali su "kaj mi smo ti BBB" kaj ovo kaj ono. Jao e da je bilo 1 na 1 dobio bi kaj tako da ga više nikad nije izreko. Provokacije bez ikakvog razloga nemaju smisla a tu prednjače nekom tako mili "navijači"
Naravno da ne treba generalizirat i da ima normalnih ljudi ali očito su "navijači" dali ljudima povod, i to opetovano, za negativno mišljenje prema istima!! Isto tako je naprosto žalosno, a to sam vec u prvom postu reko, da ti ne mozes ko covjek otic na utakmicu Dinamo Hadjujk npr. jer ce se nač hrpetina jadnika koji ce te krenut zadirkivat uglavnom radi neke sitnice, krene sa imaš koju kunu, imaš kartu, pa te "slucajno" zakaci ramenom, ti isti takvi rade i gluposti kad odu negdje van, u neki klub i sl...
@Deux ex
To što se tebi dogodilo je grozno, i razumijem te. Takve ljude i treba isprebijat pa u zatvor na duže vrijeme. Zapravo, to nisu ljudi, jer alkohol i zakon čopora od njih naprave životinje koje ne razmišljaju u tom što rade, nego rade što i ostali, ili što im vođa kaže, pa je kasnije ona dječja isprika, pa i drugi su isto. Shvaćam tvoj stav prema navijačima zbog tog što ti se dogodilo, i ispričavam se zbog svog posta koji je za tebe bio potresan. Iziritiralo me to što si reko da ih je trebalo gađati u glavu. Da ste ti i tvoj prijatelj imali oružje i pucali u te huligane, ne bih ništa reko, nužna samoobrana, zdravlje i život su vam u opasnosti, ali policija je u Slovačkoj bila brojčano nadmočnija, imali su konjanike i oklop, tako da potrebe za gumenim metcima nije bilo. Osim toga, čak i da su bili ugroženi i da tako opremljeni nisu mogli smiriti navijače, mogli su koristit i vodene topove i suzavac prije nego što su počeli pucat.
Uopce mi se vise ne gleda medjusobno vrijedjanje. U temi se raspravlja(lo) o pretucenim navijacima a pocnete se vrijedjat kao na utakmici.
LOCK!