Predsjednički izbori zaključana tema

poruka: 56
|
čitano: 4.877
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Predsjednički izbori
macak kaže...

Hrvatskoj treba diktator! Belji se

Potpisujem.......

17 godina
Predsjednički izbori

Idem na Josipovica, ako moram izabrat najmanje zlo - nekako mi se cini da je to on. Premda bih volio da Miksic bude, ali on nema sanse pa moj glas ide onom koji ima najvece sanse. Hebrang ? Primorac ? Bandic ? - oni su jedni od najboljih dokaza da ako bolje ser*s, bolje ti ide... Jer ako jos netko od bivseg ili sadasnjeg HDZ-ovog tabora dodje na vlast, onda to bude rasulo... Iskreno ako se ovako nastavi s vodjenjem drzave, ne bi se cudio da dodje do rata... Jednostavno ce ljudi puknut od nepravde. Ne mozes samo gurat, gurat i gurat a da nista ne pukne.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 13:51 (Batista).
17 godina
Predsjednički izbori

Hrvatska ce biti u jurcu sve dok ne zabrane glasanje ovim *??="$%! iz dijaspore.

Njih boli ona stvar za nas i neznaju kako je nama u Hrv i nece osjetit ako nam dodje govnar kojeg za kojeg oni glasaju ili jedan inteligentan i ucen covjek.

Njima HDZ (ili Bandic i ekipa) daju 500 kuna za glas, onda kad pobjede salju silne milijone i milijarde kao za pomoc nasima u dijaspori.

Ti milijoni bi se mogli iskoristit u Hrv i uopce ne shvacam kako se milijoni mogu slat u Bosnu sve dok postoje jedna gladna usta u Hrvatskoj.

Naravno zato da bi oni dali svoj glas HDZovcima...

- Psiho246
17 godina
Mozda slucajno jer ta osoba NE ZIVI u ovoj drzavi!
Prvi Hrvatski tracker invite forum: http://www.hr-invites.com/
16 godina
neaktivan
Ige kaže...

Zašto glasanje iz dijaspore nema smisla? Po čemu si ti veći Hrvat od nekog iz Hercegovine??

A za Vidoševića nisam reko da je dobar, nego da je najbolji od ponuđenog.

zašto bi netko, tko na primjer živi u Australiji glasao za Hrvatskog predsjednika i birao za nas...

a možda više nikad neće doći u Hrvatsku!

to je tvoje mišljenje, ja se apsolutno ne slažem!

klikni HVALA, nije toliko teško!
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Trebalo bi prvo ukinuti glasanje iz dijaspore. Neće meni neka osoba iz druge države određivati tko će meni biti predsjednik (ko da Meksiko određuje predsjednika SAD-a).

Da, amerikanci u meksiku ne biraju, mo'š mislit'. Ako plaćaju porez u HR, ljudi mogu glasati i s južnog pola što se mene tiče..

308gtsfan kaže...

Samo treba gledati tko ima najmanje. Josipoviću prepisuju da je povisio naknadu za autorska prava i time su se povećale cijene podatkovnih medija. On po meni ima najmanje putra, ima 2 faksa, govori nekoliko jezika i on bi bio prava osoba da zastupa državu jer kod predsjednika se stvara i dojam kakva je i ta država (kad bi vidli konja Bandića zapitali bi se jesu li ti ljudi normalni).

Baš Josipović ima najmanje, nije li on najbogatiji profesor u HR? Sve od prof. plaće.. I uopće nema veze s posmrtnom pripomoći kao i Kregar, sve je to legalno, pa valjda je on pravnik..

Jedino što je sigurno da nema dobrih predsjedničkih kandidata..

16 godina
neaktivan
Predsjednički izbori

...stanovnici Bosne i Hecegovine u prvom redu nisu dijaspora i njihovo glasaje na našim izborima

je običan nonsens...zamislite da Švicarci koji govore francuski glasaju na francuskim izborima,

oni koji govore njemački na njemačkim, talijanski na talijanskim itd...

...takozvani hrvati iz hercegovine sa hrvatskom imaju "zajedničko" samo to da su katolici pa čak

niti ne govore hrvatski jezik...Belji se

...kaos...
17 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Trebalo bi prvo ukinuti glasanje iz dijaspore. Neće meni neka osoba iz druge države određivati tko će meni biti predsjednik (ko da Meksiko određuje predsjednika SAD-a).

Svi oni imaju putra na glavi. Samo treba gledati tko ima najmanje. Josipoviću prepisuju da je povisio naknadu za autorska prava i time su se povećale cijene podatkovnih medija. On po meni ima najmanje putra, ima 2 faksa, govori nekoliko jezika i on bi bio prava osoba da zastupa državu jer kod predsjednika se stvara i dojam kakva je i ta država (kad bi vidli konja Bandića zapitali bi se jesu li ti ljudi normalni).

Nekima je ova kampanja zabava (Tuđman). Oni kao familija su uzeli što se uzeti moglo, dok neki ljudi koji su se borili za ovu domovinu danas su bez ruku nogu i hodaju u kolicima.

post je sasvim ok, al na ovo sam se polomio...

svala čast inavlidima, al sigurno ne hodaju u kolicima..

isto kak i sasa matic kaze :da vidim rukeee...

p.s. ne slsuam cajke, to sam cuo od frenda....

hahaBelji se

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
protjeran
Predsjednički izbori

Nadan mi je najbolji, izgleda kao pravi predsjednik.

Najjace mi Primorac uziva kad se vozi autobusom i kada pjeva.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Predsjednički izbori

Bugov pravilnik:

forumašima se savjetuje da se svakako suzdrže od započinjanja bilo kakvih rasprava s političkim predznakom jer je ovo prvenstveno računalni i tehnički forum.

I would love to change the world, but they won't give me the source code
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 14:34 (P4k1).
16 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Hrvatska ce biti u jurcu sve dok ne zabrane glasanje ovim *??="$%! iz dijaspore.

Njih boli ona stvar za nas i neznaju kako je nama u Hrv i nece osjetit ako nam dodje govnar kojeg za kojeg oni glasaju ili jedan inteligentan i ucen covjek.

Njima HDZ (ili Bandic i ekipa) daju 500 kuna za glas, onda kad pobjede salju silne milijone i milijarde kao za pomoc nasima u dijaspori.

Ti milijoni bi se mogli iskoristit u Hrv i uopce ne shvacam kako se milijoni mogu slat u Bosnu sve dok postoje jedna gladna usta u Hrvatskoj.

Prvo tebi su Hrvati svi koji zive u Hrvatskoj... Hahaha.

Drugo Hrvatska je je pri vrhu u Svijetu po broju iseljenog stanovništva (tako je to dobra zemlja).

Mogao bi pričat koliko hocete ali imam dugu kosu, a tek sam se okupao, malo sam prehlađen, pa idem sušit.

16 godina
neaktivan
bed kaže...

Baš Josipović ima najmanje, nije li on najbogatiji profesor u HR? Sve od prof. plaće.. I uopće nema veze s posmrtnom pripomoći kao i Kregar, sve je to legalno, pa valjda je on pravnik..

Jedino što je sigurno da nema dobrih predsjedničkih kandidata..

čovjek 2 doktorata ima...

a Bandić ne zna ni engleski pričati, jezik koji cijeli svijet zna!

klikni HVALA, nije toliko teško!
17 godina
Predsjednički izbori
@Psiho, ukrao si mi misli :) @Bed, posten ima jedino gosp. Kajin koji cijelu kampanju financira vlastitim novce no kao sto sam rekao on nazalost nema sanse
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Psiho246 kaže...

Drugo Hrvatska je je pri vrhu u Svijetu po broju iseljenog stanovništva (tako je to dobra zemlja).

Mogao bi pričat koliko hocete ali imam dugu kosu, a tek sam se okupao, malo sam prehlađen, pa idem sušit.

ali isto tako, velik dio tog stanovnistva je otisao svojom voljom, nisam cuo da je itko protjerivao ljude van Hrvatske...

svi su mogli pobjec sto dalje od ovog sranja 1990 , i kasnije, al ljudi ostaju...

a ovi su vecinom otisli za novcem...

placaju poreze i prireze drugoj drzavi, i kak sad oni imaju prvao glasat npr. za premijera, koji odlucuje za mene i tebe...

a onog u Australiji bas briga jel meni i tebi dobro illi ne, njemu svakako bude dobro....

razumijem ja domoljublje i i ostala sranja, al brate, kad cujem ona prenamaganaj kod rubale show, dodje mi da se ispovracam....

svi se tak plaču za Hrvatskom, a otisli su u njemačku , austriju, australiju, za novcem...Izlanuo se

po meni, pripadnost narodu nema veze s onim gdje se rodis, nego kak se ponasas...

a hrvati u bosni samo vuku lovu, i to ogromnu lovu, a znaju da je nema...

jel to domoljublje, bit na drzavnoj sisi???

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 14:55 (angel of fire).
16 godina
neaktivan
Ige kaže...

Zašto glasanje iz dijaspore nema smisla? Po čemu si ti veći Hrvat od nekog iz Hercegovine??

A za Vidoševića nisam reko da je dobar, nego da je najbolji od ponuđenog.

Nije veći Hrvat ali zašto oni ko je u BiH treba glastat na izborima u HR, njemu je isti ku*ac ko bia ode na vlasti ko sta mene boli k*urac ko je na vlast npr. u Sloveniji.

ceRina:)
16 godina
neaktivan
Predsjednički izbori

...sjećam se da se Mađare pitalo na referendumu da li pristaju da na izborima sudjeluju mađari iz rumunjske,

što su ovi glasanjem odbili, a tuđman i njegova klika, na čelu sa šuškom, državljanstvo su djelili kao proizvod

kojemu istjeće rok upotrebe pa čak i kriminalcima iz čitavog svijeta i time obezvrijedili sve sa čime su se busali

u prsa; "hrvatsku državu i hrvatstvo"...Cool

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 15:33 (Jurra).
16 godina
protjeran
angel of fire kaže...
Mentalist kaže...
Psiho246 kaže...

.

a hrvati u bosni samo vuku lovu, i to ogromnu lovu, a znaju da je nema...

jel to domoljublje, bit na drzavnoj sisi???

Samo onih 7 miliona branitelja (to je glupost postala), pa meni su knjige ovdje skuplje (duplo) vec u Sarajevu.

EDIT:

Da li se vama čini da će Bandić puludjeti ako dobije izbore?

(Svakako je i sad malo ku-ku, trči 10km, nadzire radove, a nije građevine ni arhitekture vidio, kaže: "Ne mogu ja biti na cesti 24 sata", pa nije prostitutka da bude na cesti, treba da bude gradonačelnik, u svome uredu, i da se ponaša kao ponosan čovjek koji "vlada" glavnim i najvećim gradom Hrvatske)

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 15:43 (Mentalist).
17 godina
neaktivan
Predsjednički izbori

Ima džubradi koja dobivaju pare a ne bi trebala u Hrvatskoj isto ko i u dijaspori, kao i lažnih branitelja, ljudi koji dobivaju socijalnu pomoć a imaju 5 kuća itd...mislim da će bolje Hrvat iz dijaspore glasat nego neki "rom" iz Hrvatske.

A što se tiče poreza, ok, oni ne plaćaju porez Hrvatskoj, ajmo onda da svatko ima onoliko glasova koliko poreza plaća...po toj logici. A na kraju krajeva, glasovi iz dijaspore su vam samo 2%, tako da i nemaju neku preveliku ulogu...

16 godina
neaktivan
Predsjednički izbori

meni se josipović činio kao najpošteniji, ali on nije ništa bolji od ostalih lopina.... a što se tiče kandidata koji su dosad najviše napravili, to je sigurno primorac sa svojom 'zemljom znanja', pa mislim da bi njemu bilo najbezbolnije udijeliti koji glas...

hvala bogu, još uvijek sam maloljetan, ali i da nisam, ne bi izašao na glasališta ni pod prijetnjom smrću. jednostavno me nije briga tko će sjediti tamo u nekoj fotelji, kad ionako nitko od nas običnih ljudi neće imati ništa od toga. i točka.

17 godina
neaktivan
betmen kaže...

hvala bogu, još uvijek sam maloljetan, ali i da nisam, ne bi izašao na glasališta ni pod prijetnjom smrću. jednostavno me nije briga tko će sjediti tamo u nekoj fotelji, kad ionako nitko od nas običnih ljudi neće imati ništa od toga. i točka.

ovo boldano je zapravo jako lose razmisljanje!

VAZNO je izaci na biralista, a cinjenicu da je do 16 sati izaslo svega 33% biraca smatram porazavajucom.

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD http://irale.deviantart.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 18:46 (RaLe).
16 godina
neaktivan

Kad su službeni/neslužbeni rezultati. Znam da je danas glasanje xD

ceRina:)
17 godina
Predsjednički izbori
po anketama Josipovic ima oko 32 posto glasova, Banditic oko 14 posto to su ankete bez dijaspore. Ispricavam se na gramatickim greskama, Opera mini zeza ;)
17 godina
neaktivan
Predsjednički izbori

da sam kojim slučajem išao na izbore (a nisam jer je potpuno nebitno tko će biti predsjednik) glasao bih za Josipovića jer niti smrdi nit miriše, ostali bitniji pretendenti smrde, a moj osobni favoriti "svi zamnom" - Damir Kajin i Vesna Pusić nemaju šanse...

BORG kaže...
po anketama Josipovic ima oko 32 posto glasova, Banditic oko 14 posto to su ankete bez dijaspore. Ispricavam se na gramatickim greskama, Opera mini zeza ;)

nemaš se šta ispričavat Opera je dobro pogriješila Smijeh

... vozio sam uvijek u petoj brzini...
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 20:12 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
betmen kaže...

meni se josipović činio kao najpošteniji, ali on nije ništa bolji od ostalih lopina.... a što se tiče kandidata koji su dosad najviše napravili, to je sigurno primorac sa svojom 'zemljom znanja', pa mislim da bi njemu bilo najbezbolnije udijeliti koji glas...

O kojoj "zemlji znanja" govoriš? Naše školstvo je užasno.

Vaš treći hrvatski predsjednik
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

...i kad pribrojimo "dijasporu" moja prognoza postaje sasvim izgledna, prema anketnim pokazateljima...Cool

...kaos...
17 godina
Mentalist kaže...
Psiho246 kaže...

Po meni je Hrvat svatko ko placa Hrvatske poreze.

To ko se di rodio i di je otisao se mene uopce ne tice.

Kad ce Bosanac placat Hrvatske poreze neka glasa i 17 puta sto se mene tice.

Ako njegov glas moze utjecat na moju kvalitetu zivota a on s mojim zivotom i mojom drzavom nema veze, to onda nije u redu.

Pogotovo je problem kada obicno (uvijek) glas iz dijaspore upravo bude krivi glas i uvali nas Hrvate u jos veca sranja.

Njih boli ona stvar...glavno da Bandic djeli 500 kuna po glasu i da Sanader/Kosor iz naseg proracuna baca milijone za izgradnju crkava po Hercegovini dok nasi ucenici od ove godine moraju kupovati svoje udbenike, dok svi gradjani Hrvatske moraju placati porez od rekordnih 23/24%...sramotno i zalosno.

- Psiho246
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice